סופ"ש ומה נבשל?

ady18

Well-known member
אצלנו:

שניצלים של שטייל
עוף ברוטב של זייתים
אורז לבן
סלט ירוק
כרוב אדום
סלט תירס
מרק כתום
ערב שישי:
פיצה
עוגת וניל...
 

yair_bar

New member
מנהל
אתמול קניתי ארטישוק ירושלמי ושאר ירקות

אז היום אעמיד סיר מרק שיחמם אותנו בסוף השבוע שצפוי להיות חורפי
 

Maldini Girl

New member
אצלינו ארוחת גיוס לאחד הבני דודים

אז הוא הזמין את התפריט
&nbsp
מרק עוף
פנה-פיצה (סטייל המנה מגרג)
כדורי בשר בשני רטבים- רוטב עגבניות ורוטב שמנת-פטריות.
אורז לבן
עוף צלוי
בטח יהיה גם סלט ירוק ואולי עוד כמה סלטים.
 

חנהפ

Active member
אני הכנת תואם חמין

שפונדרה עם ירקות שורש בתנור על מצע שעועית לבנה
יש גם מרק עגבניות צלויות
פפריקש עם פסטה וירקות חלוטים במרק
קראמבל תפוחים
וגם רולדת בצק במילוי ירקות מוקפצים
ומלא סלטים צבעוניים
 

yair_bar

New member
מנהל
עכשיו בהכנה פפרדלה ברוטב פלפלים ושמנת

את הבסיס הכנתי בבוקר.
&nbsp
קולים 2 פלפלים אדומים, 1 צהוב וראש שום שלם (על קליפתו).
&nbsp
כשמתקרר מקלפים את הפלפלים ומרחיקים את הגרעינים. מוציאים את שיני השום מהקליפה וטוחנים בלנדר מוט יחד עם 1/2 כפית מלח ו-1/3 כוס שמן זית.
&nbsp
זה ממרח שאני מאד אוהב שהולך טוב גם כבסיס לכריך גבינות, גם עם בשרים קרים וגם כבסיס לרוטב לפסטה.
&nbsp
רוטב לפסטה:
&nbsp
25 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות
1 כוס רוטב פלפלים (לפי המתכון למעלה)
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 שלוק וודקה
&nbsp
כשהפסטה כמעט מוכנה ממיסים במהירות חמאה במחבת רחבה. מוסיפים את השום לדקה ואז את יתר החומרים.
&nbsp
מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה אחרי סינון מהיר. אם נשארים בפסטה מעט ממי הבישול זה רק יעשה טוב לתוצאה הסופית
 
למעלה