שבוע עם טלטלה רגשית
בעלי וכל העובדים בחברה פה ובכל העולם פוטרו מאחר וקנו את החברה ולא מעוניינים בהם כי רוצים להחליף בכוח עבודה יותר זול
.

בגדול הציעו לו הצעה של כן להישאר בחברה החדשה עם אותם תנאים אבל תפקיד אחר שמצריך ממנו נסיעות של כשבועיים מתוך כל חודש ובהתראות קצרות. משהו שלא הכי מתאים עם תינוקת קטנה... בגדול זו הדרך היחידה שלנו להישאר בארה"ב כי אנחנו עדיין בתהליך של לקבל גרין קארד.
החלטנו להיענות להצעה אחרי מחשבה שאנחנו כרגע לא מעוניינים לחזור לארץ. עכשיו מנסים ליצור מצב שהוא ישאר בתפקיד הנוכחי כי יש דרישה מצד הלקוחות שהוא יהיה זה שיתנהל מולם וממש מקווה שזה ייצא לפועל ולא המשרה שתהפוך אותי לחד הורית.

גם ככה אני איתה כל היום ומתעוררת בלילות אבל כן זה מקל הידיעה שיש עוד מישהו שאם משהו חס וחלילה קורה לי או לה- אני יכולה להתקשר ומיד יבוא, במיוחד שאין לנו משפחה פה וגם זה מאוד מקל שיש עוד מישהו אפילו שמגיע בערב ומקלח אותה או משחק איתה בזמן שאני אוכלת ארוחת בוקר וכו'.

נראה מה יהיה...

חוץ מזה, הקטנה סופסוף התחילה לישון בטיולון של העגלה אז אני כבר לא נלחצת לרוץ הבייתה כדי שתישן שם.
אתמול הלכתי למפגש אמהות ישראליות והיה ממש כיף
ולפני זה עשינו טיול רגלי ארוך עד לביה"ס שבו עבדתי והיה נחמד לבקר. אפילו קצת גרם לי להתגעגע וצבט בלב שלא חזרתי השנה אבל לא מצטערת. גם אני וגם הקטנה מרוויחות המון בזה שאני נשארת איתה בבית.