סופ"ש חם

פוֹלי

New member
סופ"ש חם ../images/Emo178.gif

נתחיל בתזכורת - מי ששומע: מחר, גלגל"צ בחצות, ספיישל רדיוהד עם נדב רביד, 10 שנים לאוקיי מחשב. שווה האזנה. וכיאה לסופ"ש שבו הולכים לים או ננעלים בבית עם המזגן - מה ההמלצות שלכם? מוזיקה? ספרים? סרטים? למי שיש הוט בבית - היום ב 21:30 - "הולך בדרכי", סרט יפהפה על ג'וני קאש. ראיתי אותו בקולנוע ואני בהחלט אצפה בו שוב היום. אתם מוזמנים להצטרף להמלצות.

סופ"ש לימודים...../images/Emo122.gif

טוב, כדי להנעים את הסופ"ש אני אמליץ על שני יוצרים, לא קשורים, אבל שתמיד עושים לי את זה. הראשון הוא טום וייטס. אני חוזר על ההמלצה מידי פעם (וגם כבר המליצו עליו אנשים אחרים בעבר) פשוט בגלל שהוא מגיע לי בגלים, ויש לו כל כך הרבה חומרים שונים ומגוונים שקל וכיף לגלות אותו כל פעם מחדש. האלבום שאני רוצה להמליץ עליו הוא The Heart of Saturday Night. אלבום המופת מ-74 מוצא את וייטס דן בשאלות האקזיסטנציאליסטיות של סוף השבוע, או לחילופין מעשן ושתה ווסקי כמו תמיד. אלבום שעושה מצב רוח טוב - ללא ספק. היוצר השני הלא הוא ברהמס. מלחין גרמני מהמאה ה-19 שכל מילה עליו מיותרת (או שלא...). בכל אופן אני ממליץ על הרקוויים הגרמני שלו. יצירת מופת לכל הדעות (אני אוהב אותה יותר מהרקוויים של מוצארט..שזה השג לא מבוטל). סופ"ש נעים - עכשיו צריך להתחיל לכתוב הרצאה.....ררררר

kittycatbone

New member
תודה על התזכורת!

אסור לי לשכוח את זה
הבעיה היא שאין לי כבר זכרון לתזכורות בפלאפון, אז אני מרגישה חסרת אונים בדרך להזכיר לעצמי!!!! על הסרט, כל הזמן ראיתי פרסומת לסרט הזה ומאוד רציתי לראות אותו, אז עכשיו שאת ממליצה עליו בכלל אני מקווה שאראה! המלצות שלי, הממ, להתכונן לספרות
כי אם אני לא אעשה את זה כבר עכשיו וכל סוף השבוע אני באמת אכשל בבגרות
חוץ מזה, אתמול ציירתי ציור לצלילי רדיוהד וזה היה מאוד כיף ^^

באמת חם אבל לא כמו שאמרו...:)

לא כזה מוגזם, כאילו חחח חם מגעיל רגיל... (לא יודע אולי העובדה שבבאר שבע אין לחות משנה הכל) בקיצור, למי שמחפש אלבום בועט, וגם רגוע, רוק טוב כזה, לא יותר מדיי תחכום, פשוט נותן בראש אז האלבום הבא מומלץ בחום:) The White Stripes - Elephant שירים מומלצים: Seven NAtion Army שאני בטוח שכולם מכירים hypnotise Girl You Have No Faith In Medicine תהנו:)

jony84

New member
שמעתי את השיר הראשון מהדיסק החדש שלהם

שיר רוק אנד רול ענק!! פשוט כיפי..איקי ת'אמפ נראה לי קוראים לו..(לאלבום ולשיר) והקליפ גם טוב ..כמו כל הקליפים שלהם

kittycatbone

New member
שמעתי אתמול

ברדיו שיר מהאלבום החדש שלהם, לא זוכרת איך קראו לשיר
בכל מקרה, מאוד מאוד שונה ממה שעשו לפני
ולא לרעה כמובן
אני אוהבת את הוויט סטרייפס

Knives Out

New member
שמע את Rag & Bone מהחדש!

אני ממש חולה עליו בזמן האחרון.. גם הConquest הזה שנשמע כמו חזן בבית כנסת.

Latisia

New member
oh walk the line!

סרט נחמד... ממומלץ ביותר! אין לי על מה להמליץ אבל אני חושבת שאני צריכה לשתף אתכם בעובדה שהיום רישמית סיימתי היי סקול! היום ב10 וחצי סיימתי את הexam האחרון שלי ואני מאושרת מהעובדה הזו! לפני שנה ו7 חודשים שהגעתי לקנדה היה קשה עם הידיעה שאני צריכה להישאר בבצפר קנדי עוד שנה וחצי כדי לקבל את התעודה בסוף, במיוחד לאור העובדה שעברתי לקנדה שאמצע כיתה יב! ועשיתי את זה! אני גאה! מה גם אני נוסעת לארץ בעוד יומיים! (=

V e g

New member
אני והסופ"ש הזה

אצלי אין שרב. למעשה אין כאן מזג אוויר בכלל, אני גר במרתף. האלבום החדש של הווייט סטרייפס טוב. אולי מאוד טוב, עדיין לא גיבשתי לגמרי דעה. חוץ ממנו לא ממש שמעתי מוסיקה חדשה, זה קצת עצוב, התקופה הזאת של הלחץ, אבל ההבדל הוא שבאוקטובר הקרוב, אני לא חוזר ללמוד. מה שהייתי רוצה באמת, זה להינות ממוסיקה, אננונימית לחלוטין - בלי שיהיה אכפת לי מי עומד מאחוריה, כל עוד היא טובה, מאיזה ז'אנר שלא יהיה. אז אני משתדל לשמוע תחנות רדיו באינטרנט לפעמים, והן מחזירות לי גמול לא רע. חוץ מזה מנגן קצת בפסנתר. בלי זה, החיים באמת היו שרב אחד ארוך.

Knives Out

New member
אתה לא יוצא מן המרתף?

או שאתה מדבר על מצב זמני? בלי מוסיקה אני גם לא יודע מה הייתי עושה. אבל אני מתבגר, זה אופייני לי. מצד שני, רוב האנשים בגילי כבר נפטרו מהסטריאוטיפ הזה, אז יכול להיות שזה לא נכון. מצד שלישי, "חסין מוות". וואו. הרבה זמן לא נהניתי כ"כ מסרט.

kittycatbone

New member
דווקא,

אני יודעת בבירור ששמיעת מוזיקה עוזרת לי! התקופות הכי חארות שאני מרגישה זה כשאין לי זמן לשמוע מוזיקה כמו שצריך XP והכי טובות הן כמובן להיפך

V e g

New member
ברור שיוצא

דיברתי על הזמן שאני בבית. לפעמים אני עובד שעות ארוכות ואין לי מושג מה קורה בחוץ... מוסיקה, כמו דברים אחרים, אנשים מסויימים חייבים ולא רק טינייג'רים - או שלא הבנתי לאיזה סטריאוטיפ התכוונת? לא משנה, צ'כח מזה

Latisia

New member
בהחלט!

מוזיקה לדעתי היא מאוד חיונית. היא בשביל בין היתר מן בריחה. למשל בתקופה לפני שהגרתי לקנדה ואחרי זה היה נורא. אני לא זוכרת ימים יותר גרועים כאלה בחיים שלי! היה נורא! זה נורא השפיע עליי ועל מי שאני היום, במשך כמעט 9 חודשים הרגשתי שאני לא שייכת לשום מקום. בארץ לא הרגשתי שייכת ופה הרגשתי כמו איזה חוצן! זה היה נורא. בגלל זה הייתי שומעת המון מוזיקה באותה תקופה, זה עזר לי להתגבר על כול זה ולעבור את התקופה הרעה הזו. מוזיקה זה מבין הדברים הכי מופלאים שאדם יצר.

kittycatbone

New member
אוף..

אני זוכרת שכשקראתי ביוגרפיות על מלחינים בזמן שהתכוננתי לבגרות בתולדות המוזיקה, היו ציטוטים יפהפיים של המלחינים בנוגע למוזיקה. לצערי הייתי צריכה להחזיר למורה שלי את החוברות (חוסר תקציב וכאלה וכאלה..) אז אני לא יכולה לשתף אתכם בהם
*רק רציתי לציין*

FunkyMonk

New member
מישהו מתכנן להקליט??

לא נראה לי שאוכל לשמוע / להקליט את הספיישל.. מישהו מתכנן אולי להקליט ולהעלות אותו לאינטרנט?

kittycatbone

New member
אני יכולה לנסות../images/Emo122.gif

האם יש מתנדבים אחרים שמנוסים בכזה סוג של הקלטה?

למעלה