סופ"ש כאן!!!

סופ"ש כאן!!!

איך עבר אליכם השבוע?
מה מתוכנן לסופ"ש?

איך מזג האויר במחוזותכם? יש סימנים של אביב?

שבוע קליל ונחמד בחופשת חורף...

מתחילה להרגיש שזה עומד להיגמר ומתבאסת. הייתי די פעילה אבל ברגוע: בעיקר הכנות לבייבי שוואר שעושים לי בשבוע הבא ובעיקר נחתי ונרגעתי לצד כל מיני סידורים.
&nbsp
היום התעסקנו עם כביסות ותוך כדי אירגנו את החדר של הבייבי מבחינת העמדת הציוד. בעלי הרכיב את התיבה לצעצועים שקנינו ושמנו את כל הבובות למיניהם שאחותי שלחה. החדר יצא חמוד. בגדול צריכים לקנות מדבקות קיר וכל מיני כאלה לחדר. החלטנו שיהיה בסגנון של פו הדוב

&nbsp
מחר יש לי book club אבל הפעם של החלפת ספרים- מצפה בקוצר רוח כי פעם קודמת לא הלכתי בגלל שהייתי חולה. נראה לי שכולן יהיו בהלם איך הבטן גדלה...בכל זאת עברו חודשיים מאז הפעם האחרונה

&nbsp
&nbsp

סופ"ש ארוך מאוד אצלנו.

לבוני היתה חופשת Half term מיום חמישי עד היום, שני, כולל.
ביום הראשון היא היתה חולה, עם 39.4 מעלות חום. למחרת הבריאה כאילו כלום

באה חברה לביקור ואחרי כן עוד חברה.
היום אני עבדתי בבוקר ואחרי כן יצאנו לטייל קצת, ואחה"צ הלכנו שתינו לראות את הסרט SING. חמוד.

השבוע היו לנו יומיים ממש אביביים. טמפרטורות של עד 10 מעלות ושמים כחולים בפברואר זה ממש נדיר!!! תהנוג אמיתי.

shuttles3

New member
היו בריאות

גם אצלנו חם - 12+ ביום שבת, +9 ביום ראשון, 8+ היום! כאילו, סוף פברואר, החודש הכי קר בשנה? מה קורה כאן?
כמובן שזה היה תזמון מעולה לסופ"ש ארוך של יום משפחה שחל היום. הסתובבתי הרבה בחוץ עם העגלה (הבחור הועבר בכבוד ממנשא לעגלה ועכשיו אנחנו עוברים הרבה יותר קילומטרים יחד), יצאתי לסיבוב אופניים עם הילדון, שיחקנו, עשינו שיעורי בית, דברים רגילים. היום היו לי תקוות מפה ועד ההודעה החדשה לכבוד יום המשפחה, ואז בבוקר התינוק עבר למוד בכי ללא הפסקה ואני איבדתי את זה לגמרי. הילדון יצא עם אבא שלו להחליק על הקרח בפעם הראשונה ועשה חיים, מה ששימח אותי מאוד. אחר כך שלחתי אותם לאכול משהו איפשהו. ממש יום משפחה יצא לי היום... התגעגעתי למשפחה שלי כל היום ועכשיו אני כולי ציפיה ללילה שמצפה לי אחרי יום שכזה...
אני עדיין מנסה להבין איך המקרר שלי הגיע למצב של כמעט התפוצצות. אני בקושי זוכרת את עצמי עושה משהו. כן זוכרת את עצמי אוכלת שוקולד, הרבה שוקולד מכל מיני סוגים ודגני בוקר ישר מתוך קופסה. איבדתי את זה לחלוטין, כבר כתבתי? אני כל כך מאבדת את עצמי כשהוא בוכה...

חיבוק ענק על ההתמודדות עם תינוק בוכה.

אני זוכרת את בוני כשהיתה פיצית, עוד בחופשת לידה, כל אחה"צ היא היתה פורצת בבכי, והדבר היחיד שעזר היה לצאת איתה להליכה קופצנית כזאת במינשא. למזלי זה היה בסוף דצמבר/ינואר בישראל

למעלה