סופ"ש כבר כאן

סופ"ש כבר כאן

איך עבר השבוע? מה מתוכנן לסופ"ש?

ויש לי גם שאלה. בביה"ס של בוני, ביה"ס יסודי בבריטניה, שלא מערבבת דת במסגרת ביה"ס, למעט לימודים על דתות ומסתבר שגם הולכים לקתדרלה לקראת קרסימס, פרסמו היום שפעילות שמתקיימת אחרי שעות הלימודים אבל בתוך ביה"ס, יום שבוע, שעה, כוללת יצירה, משחקים ו-Bible stories. זאת פעילות שהיתה גם בשנה שעברה ללא הסיפורים האלה. אני חייבת להודות שאותי זה ממש מעצבן. זאת לא פעילות חובה, ובוני לא משתתפת בזה בכל מקרה, אבל בגדול, אסור לביה"ס להכניס פעילות שקשורה בדת בצורה כזאת ולדעתי האישית, מכיון שהמנהל העיסקי של ביה"ס פעיל בזרם כזה או אחר של הנצרות, הוא מאפשר את זה. אני לא מתכוונת להגיבד על זה, אבל מאוד מקוה שהורים אחרים כן
מה דעתכם על זה?

rona73

New member
שלום ????

תקופה ארוכה מאוד לא יכולתי להיכנס לתפוז,איזה כיף שעכשיו אפשר. חזרנו אתמול מחופשה בארץ.המון בטן גב והמון ים....גם המון סבא וסבתא.סה"כ היה כיף. רק אספר שבבולגריה היו המון גלי חום והיה מאוד חם ,בחודש יולי, עד כדי כך שהגענו לארץ לא ממש סבלנו מחום. נירית,גם בבולגריה אסור ללמד חומר לימוד שקשור לדת.מחוץ לבית הספר כבר כל אחד עושה מה שנכון לו. כמובן שהיתי מדברת עם כמה הורים בנושא . חיבוקים לכולם והמשך סופש נעים לכולם. שוב אנחנו עם גל חום 30 מעלות ככה,הקיץ עוד לא נגמר.

ברוכה השבה!!! איזה יופי לראות אותך כאן שוב

את מורה ויודעת את החוקים כנראה יותר טוב ממני. בגלל שזה קלאב שהוא אחרי שעות הלימודים, אבל מתקיים תחת קורת הגג של ביה"ס ומפורסם ע"י ביה"ס, והוא בעצם המשך של פעילות שהיתה בשנה שעברה והתקיימה ע"י אנשי ביה"ס (אותו יום ואותה שעה), לא יודעת מי מפעיל את זה השנה. יש פה בעיה בעיניך?

עם טמפרטורות של 30 מעלות, אני מאוד מקוה שיש לכם מזגנים. מאחלת לך שהסתיו יגיע במהרה והטמפרטורות יהיו נעימות יותר

rona73

New member
לא יכולה להגיד לך מה נכון ומה לא.

תבדקי לעומק עם גורמים הקשורים בנושא.

מתפנה לכתוב על השבוע שעבר

אבא שלי אושפז עם בעיה בלב. זה היה מאוד מפחיד כי הוא לא רק הרגיש לא טוב פיזית, הוא היה מאוד מאוד מבולבל. שילשום הוא חזר הביתה אחרי שבוע בבית חולים. אני לא צריכה לספר לכם כמה זה קשה להיות כל כך רחוקה במצב הזה

בוני חזרה ללימודים והיא מאושרת. מה עוד צריך לבקש, ואני חזרתי לשיגרת הספורט המבורכת שלי. ממש התגעגעתי

חזרתי גם להתנדב בחנות יד שניה, ופעם ראשונה שקורה לי, לשמוע עברית אצלנו. מגיעות אלינו המון אוניות נוסעים שעוצרת ליום אחד. היתה על האוניה הזאת קבוצה שלמה של ישראלים וכל היום הם נכנסו ויצאו מהחנות, סיפרו אחד לשני שיש בחנות ישראלית נחמד וחיפשו אותי. היה לי ממש נחמד

שבוע נפלא לכולם

rona73

New member
שירגיש טוב אבא שלך!!

כיף לחזור לשיגרה.מחכה שגם אנחנו נתחיל,לפחות הילדים. .:)

למעלה