סופ"ש כאן-שרשוראירועים בלאגן

yaarasta

New member
חברים וחברות: שימו לב ../images/Emo70.gif ../images/Emo206.gif

בעוד פחות משבועיים, להקת ה GLADIATORS מגיעים לארץ
אני ממליץ לכל מי שרוצה לראות את ההופעה לא לחכות לרגע האחרון לקנות כרטיסים, כי לא ישארו !!! סה"כ יש התעניינות רבה מאוד סביב שתיי ההופעות המתקיימות, אחת ביום שלישי 14.11 והשניה ברביעי 15.11, והרבה קהל שאינו קהל רגאיי אופייני שפוקד הופעות, מסיבות או דאנסים באופן שותף, מתכנן והגיע, רוכש כרטיסים, ומתכונן מראש. אנחנו לא מדברים פה על הופעה במקום כמו ההאנגר שיכול להכיל כמה אלפים, או בבארבי שיכול להכיל 800 איש, מועדון הזאפה יכול להכיל עד כ- 550-600 איש מקסימום (לכל הופעה), ולכן מאוד יכאב לי לראות חבר'ה פה שנושמים רגאיי ולא יוכלו להנות מפינוק שכזה בארץ הקודש, בגלל שחיכו לרגע האחרון לקנות כרטיסים. שימו לב: את הכרטיסים המוזלים (155 ש"ח) ניתן לרכוש אך ורק אצל היחצנים (או בקרמבו רקורדס גם באשראי) עד יום שבת הבא (11.11) ולא יאוחר!!!! מיום ראשון ה- 12.11 (במידה וישארו כרטיסים) הם יעלו 170 ש"ח !!!! a true experience it is to be a part of history inna di making
אל תפספסו את זה!! BLESS UP -יער

seemorepako

New member
שידור חוזר של אתמול, אפטר פארטי

איך שתרצו לקרוא לזה...בכל מקרה רוד בוי ו 007 היום בסלואו:)

סופ"ש כאן-שרשוראירועים בלאגן../images/Emo215.gif

אהלן כולם! שישי הגיע... לא יודע כמה אירועים יש הפעם, but still - כולם כולל כולם הולכים להיות משורשרים לכאן, ויהי מה... כאלה שלא, ימחקו לאלתר, אז איך אומרים? דיר בלאק! שבת שלום לכולנו!

DuBsYs

New member
16.11 - מסיבת רגאיי דאב ורוטס בירוש

הרגאיי חוזר למרכז ירושלים, ביום חמישי ה- 16.11 מסיבת רגאיי בפיין. הליין אפ כולל הופעה חייה של zvuloon dub system , להקה של שמונה מוסיקאים מתל אביב וירושלים שמנגנים רגאיי ודאב מקורי ומרקיד. לפני ואחרי ההופעה תקלוטים של פרחי דאב הלא הם Ras Kulcha ויוסף עובדג’ה, הסאונד סיסטם הראשון בירושלים עם יותר מעשור של פעילות משותפת. אריות ירושלים, thc selecta, jah love ורוקי B , נציגי הדור הבא של הרגאיי בציון בסט של JAHrusalem style גימל סאונד מאושיות הרגאיי הבולטות בתל-אביב בביקור מיוחד בעיר הקודש. פיין/חצר פיינדולג, רח’ יפו 31. פתיחת דלתות ב23:00, 20 ש"ח עד חצות, 35 ש"ח אחרי. הכניסה מגילאי 18+.

REL YESAYA

New member
אכן בוטל ...אבל

יסאייה קרו ואפיקומן מתחילים בקרוב ליין חורפי בימי רביעי בקולנוע מקסים אורחים,קונספט,רגאיי דנסהול סלוט!!! החל מה 22 לנובמבר!!! יהיה חם...בחורף seen?

Nechi Nech

New member
3.11 - הלילה בסלואו משה!

Rudeboy Sound מארחים את 007 קרו לחגיגה של רגאיי! מחצות הרמקולים יפציצו והתקליטים יסתובבו... רוטס, קונשנס, קלאסיקות, ראגאמאפין, דאנסהול ועוד כל מיני שגעונות ירוצו שם! אל תהססו - תגיעו! a party we a party seeen? הלילה חצות סלואו משה אני כבר בדרך..(;

ophir666

New member
ראגיי ודראם אנ בייס היום בברזילי

היום (שבת) מיי לורד ובייסיק מאינפיוז במסיבת בייס קאלצ'ור בברזילי החל מ23:00 from early reggae to next level drum and bass על המיקרופון: רון, גוגה ואיווק יחד עם אורחים נוספים

איאנדאי

New member
10.11 בסלואו ../images/Emo197.gif

ראסטות ניכבדות חגיגת רגאיי בשילוב סגנונות עם: GIL RASTA MY LORD SOUND GEEMEL SOUND מחצות 35 ש"ח סלואו משה המחוגה 4 פלורנטין , ת"א

annafff

New member
דיי אני חייבת להזמין!!!! ממי להזמין

אם אני גרב בבנימינה?

yaarasta

New member
בבינימינה או פ"ח אין כרטיסים,

הכי קרוב זה את כשף בקדימה (קצת אחרי צומת בית ליד 054-4945522) או בקרית טבעון (ליד יקנעם: גיא 052-6242926) או בחיפה (יונתן 050-6681012) לא הכי קרוב, אבל זה מה יש....... BLESS

annafff

New member
טוב או שאני אבקש מחברה שלי מת"א

להזמין בשבילי או שאני אזמין ממישהו.... הרי זה לא משנה בעצם? נכון?

אתמול

היה נייס! אחרי תקופה שלא הייתי בסלואו היה דאנס נחמד לאללה. בעיקר הסט של רודבוי... מחכה לעוד!

למעלה