סופ"ש כבר כאן מה נבשל?

ady18

Well-known member
אצלי

מפרום
קוסקוס כמובן מרק
ערב שישי:
פשטידת בטטות
סלט ירוק
טחינה
טונה
עוגת דובדנים.....
 

Maldini Girl

New member
אצלי

במהלך מפתיע, הבחור עובד מחר בבוקר ולראשונה מזה שנה תהיה לנו ארוחת שישי בערב יחד.
&nbsp
בתכניות-
מרק כרובית עם נגיעות שמן כמהין
תבשיל עוף עם פטריות
קוסקוס
&nbsp
חושבת על רעיון לקינוח בקטנה, סתם כדי לסיים בטעם טוב.
&nbsp
אגב, לאן נעלם השרשור השבועי? מתגעגעת אליו.
 

ady18

Well-known member
תהני מחר , גם אני מתגעגעת לשרשור השבועי... חבל שירד


 

Maldini Girl

New member
תודה :) ואיכשהו אני מניחה שהוא לא ירד בתור החלטה מלמעלה

פשוט לא רואה פה את הבחורה המקסימה שהייתה פותחת אותו. אולי נתפוס פיקוד?
 
היי יקירות


סורי שנעלמתי. אני בביקור מאוד ארוך בארץ ולא תמיד זמינה למחשב/אינטרנט אז לא ממש יצא לי להעלות.
&nbsp
שמחה שאהבתם את השרשור ואשמח אם נמשיך במסורת הזו

אם אתם רואים שלא העליתי-מוזמנים להעלות בעצמכם

&nbsp
תודה ששמתם לב
 

פוקסי99

New member
ושוב ארוחה

פותח בערב שולחן לכ20 איש
סלט גזר
סלט טונה
סלט כרוב בתחמיץ
סלט נבטי חמניה
סלט תפוחי אדמה
סלט סלרי
פלפל חריף בתחמיץ
סחוג תוצרת בית
חילבה תוצרת עצמית
צ'יפס
סלט ירקות
מלפפון כבוש גם במלח וגם בחומץ תוצרת עצמית

קבב
סטיק עם עצם(500 גרם כל סטייק)
פרגיות בגריל
סינטה
שייטל
סלמון במעשנת
רולדה מאגוזים ושמנת מתוקה לאלו שלא אוכלים פחממות
וכמובן אבטיח מלון
פיצוחים
 

Maldini Girl

New member
שאלה לי אלייך

זו הייתה ארוחה על האש? כי אחרת להכין סטייק על העצם בתנור/ מחבת ל20 איש נשמע פרויקט :)
 

פוקסי99

New member
אכן פרויקט .אבל!!!

ארוחה ל20 איש ויותר נראית פרויקט אבל יחסית זה פשוט.
כבר ביום רבעי אני מכין רשימה של מה תכיל הארוחה ועל סמך זה אני מכין וקונה מצרכים. ביום שישי אני קונה את הבשרים כאשר הקו המנחה הוא האיכות ועל זה אני לא מתפשר .בשר הבקר חייב להיות טרי ומיושן לפי הכללים (מיושן שבועיים במקרר יעודי) .משרה חומוס במקרר .משרה את רצועות האנטריקוט .וכמו כן את רצועות חזה עוף .ושווארמה עוף (פרגית) .בשבת מוקדם בבוקר מבשל את החומוס ומכין את כל הסלטים לוקח כשעתיים. וכמו כן מקבב את הקבבים כ50 במספר. וכמובן גם מכין עוגה.
כל הפעולות אשר ציינתי לוקחות זמן קצר .שעה לפני תחילת הארוחה מפעיל את המעשנת עם הסלמון כך שתוך כדי הארוחה הדג מוכן.ודבר נוסף לדעתי חשוב !אני בודק לפני הארוחה מה כל אחד מהסועדים מעדיף ומנסה לעמוד בדרישות שכולם יהנו. והחשוב בקו המחשבה שלי: חשוב להגיש מה שהסועד מעדיף ולא מנות שאני רוצה להתגאות בהם.
 

חנהפ

Active member
אז מה היה אצלנו השבת:

סלטים ממרחים ובלינצ'ס ירוקים במילוי פטריות בשמנת
סלמון בתנור
פסטה ברוטב שמנת עגבניות בניחוח וודקה
כרובית וברוקולי אפויים
סלט בורגול עדשים ירקות ועוד ועוד -מקפה גרג
עוגת גבינה קפואה
יש עוגת גבינה לבוקר -כמובן
לצהרים -סושי טורטיה וסלט
כדורי בשר ברוטב חמוץ מתוק
עוף בבצל וצימוקים
אורז עם ירקות
מגוון ירקות אפויים
תפו"א אפויים עם בצל
ולקינוח עוגת פירות
 
למעלה