סופ"ש כבר כאן

השבוע בוני בחופשת סתיו,

כמה אני לא אוהבת לקום עם שעון מעורר, או יותר נכון, כמה אני אוהבת לקום שהשינה נגמרה לי. השבוע לא עשינו הרבה, מזג האויר לא היה משהוא, אז כלום מחוץ לבית, אבל נהננו יחד indoors.
בשבוע הבא אנחנו נוסעים לצימר לכמה ימים לאי לידינו. זה אותו קוטג' שאנחנו שוכרים מידי פעם. מאוד מחכה לנסוע קצת, לצאת למקום שונה, מאורר. בעיקר בעלי צריך את החופשה הזאת, והמקום הזה עושה לו כל כך טוב.

אם כל הטרדות בנושא הבתים, אני לא ממש מצלמת ולכן אין לי שום דבר חדש להראות. מקוה שאני יחזור לצלם בחופשה שלנו.

שבוע טוב לכולם

סופסוף סופשבוע רגוע ושקט

ניצלתי את קבלת הדייסון החדש כדי לנקות ולסדר יסודי את הבית- ממש כיף!
הבית סופסוף מאורגן. עכשיו קצת נחה ועוד מעט אצא להצטרף לבעל ולקטנה שיצאו מהבוקר להסתובב כדי לאפשר לי לנקות ברוגע. על הדרך גם עשיתי גריסת מסמכים וכביסות. אפקטיביות זה פה!

&nbsp
השבוע חגגנו חצי שנה לקטנה- זה הזוי שהיא כבר בת חצי שנה!
היא התחילה ממש להתהפך כל הזמן וכל הזמן מושיבה את עצמה (נהיה קשה לעשות אמבטיה
) ואוכלת בכיסא אוכל- נהייתה ילדה גדולה!
&nbsp
&nbsp

נהדר שיש לך זמן איכות שכזה

עם נקיונות, כביסה וגריסה
תהני מהדייסון

כייף לראות את הקטנטנים האלה גדלים כל כך מהר. תהני!!!

תודה

האמת שהדייסון הזה מעולה וכיף שסופסוף הבית קצת יותר מסודר

&nbsp
אתמול לקחנו את הקטנה למוזיאון והיא כל כך נהנתה ולא הסכימה להיכנס לעגלה או לישון חס וחלילה מרוב שהייתה מרותקת מכל הדברים במוזיאון. היה ממש כיף לראות אותה מתפעלת ומבסוטית כל כך. שמתי אותה במנשא כך שהיא יכלה לגעת בדברים שהיה מותר לגעת ולראות הכל בצורה ישירה.

חופשה עמוסה...

כל כך חיכיתי לחופשת הסתיו הזאת, ובסופו של דבר הילדה הולכת עם שתי החברות הכי טובות שלה ליומיים של פעילות התעמלות בחוג שלה מהבוקר עד 4 אחה"צ, ובסופ"ש הבא למחנה של שני לילות. הגדול נוסע לכנס קומיקס באותו סופ"ש, אז אנחנו החלטנו לנסוע לחופשה משלנו בשמורת הטבע peak district. בקיצור, מפה לשם לא יהיה לנו המון זמן משפחתי סתם לעשות כלום ביחד.
מצד שני, היום הזמנו חברים לבראנץ' חומוס (מאוד אקזוטי בשבילם, אפילו אפיתי בעצמי פיתות לכבודם כי הפיתות שאפשר לקנות פה בדר"כ מעפנות ואין להן ממש כיס) והם נשארו עד הערב המאוחר, אז לא הכל רק פעילויות...
&nbsp

אספרסו2

New member
כל הכבוד

אצלנו הילדים גם אוהבים פיתות בנוסח הישראלי,ניסיתי פעם והצליח לי גם,הייתי גם גאה בתוצאה.
&nbsp

למעלה