סופ"ש כבר כאן

סופ"ש כבר כאן

איך עבר השבוע? מה מתוכנן לסופ"ש?

ושאלת השבוע שלי היא - איזה טמפרטורות יש בקיץ במחוזותיכם? אתם אוהבים?
אני סובלת קשות בחום הישראלי

סוף שבוע נפלא לכולם

alphadelta

New member
חם

רב הקיץ חם, אבל לפעמים יש גשם וזה כייף. אמנם חם אבל הכל מוכן לזה. מתקני השעשעועים - רובם מוצלים עם עצים. אפילו שבילי ההליכה והאופניים מוצלים חלקם.

סופ"ש עם מזג אוויר טיפוסי

דווקא היה נורא כיף - כל המשפחה יצאה לקמפינג - אבל בנפרד! הילדים במחנות של תנועות נוער ואנחנו ביומולדת של חברים באתר קמפינג. למרבה הצער היה מזג אוויר טיפוסי לקיץ הבריטי וחצי מהסופבוע היה גשום וסביבות 14 מעלות... מזל שהיום האחרון היה חם (20 מעלות!) וזיווני, איזה פיצוי.
אנחנו כנראה התאקלמנו כי טיילנו למרות האפרוריות והזרזוף הבלתי פוסק ואפילו נהנינו.

6 שנים בסה"כ

אבל הבנתי שהתאקלמתי כשלאחרונה פגשתי ישראלים שרק עברו לפני כמה חודשים ורטנתי על שלל עניינים. הם התבוננו בי בתדהמה מוחלטת וחשבו שהתלונות שלי הן לגמרי צרות של עשירים לעומת מה שהולך בישראל. אבל אני כבר לא במקום של להשוות כל הזמן לישראל, וזה כנראה הסימן המובהק שאנחנו מתרגלים :)

השבוע יסמתי את מסקנות שלי,

והיינו בעיקר במזגן, בבריכה או בים ועשינו מה שנכון לנו.

נהננו מטיולי ערב בקיבוץ, מישיבה על הנדנדות עליהן התנדנתי בילדותי (טוב, לא בדיוק אותן נדנדות אבל באותו מקום), סיפורים שלי על ילדותי ברחבי הקיבוץ עם הבת שלי. אני כל כך נהנת מזה.

נהנים מהקיץ הישראלי במינונים שמתאימים לנו.

אצלנו בצפון סקוטלנד הטמפרטורה הממוצאת בקיץ היא 15 מעלות. זה קיץ קר מידי לטעמי

מתוקוש2

New member
וואו איזה כיף 15 מעלות בקיץ......

אני כל החיים חיה בארץ ,ומעולם לא התרגלתי לחום. ואני שונאת את הקיץ ומאוד אוהבת את החורף ,כמובן הישראלי.
תהנו מחופשה בארץ!!!!!!!!!!!!

למעלה