סופ"ש כבר כאן

סופ"ש כבר כאן

איך עבר השבוע?
מה מתוכנן לסופ"ש?
רוצים לשתף משהוא קטן או גדול? אפשרי כאן או בשירשור נפרד.

תודה לכולם על ההיענות לשירשור מיום רביעי. שמחתי "לראות" אותכם.

שבת שלום

galialon8

New member
סופ"ש קצת מבאס

אני בישורת האחרונה של הסמסטר, ויש לי עוד שתי עבודות ומבחן להגיש בשבוע הבא. היה שבוע עמוס ולחוץ ובכל זאת לא הספקתי להתקדם כמו שהייתי רוצה... אז היום אני עובדת. מתנחמת בזה שמזג האוויר אפור וקריר, אם היתה שבת יפה הייתי עוד יותר מתבאסת...
בצד החיובי - בדרך לאוניברסיטה עברנו ביארד סייל בדיוק מהסוג שאנחנו צריכים כרגע: משפחה עם תינוקת שעוברים דירה ולא רוצים לקחת את כל הציוד
יצאנו עם כמה חולצות הריון בשבילי, אמבטיה לתינוק וצלחת פירות יפה, הכל ב-12$. אני מופתעת מבעלי שזרם על אמבטיה ורודה למרות שאנחנו מצפים לבן, נראה לי שהמחיר שכנע אותו

אני מתה על היד שניה למניהם!!!

כשהגענו לכאן, היה לנו בית עם 3 חדרי שינה ולא הרבה ציוד. החנויות יד שניה שיותר פופלריות אצלנו מאשר Car boot sale, מילאו לנו את הבית ויצרו אצלנו סטנדרט אחר של קניה, ומוכנות לשלם על מוצרים

מה את לומדת?

galialon8

New member
גם אני!

זה לגמרי סטנדרט אחר של קנייה. אצלנו פחות נפוצות חנויות יד שניה (ואני מרגישה פחות נוח בהן, לא בטוחה למה) אבל בקיץ אנחנו עושים מדי פעם סיבוב יארד סיילס וחוזרים עם כל מיני מציאות, ממש כיף!

אני לומדת לדוקטורט בהנדסה - מכניקת זורמים.

אותי זה מביך לבוא לאנשים הביתה/חצר,

תמיד מעדיפה את החנויות יד שניה, ויש אצלנו 4 חנויות כאלה רק בעיר שאני גרה בה, עיר של כ-7,000 תושבים.
אני מתנדבת באחת מהן פעם בשבוע, ויש אנשים שעוברים בחנויות האלה לפחות פעם אחת ביום
יש אנשים שאני יודעת מה הם מחפשים, ומפנה אותם למשהוא שנראה לי שזה מתאים להם.

זה לא בחצר - BACKYARD

וגם לא בתוך הבית. זה בדר"כ מתרחש ב DRIVEWAY שנמצא בקדימה של הבית, כך שאת בעצם לא נכנסת לשום איזור פרטי בבית אז זה ממש לא מביך, אפילו נחמד.

סופ"ש עמוס מבחינתי, וברור לי שרובכם צוחקים אלי

בשבת היתה פעילות של כל מועדוני הנוער באי במרכז הספורט בעיר הגדולה בה אני חיה. אני עובדת באחד מהמועדונים והייתי שם בתפקיד משעה 10:00 עד 15:30. המון המון ילדים, המון פעילויות והמון רעש
היתה אוירה מעולה ואירגון טוב, והיה יום מוצלח למדי, אבל אני הייתי גמורה אחרי כן.
היום ניקיתי את הבית, שלרוב מנקה בימי שישי בבוקר לפני שהולכת לעבור ב-11:30, אבל בשישי הזה אפיתי עוגות לאיזה אירוע בשבת בערב, שתיאטרון הילדים לקח על עצמו להגיש שתיה ועוגות בתמורה לתשלום. אני לא הייתי בתפקיד בערב הזה כי לא התאים לי אחרי העבודה עם הילדים, אבל את תרומתי באפיה העברתי לאחר כבוד.

בסביבות 17:00 יצאה השמש אחרי יום גשום, ויצאנו, אני ובוני לטיול קצר בעיר. חזרנו רטובות לגמרי

בשבוע הבא שוב סופ"ש ארוך. שאלתי את בוני אם יש משהוא שהיא רוצה לעשות בסופ"ש הבא, היא רוצה לישון באוהל אם יהיה מזג אויר מתאים. מחזיקה אצבעות

למעלה