סופ"ש חבר'סססס :]]

גולע

New member
חחחחחח

אנשייםם אנשיים
וששאלתי אותם הם כזה: אממ אממ,, חחח וואז אמרתי בואי ניתן להם מסכנים, הם מקבצים בשביל לעלות לאטבוס

shirli0811

New member
"כי במקום שזרעתי בו עצב גדל לו חיוך.."../images/Emo39.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי וולטאז'
, ושיחה איתו
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעורי רכיבה יחסית טובים :] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. להבין כמה שאני אוהבת את אח שלי, הסתכלתי בסרטון של משה ז"ל אחרי קצת זמן שנמנעתי מלהזכר בו. התעצבתי מעט כי.. יותר מידי אנשים נעלמו לי, געגועים
התעצבנתי על.. אמא כי היא באה לאסוף אותי מוקדם מידי מהחווה אבל בסוף סלחתי כי .. היא באה שוב יותר מאוחר
התאכזבתי מ... כי... עצמי כי לא נתתי את עצמי עד הסוף בשיעורי רכיבה בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיעור וולטאז' אפקורס
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את מדהימה" "כל הכבוד לך.." [הרופא המנתח של אחי], שיחות איתו
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קפצתי למרות כל הפחד שהיה בתוכי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לשיעור וולטאז' הסרט הכי טוב שראיתי.. אשת החלומות איי גאס המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה וקניון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. סכין לפיצה בשביל אמא
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא, לאון, קוטרר
, כל החווה, גולע שחר ושיר, נמרוד חחח, פנגה, אורטלי ורעותי, וכמובן המשפחה וניב :) התודה שלי השבוע היא ל.. ^^ פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה שוקולד והתערבות שאני לא אוכל יותר שוקולד :-O מאכל השבוע שהיה הוא.. לא היה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "חזקה כל כך" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. -- אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לתת, את הנשמה ואת הלב, לתת כשאתה אוהב.. ואיך, מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום כנראה :-O הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשמור שבת
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ^^ מודה להם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יומולדדת :)
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ללכת אליו ולחבק אותו חזק חזק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מי שבא ליומולדת
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי לי[] ולמנהלת השנייה שלנו (מורני) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

shir308

New member
מה תודה?!../images/Emo46.gif

אני צילמתי!!!!!! זה למה יצא תמונה יפה

זו לא שוגי,

ושירלי לא רוכבת בצח.
~הייתי מעלה תמונה של שוגי אבל אין לי כח לחפור בתמונות ישנות~

shirli0811

New member
חחח לא זאת סוסה של חברה שלי [פלורין]

והיא באמת מזכירה את שוגי.

shirli0811

New member
*********************:-O

אופס אפילו לא הסתכלתי בתמונה חחחח הסוסה שם זאת מיסטי בכלל והיא לא כ"כ מזכירה את שוג

גולע

New member
בתמונה הזו

מיסטי- אם ככה קוראים לה
דומה לאלה,, אבל ממש

כיף לייייי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:שני- אימון, רביעי- מלא סוסים, חמישי- חברים, שישי שבת- ת"א הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:^^^ הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :אויש... מה ששימי סיפרה ל על ליטל...
התעצבתי מעט כי.. :^^^, ומה שקראתי שהיא כתבה... התעצבנתי על.. :ליעד ואדםםםם אבל בסוף סלחתי כי ..: בזכותם הבנתי כמה קריב זה מסובך, וכמה זה לא כיף להישאר ערה כל הלילה בניסיון להבין את המשחק הזה...
התאכזבתי מ... כי...:מזה שצריך לחכות כל כך הרבה... ושהסדנה התבטלה בכיתי מעצב/אושר כי.. :מעצב, ליטל הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:שישי בלילה עם אחי הגדול ועם הבנדוד הכי מפגר שקיים! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"כשהתחתנתי עם אח שלך התחתנתי על הדרך גם עם האח השני ועם הבנדוד המפגר. עסקת חבילה"
"אין לך בית?! יאללה לכי כבררר... שיר- שיר, תודה נשמה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :היה לי כיףףףף לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :להישאר ערה כל הלילההה הסרט הכי טוב שראיתי..:הכלה של החבר שלי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:ישפרו, חווה, ת"א משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:קיבלתי 2 מכנסיים מהאנס.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:שימי אהובתי, זוהר ונייטי שלי התודה שלי השבוע היא ל..:^^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..:דברים איכותיים מאכל השבוע שהיה הוא..:מרק נמס בכוס של גילי, והפסטה שלנו
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:משו של לינקין פארק, לא זוכרת איך קוראים לו... אלבום השבוע שהיה..: התקווה 6!!
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:..."והחיוך המתחבא בין שפתיך".. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:היה כ"כ כיףףף... באלי כבר לסדר את החדר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:שימי אהובתי, זוהר ונייטי שלי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:אימוןןןן, תחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:ת"א עודפעם? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:הרבה... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):אהובים שלייי (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי לי[] ולמנהלת השנייה שלנו (מורני) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

gili600

New member
סקסיים!!!!!!

אני רוצה כבר לראות אותם במציאות
וגם את פומפה

MAYA 4827

New member
אני מזה מצטערת אל אתמול!!

ניסיתי להתקשר היום ולא ענית!! איייי אם סוו סורי!!!!
ודובי איך אני אפפעם לא ראיתי תשמנמניים שלךך!? הם נראים חמודודים ביותר..

PinkPony

New member
לא לא לא , אני רוצה להבין שאני אבין כאילוו..

מה זה פומפה? אתם גונבים לנו את המילה..

למעלה