סופ"ש כבר כאן, וכמעט נגמר

סופ"ש כבר כאן, וכמעט נגמר

אבל תפוז לא נתן לי לכתוב הודעות אתמול בערב והבוקר אז...

איך עבר השבוע? איך עובר סופ"ש?
מתי מתחילה חופשת הקיץ אצלכם? מה אתם מתכננים?

alphadelta

New member
סוף שבוע ארוך

חברים, אוכל וזמן משפחה. מי צריך יותר מזה...

forglemmigej

New member
סופשבוע נחמד וחגיגי

ביום שישי היה מה שקוראים store badedag ,הכוונה היא יום התפילות הגדול. בשנת 1600 בערך כשהממלכה הקטנה עברה מנצרות קתולית ללותרנית ,אנשים המשיכו לקיים כל מיני חגים מהדת הקודמת במיוחד אלו של האביב שקשורים לתקופה הפגאנית ונתנו להם עכשו שם נוצרי, הגיע איזה בישוף שבכלל היה מהעיר לונד שהיום היא שבדית, אבל בזמנו היתה שייכת לדנמרק כשהיתה גדולה ואפילו איסלנד היתה שייכת לה, הוא איחד את כל החגים הקטנים ליום אחד והמלך באותה תקופה שהיה אבסולוטי נתן לזה תוקף, החג נחגג רק פה ואני מה אכפת לי כל חג סבה למסיבה ,הייתי בעיר אוהוס באיזור שרק מי שיש לו כסף והרבה מאד ממנו יכול להרשות לעצמו לגור בו , זו שכונה שבנויה ממש על קו החוף ועיצב את הבתים ארכיטקט מדהים בשם C. F. Møller אפשר ללכת לאיבוד עם לסתות שנופלות מהעיצוב שלא מהעולם הזה אפילו החוף לשיזוף בין הבתים מעוצב כמו חלום. מצרפת כמה תמונות.
אתמול הייתי בחוף אגם מאד יפה כעשרים קילומטר מביתי היה ממש חם 23 מעלות ואנשים נכנסו למים חוץ ממני שאני לא ממש סקנדינבית עם כל הכבוד ורק שהמים יהיו 30 מעלות כמו בארץ נהדרת אכנס . גם תמונות מצורפות. מה שכן היה בליל של שפות בחוף הרבה אנשים מכל מיני מדינות באיחוד וחשבתי בליבי מתי יגיע היום שגם בחופי ארצנו המרהיבים יבואו מהמזרח התיכון המדמם להנות ביחד.

איזה בתים!!!!

גם אצלנו היו יומיים עם מזג אויר קיצי לחלוטין. אני תקוה שזאת סנונית ראשונה של קיץ חם ונעים, אבל ממש לא מעיזה לחלום

זכינו בשני ימים קיציים לחלוטין בסופ"ש הזה

גם שמש וגם 20 מעלות ורוח קלילה. 20 מעלות פה מרגיש יותר כמו 25 מעלות בגלל הלחות הגבוהה וזה מאוד נדיר פה. הטמפרטורה הממוצאת בקיץ פה היא 15 מעלות

ביום שישי בערב נסענו לעיר לידנו לחוות את פסטיבל הפונקלור שמתקיים שם בסופ"ש הזה. מדובר במוזיקת פונקלור, והעיר המקסימה הזאת מלאה בתיירים שמגיעים בשביל הפסטיבל הזה, והשנה מזג האויר היה ממש פינוק. אנשים יושבים עם כלי הנגינה שלהם בכל מקום ומנגנים יחד.

בשבת יצאנו לטייל עם ציוד טיפוס, למקום שבעלי שמע אליו אבל לא הכיר לפני כן. היתה גאות וההגעה למקום היתה בעיתית, אבל גם את זה עברנו, למרות שאני מאוד לא אוהבתי את הרעיון הזה וחשבתי שעדיף לא להסתכן. 2 כלבי ים מאוד התענינו במעשינו, אבל לא הצלחתי לתפוס תמונה יפה, אבל מצרפת 2 תמונות יפות אחרות. היום מזג האויר חזר לסורו

חופשת קיץ אצלנו מתחילה ב-4/7 ואני ובוני נוסעות לארץ לשלושה שבועות. אין עדין תוכניות מעבר לזה.

למעלה