סופ"ש חורף חם

סופ"ש חורף חם

מכירים את הימים האלו שממש ממש קר בחוץ וגם גשם מטורף ככה שאי אפשר לצאת מהבית בכלל כי רק יוצאים ונספגים, גם כולם פתאום מפחדים לנהוג כי כל השמשה מתכסה אדים והגשם לא בדיוק מאפשר ראות נורמלית. אז נשארים בבית - עם או בלי בנזוג/בתזוג (מה שבהעדפה. אבל מה שכן עדיף עם...) שמיכת פוך עבה ושוקו חם עם הרבה קצפת ומרשמלו (תחליפו לקפה או תה אם בא לכם) סרט טוב בדי וי די ומוזיקה שמחממת את הלב איזה סרט הייתם בוחרים? איזה מוזיקה היא המוזיקה למצב הזה? איזה שירים הייתם שמים בפלייליסט שמתנגן ברקע?

העכביש2

New member
הנה אני ../images/Emo27.gif

לימים שכאלה מתאימים בדר"כ סרטי דרמה אבל אני לא מת על הסגנון אז אין לי משהו קונטקרטי (ראיתי לפני 3 שבועות את "המרדף לאושר" - סרט ענק!). ופלייליסט??? למעשה כל הפלייליסט שלי מותאם לחורף כי אני אוהב את כל הפולק/אקוסטי/סופט-רוק. מה זה כולל בין היתר? פטריק ווטסון, סקוט מתיאוז, דיוויין קומדי, אנה נאליק, ג'ון מאייר, פייב פור פייטינג, Ari Hest, בן טיילור, דמיאן רייס, דיוויד גריי, Doves, Bread, Holly Brook, ניוטון פולקנר, Sia, שרה מכלכלן, Jewel , Josh Rouse, Keane, Jude, KT Tunstall, Lifehouse, רדיוהד, ווילקו, Vienna Teng (
), Iron & Wine, ג'וש קלי, ג'יימס מוריסון, פאולו נוטיני, ריצ'ארד אשקרופט, Howie Day, Crowded House, סטאבילו, Death Cab for Cutie ועוד....

dsol

New member
אמממממ ../images/Emo186.gif_../images/Emo189.gif

לא קשה במיוחד להחליט... אלבום החורף שלי הוא האלבום של יהושע כמעט כולו בנוי משירי חורף מעולים באוויר המתאימה Radiohead נכנסים לקטגוריה הזו בלי שום בעיה.. שוב לא בכל השירים אבל במבט הכולל The Album Leaf פשוט מעולים לימים גשומים (אם מישהו זוכר בזמן הקומונה הבאתי אותם בתור חלק מהספיישל האינסטורומנטלי) ועוד קצת אינסטומנטל.... אז Explosions In The Sky מתאים לימים הגשומים יותר, שהרעמים משתוללים בחוץ בקולי קולות והברקים יוצרים אווירה של קרב אווירי הרכב שהכרתי רק לאחרונה והוא מש מקסים ונקרא Trespassers William ממש דברים איכותיים ובהחלט חומר שקט לחורף אל תקפצו עליו אם זה נשמע לכם מוזר אבל מלודיות של מוזיקה קלטית (Celtic) זה ה-דבר לחורף (בתקופה החאורנה אצלי זה פשוט חוגג).. שווה לחפד אוספים של מלודניות נעימות ומהנות CocoRosie... האלבום הראשון והשלישי.... מוזרים ! משונים ! שונים ! אבל בהחלט טובים.. צמד אחיות מוכשרות עם צליל "קצת" שונה.. גם כן מתאים לחורף קאברים אקוסטיים ! בכלל מוזיקה אקוסטית (לא כל דבר אקוסטי כמובן...) זה חומר לחורף כמעט ושחכתי את Sia יקירתי משכבר הימים... מי שמכיר יודע למה.. מי שלא שירוץ לשמוע! ומשהו אחרון (כמובן שיש עוד... אבל זה יספיק לכם) ... הכרתי אותו(אותם ?) ממש רק לאחרונה ועוד אלבום ישן מ 2002.. Apparat , אלקטרו משהו אינסטומנטלי... לא יודע ... אבל שווה שמיעה בשעות לילה מאוחרת וקרירות

galoosh33

New member
אחלה סרט.

יו גרנט
אגב, גם הספר ממש מצחיק,ובכלל ניק הורנבי סופר בריטי מעולה למי שאוהב את הסגנון.

galoosh33

New member
נכון

אי אפשר לתרגם את הסלנג הבריטי הזה שהוא משתמש בו.. אני קראתי את כולם באנגלית.. =\

galoosh33

New member
לא...

בבית יש לי רק את A Long Way Down High Fidelity את השאר לקחתי מהספרייה

למעלה