מסכימה ומחזקת את דבריה של danakama10
אשר "חסכה" לי את כתיבת התגובה הנ"ל.
בנוסף, אני רוצה לומר לך (פרפרי אהבה) שהחלפת רופא/ה ותלונות בפורום אינם הפיתרון. את צריכה לקחת יותר אחריות על החיים שלך (מה גם שמדובר בחיים שלך ובחיים של הבת שלך).
את (פרפרי אהבה) אומרת שרופאים הם לא אלוהים ואינם חסינים מטעויות ואת צודקת בנקודה הזאת. פה נכנסת האחריות שלך. את לא ילדה בת 3. את אישה בוגרת. מה זה "אני לא יודעת איזה תרופות רשמו לי. זה כתוב במחשב"? המינימום של המינימום זה לדעת מה שם התרופות שאת מכניסה לגוף שלך! בארץ יש את המכון הטרטולוגי. אני לא גרה בארה"ב, אבל אני מתארת לעצמי שיש שם גוף אקוויוולנטי וגם אם לא - בעידן הנוכחי המידע כ"כ נגיש. זו האחריות
שלך לבדוק ולחפש מידע. הרי היום לא נפגשים עם בנאדם לפני שמגגלים את שמו, אז על אחת כמה וכמה תרופות שאת מכניסה לגוף שלך בטח ובטח אם את בהריון.
מהכרותי הוירטואלית רבת השנים איתך אני בטוחה שאת תתקרבני למקרא התגובה הזאת ותדחי אותה מכל וכל (כמו שכתבו לך מי-יודע-כמה-פעמים שאת בשבוע ה-28 להריונך ולא בשבוע ה-27 להריונך...). מצד אחד, את באמת מפגינה בורות משוועת ומצד שני את מתנהגת כאילו את יודעת הכי טוב. סבבה. אין בעיה. בסה"כ אלו החיים שלך ותעשי מה שאת רוצה.
יחד עם זאת, אם את בוחרת לעשות מה שאת רוצה, אז תדעי שיש לזה מחיר שהוא בראש וראשונה הבריאות שלך ואפקט משנה הוא גם התגובות שאת מקבלת במרחב הוירטואלי.
הרבה בריאות