סופ"ש כבר כאן

סופ"ש כבר כאן

איך עבר השבוע? מה מתוכנן לסופ"ש?

זה המקום לשתף בדברים הקטנים או הגדולים, סתם משהוא שראיתם ויכול לענין את חברי הפורום או כל דבר בעצם שנראה לכם מתאים.

מאחלת לכולם, מי שבחו"ל ומי שבארץ סופ"ש רגוע ונעים, אני רואה שלא רגוע בדרום הערב

alphadelta

New member
אחרי שבוע עמוס

והאורחים של הערב ביטלו ברגע האחרון - מתכננים להרגע יחד

הרוחות אצלי עדין לא נרגעו

עדין המון התעסקות עם הבית ובירוקרטיה סביב מכירת בית ומעבר כתובת. בעלי עדין צריך אותי צמוד צמוד.

השבוע הוספתי למגוון העבודות שלי גם עבודה כמחליפה במטבח של ביה"ס. המטבח הזה מונה כ-10 עובדים, מנוהל מדהים וברוח כייפית ולהפתעתי מאוד נהנתי לעבוד שם. מקוה לקבל מהם הרבה עבודה

ביום חמישי קיבלנו הודעת SMS שסוגרים את ביה"ס בשעה 11:30 בגלל הסופה קרולין. זאת פעם ראשונה שסוגרים את ביה"ס בגלל רוחות. גם למחרת הילדים נשארו בבית. דווקא התאים לי להיות בבית עם בוני, קצת יותר שקט, בלי ריצות ממקום למקום.

מחר מדליקים אצלנו את עץ האשוח של העיר. את העץ שולחים מנורבגיה, שיש לנו איתם יחסים חמים מאוד כי אורקני היתה פעם נורבגית או מקבילה שלה מלפני כמה מאות שנים
ויש פה נציג כבוד של נורבגיה שחי פה. בוני לוקחת חלק בטקס הערב ואני מקוה שהיא לא תקפא לי למוות, כי הילדים לבושים בגלימה לבנה שמתחתיה הם יכולים ללבוש רק חולצת טריקו עם שרוול ארוך, לא ברור לי למה, כי קר אצלנו היום, מאוד קר.

rona73

New member
סופש שקט ונעים!

היה שבוע די לחוץ,ריצות תמיד יש... מזג האוויר די מפתיע לטובה, בערך 12 מעלות בדצמבר,מחר שוב שלג.. מחכה לחופשת המולד שאוכל לנוח יותר וגם להיות עם הילדים יותר זמן. לבלות עם חברים,כבר קבענו לחגוג את חג המולד וגם 31.12 ביחד עם כמה חברים והמון ילדים. בטוחה שיהיה שמח!!

סופשבוע פעיל במיוחד כולל שלג

ירד השלג הראשון לעונה וכמובן שבדיוק זה היה היום הכי עמוס ואחרי שחיכיתי 40 דקות לאוטובוס נאלצתי לקחת מונית, לשלם 30 דולר ולהתפלל שאגיע בזמן -הגעתי בזמן

ואז היה עוד שיעור כפול אז אחרי זה הגעתי הבייתה באפס כוחות.
&nbsp
בעיקר עסוקה בהכנת דברים למסיבת חנוכה שמארגנת- מאוד מרגש ומקווה שיצליח ושהרבה יגיעו-מחר אדע יותר טוב לגבי הכמות אבל סופית אדע רק בשלישי בצהריים. בנתיים הרוב מוכן, רק צריכה לדאוג לסופגניות ולהגיע לשם מוקדם ולקשט.
&nbsp
הקטנה ממש חמודה, כנראה בקפיצת גדילה כי ישנה לבעלי מלא זמן כשהם יצאו לטיול (לא פייר!!!) ואכלה היום בלי הפסקה.
מאוד מאוד דעתנית- אבל זה לא מפתיע בכלל

המון בהצלחה עם מסיבת החנוכה

גם בוני מאוד דעתנית ולכן מגיל 0 הייתי מאוד ברורה איתה וגבולות איפה שרק אפשר ומתאים גיל

למעלה