סופ"ש ואתו - יומולדת חודש לפורום
מה עוש

סופ"ש ואתו - יומולדת חודש לפורום../images/Emo65.gif מה עוש

ים ומה עשיתם השבוע? מי השלים מטרות? למי יש דד-ליינים חדשים? מה תעשו בסופ"ש ומה מתוכנן לתחילת השבוע הבא? אה, וזו הזדמנות לומר - אני מאוד נהנית כאן. נוצר כאן פורום שכיף לי להיכנס אליו, אני לומדת ממנו המון, והוא גורם לי לחשוב בצורה מדויקת על הרבה דברים שעד לרגע העלאתם לדיון כאן היו רק "רצים" איכשהו בראש בצורה מעורפלת. אני מודה לכולם על הדיונים שעולים בו.

I Was Hoping

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

השבוע הזה היה אבוד מלכתחילה - החברה הכי טובה שלי התחתנה והקדשתי את השבוע לה ולהתאוששות מהחתונה הארוכה בתבל
אבל הספקתי לכתוב את האבסטרקט המדובר ולשלוח אותו לפנות בוקר. לפני כשעה קיבלתי מייל עם תודה רבה (מפליא) על האבסרקט אז אני מניהח שהכל בסדר. מחר יוקדש כולו לעבודה על הפרק הראשון, כולל קריאה וכתיבה לסירוגין. כשאסיים אותו אוכל להתבסס עליו לעבודה סמינריונית שאני צריכה להגיש שמבוססת פחות או יותר על הפרק הזה. סוף שבוע נעים לכולם, ומצטרפת לדברי המנהלת - גם אני למדה מכם בכל יום ונהנית כאן מאוד. הילה

מממאיה35

New member
אני חולה ../images/Emo184.gif

כבר שבוע ככה שחוץ מיום אחד שניסיתי לחזור לללימודים ועזבתי באמצע, לא הגעתי.. באסה.. כתוצאה מכך דחיתי פגישה עם המנחה שלי לקראת תחילת עבודה על המאמר הבא, ועד כמה מטלות שמן הסתם נדחות להן ככה משבוע לשבוע.. מקווה לחזור לעבודה בתחילת שבוע הבא, אם כי לפי מצבי הפיזי הנוכחי זה ממש לא נראה לי כמשהו אפשרי.. אז מטלות לסופש - לנוח וכמה שיותר
<אם כי יש לי גם להכין (לסיים) איזו מצגת שתאורטית אני צריכה להציג ביום ראשון, אלא שלא נראה לי שאגיע לזה הסופש ושההצגה תדחה לה..> ~סופש נעים~

שבתי לפני שעה מהכנס בסיאטל

היה מצויין, מעל לציפיות שלי. הכרתי המון אנשים נחמדים ובעיקר נפשתי, אכלתי טוב ועשיתי קניות
אני גמורה והפוכה מהג'טלג. מחר אני מתכננת להכין לוח זמנים לשבועיים הקרובים. אני במוד רציני של עבודה אבל אין לי תוכנית מסודרת עדיין. שבת שלום xx

NorthernStar

New member
זה היה החודש האחרון לסמסטר

הוא התחיל בשבוע עם כתיבה של שלוש עבודות ביחד, מה שהתיש אותי לחלוטין. אני מתכוונת במהלך היום ומחר להגיע ל75% מעבודה שאני אמורה להגיש בשישי הבא אחרי procrastination בשבוע שעבר. לסיים (או אולי רצוי להתחיל לפני שאני מסיימת) את מטלות הקריאה לשבוע הקרוב. בחינת גמר בערבית ביום רביעי הקרוב. והחל משישי הבא, אני במרתון של קריאה וכתיבה לעתיד הנראה לעין.

d a p h n a

New member
הגשתי את הטיוטה הראשונה של הצעת המחקר שלי

בקורס שבו אנחנו כותבים אותה, והיא קיבלה תגובות מאוד חיוביות בסך הכל. שלחתי אותה למנחה שלי, וגם טיוטה של מה שאולי יהיה מאמר, ואני קצת לחוצה לשמוע מה הוא יגיד. היו לי שני ספרים באורך 400 עמודים כל אחד לקרוא לקראת פגישה ביום רביעי, והצלחתי לקרוא אותם מספיק טוב כדי לנהל דיון איכותי למרות שהיתה כמות די מכובדת של רפרוף.... שבוע הבא לכאורה יחסית קליל כי התבטל לי שיעור אחד, ואני לא מלמדת כי אבא שלי מגיע לדבר בבראון ביום חמישי ונשאר לשישישבת אז ביקשתי שיחליפו אותי כדי שאוכל להיות איתו. הבעיה היחידה היא שלפני שכל זה קורה אני צריכה ביום שני לדבר בשיעור של המנחה שלי על הנושא שעליו אני מתכוונת לכתוב סמינריונית לקורס הזה, ועדיין לא עשיתי מספיק מחקר על הנושא בשביל לדבר עליו בצורה אינטילגנטית. אז היום המטרה שלי בין הוראה להוראה ולאירוח דוקטורנטית פוטנציאלית של המנחה שלי, גם לקרוא על הנושא ולהגיע למצב שאני יכולה לדבר עליו, כדי לא להתקע עם זה בסופ"ש.

../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

שבתי מכנס ונסיעה מוצלחים וגם צריכה |פטיש{ לחזור לעניינים. הבוקר- לכתוב שורה של אימיילים, ואחר כך לנוע לקראת כתיבה אינטנסיבית של לפחות שני עמודים ביום.

משוש30

New member
../images/Emo6.gif ממש כמו תינוק שנולד ובהתחלה חוגגים כל

חודש ורק אחרי גיל שנה מתחילים לחשוב בשנים
לא עשיתי הרבה השבוע. הכנתי הרצאה על הדוקטורט והעברתי אותה פה. אני חושבת שהיה טוב אבל עבדתי יותר מדי על ההרצאה ובסוף באו רק כמה סטודנטים. מצד שני זה טוב להתרגל מחדש לדבר קצת באנגלית מול קהל בעיקר כשבשבוע הבא אני טסה לכנס. אני עדיין בשליש פרק שני. הוא הולך לי הרבה הרבה יותר לאט ממה שחשבתי. ביום שני יש לי מבחן אמצע בלטינית אז אין לי זמן לגעת בדוקטורט. מקווה שבשבוע הבא אחרי המבחן אחזור לעבוד עליו

מזל טוב לפעוט ../images/Emo6.gif

לא נראה לי שהוא כבר ישן בלילה
השבוע הבא? קשה. - לגמור לכתוב את המסמכים לפלושיפ. זה סיוט, אני בטיוטה המי יודע כמה, והמנחה שלי לוחצת עלי שנסיים את זה עד יום ראשון. - המון ענייני בירוקרטיה שמדירים שינה מעיני. - להכין את כל החומרים ל-first year review שצפויה להתקיים אי שם בשבועות הקרובים. המון עבודה, המון לחץ (בשיא הם יכולים להעיף מהתכנית. סביר מאד שזה לא יקרה, ובכל זאת מלחיץ). - להתחיל לכתוב משהו שאולי פעם יהיה אבסטרקט לכנס (הדד ליין בסוף החודש). מספיק, לא?

זהו, הרגתי את התזה

לא נשאר יותר לעשות כלום, לפחות לא שום דבר שאני יכולה לחשוב עליו. זה נראה קל מדי...

../images/Emo49.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif-חדשה כאן!

היי לכם, קודם כל ברכות על הפורום-ממש לא ידעתי על קיומו,ובמקרה ראיתי אז נכנסתי. ככה: סיימתי תואר שני לפני שנתיים-ואז, מסיבות מצערות מאוד (בחיי האישיים-ממש לא קשור ללימודים) עשיתי הפסקה של שנתיים.החלטתי לחזור,מקווה שבגדול! בגלל שסיימתי את התואר השני עם פרויקט ולא תיזה אז עכשיו אני די בתהליכי השלמה-כן, זה השלב המתיש (מי שעבר את זה בטח יודע ) של לחזור ולחפש מנחה-לפחות את זה בשעה טובה מצאתי השבוע,ואפילו די גיבשנו רעיון כללי,והתחלתי לקרוא ספרות. ממש כיף לחזור. נראה שנחמד לכם כאן,אשמח להצטרף! שבוע טוב ופורה!

אהממ...

בשבוע החולף הדפסתי את המאמר שלי, כרכתי באופיס דיפו, והתחלתי לחלק לאי אלו מרצים... .(שניים שלושה) כדי שיקראו ויביעו דעתם....... לפני שאני שולחת את המאמר לשיפוט של ממש........... האמת היא שאני צריכה לשים שני עותקים של המאמר בשתי תיבות של מי שהביעו עניין לקרוא......

מזל טוב לפורום

סוף השבוע עבר בנעימים. לא עבדתי בכלל, לרגל חגיגות יום נישואים - אבל מתוך המנוחה הבנתי כמה דברים על ההרצאה לכנס. והשבוע - לגמור לכתוב את ההרצאה הזו. הכנס עוד חודש בדיוק. להתחיל לצלם ממצאים למצגת. להעביר את ערימת הטפסים לקראת הנסיעה למשרדים המתאימים.

למעלה