סופ"ש כבר כאן

סופ"ש כבר כאן

איך עבר השבוע? מה מתוכנן לסופ"ש?

הסתיו כבר נמצא אצלנו
האם הוא הגיע למחוזותיכם? תמונות יתקבלו בברכה, הסתיו מצטלם כל כל כך יפה!!!

זה המקום לשתף בדברים קטנים או גדולים, לשים לינק למשהוא מענין שראיתם ואולי יענין את השאר וכל מה שבא לכם. קדימה!!!

שבת שלום

שבוע עם טלטלה רגשית

בעלי וכל העובדים בחברה פה ובכל העולם פוטרו מאחר וקנו את החברה ולא מעוניינים בהם כי רוצים להחליף בכוח עבודה יותר זול
.
&nbsp
בגדול הציעו לו הצעה של כן להישאר בחברה החדשה עם אותם תנאים אבל תפקיד אחר שמצריך ממנו נסיעות של כשבועיים מתוך כל חודש ובהתראות קצרות. משהו שלא הכי מתאים עם תינוקת קטנה... בגדול זו הדרך היחידה שלנו להישאר בארה"ב כי אנחנו עדיין בתהליך של לקבל גרין קארד.
החלטנו להיענות להצעה אחרי מחשבה שאנחנו כרגע לא מעוניינים לחזור לארץ. עכשיו מנסים ליצור מצב שהוא ישאר בתפקיד הנוכחי כי יש דרישה מצד הלקוחות שהוא יהיה זה שיתנהל מולם וממש מקווה שזה ייצא לפועל ולא המשרה שתהפוך אותי לחד הורית.
&nbsp
גם ככה אני איתה כל היום ומתעוררת בלילות אבל כן זה מקל הידיעה שיש עוד מישהו שאם משהו חס וחלילה קורה לי או לה- אני יכולה להתקשר ומיד יבוא, במיוחד שאין לנו משפחה פה וגם זה מאוד מקל שיש עוד מישהו אפילו שמגיע בערב ומקלח אותה או משחק איתה בזמן שאני אוכלת ארוחת בוקר וכו'.
&nbsp
נראה מה יהיה...
&nbsp
חוץ מזה, הקטנה סופסוף התחילה לישון בטיולון של העגלה אז אני כבר לא נלחצת לרוץ הבייתה כדי שתישן שם.
אתמול הלכתי למפגש אמהות ישראליות והיה ממש כיף
ולפני זה עשינו טיול רגלי ארוך עד לביה"ס שבו עבדתי והיה נחמד לבקר. אפילו קצת גרם לי להתגעגע וצבט בלב שלא חזרתי השנה אבל לא מצטערת. גם אני וגם הקטנה מרוויחות המון בזה שאני נשארת איתה בבית.

הדבר האחרון שרוצים שיקרה לחברה שמעסיקה

את בעלך
אני מקוה שהכל יסתדר לכם. לא קל להיות בבית עם תינוקת 24/7 לבד, בעיקר שאין לך תמיכה מסביב.

alphadelta

New member
בתור ״ותיקה״ כבת זוג של איש היי טק...

ליבי ליבי איתך. אם הייתי גרה קרוב הייתי שמחה לעזור
זוכרת את הלילות ללא שינה. בקשר לשינוי, היינו במצב של קנית החברה ופיטורים או קנית החברה ושינוי התפקיד לרעה אי אלו פעמים. עברנו עם תינוקת פיצית תוך שבוע למדינה אחרת. ועוד כל מיני. ולמה אני מספרת לך את זה? כי זה רק חיזק אותנו כמשפחה. גם כשכבר עברנו עם שני ילדים ובמעבר האחרון הם היו בחטיבת ביניים.
למדנו כולנו, שלא משנה מה - מה שמגדיר אותנו בתור משפחה זה אבא אמא ילדה וילד. וזהו. לא המקום בו אנחנו חיים. לא הקירות ולא שם המדינה.
בקשר למשפחה - כשלא גרנו ליד משפחה אז יצרנו לנו אחת. מצאנו משפחות עם ראש דומה לשלנו ושמרנו אחד לשני על הילדים.

צודקת בהחלט!

זה פשוט תפס אותנו (ואת כולם שם) לא מוכנים והיינו צריכים להחליט מיד.
כרגע זה על הולד כי בודקים התאמה של התפקיד כך שזה לא יהיה ברמה כזו של נסיעות.
&nbsp
נקווה לטוב ובהחלט מאמינה שזה יחזק אותנו כזוג ומשפחה. כבר עכשיו זה מחזק.

סופ"ש שלי

הסופ"ש התחיל במופע בלוני סבון נפלא ביום שישי אחה"צ. בוני חזרה מביה"ס חצי שעה לפני תחילת המופע וסיפרה לי על זה. הלכנו מהר והיו כרטיסים, מאוד נהננו.

בשבת היה ארוע מדע לכל המשפחה. זה היה במסגרת פסטיבל המדע שמתקיים כאן, וגם מופע בועות הסבון היה חלק ממנו. באולם גדול היו המון מציגים מכל מיני תחומי המדע שהציגו והפעילו את האנשים. בוני מאוד נהנת מזה ואנחנו הולכים כל שנה לכמה שעות טובות.

היום הגיעו אלינו אחותו של בעלי וחברה שלה שבאו לביקור באורקני לשבועיים. הן מגיעות פעם בשנה. הן לא מתארחות אצלנו, כי הן מעדיפות לשכור מקום משלהן. היא גדלה פה וחיה פה תקופה ומכירה המון אנשים. הזמנתי אותן לארוחת צהריים היום. הן ביקשו משהוא קל כי הן מוזמנות לארוחת ערב. הכנתי מרק ירקות ולחמים מיוחדים כולל לחם שום עם עגבניות מיובשות במרינדה וגבינת פטה, שהחליפו את הבורקסים או משהוא דומה שלא מצאתי בסופרים אצלנו

כמו שכתבתי הסתיו כבר נמצא אצלנו, ואני מצרפת שתי תמונות.

למעלה