סופ"ש כבר כאן

סופ"ש כבר כאן

איך עבר השבוע? מה מתוכנן לסופ"ש?

אתמול, 21 בדצמבר, היה היום בו שעות החושך הן הארוכות בשנה. מכאן והלאה, והאור גובר על החושך. האם ואיך זה משפיע על חיי היומיום שלכם?

תרגישו חופשי לכתוב ולשים פה כל מה שנראה לכם נכון - שבת שלום

היה שבוע די אינטסיבי

הבעל חזר מאוחר כל יום אחרי שהקטנה כבר ישנה אז הכל היה עליי.
הקטנה התחילה לאכול אוכל רגיל אז זה ממש נחמד וכיף אבל לוקח שעה להאכיל כי אין לה שיניים וצריך לחתוך ממש קטן אבל זה מרגש וממש רואים שכיף לה לאכול.
&nbsp
עכשיו יש שבוע חופש ארוך אז נתחלק בטיפול בה ונבלה ביחד. בסופ"ש חבר מגיע להיות אצלנו במשך יומיים-מתה עליו אבל עם מיליון ההשכמות של הקטנה במהלך הלילה זה פחות נוח כי הרבה פעמים אם ממש התעוררה אני מרדימה אותה בסלון והסלון יהיה תפוס, אבל זה רק יומיים ולא נורא

תהנו מהחופשה

אני מבינה שהכל הסתדר עם העבודה של בעלך.

אני דווקא זוכרת שבזמנו בגן נתנו לבוני דברים גדולים להחזיק וללעוס עם החניכיים ולא רק קטנים. מלפפון, סלק. מדהים איך הם יכולים לאכול את זה עם החניכיים. אבל כן, נחמד שהם יושבים לאכול איתנו, רק שהארוחה שלנו כבר לא אותו דבר

הסתדר בערך, לא ממש לטובתנו ...סיפור ארוך.

הלוואי והייתה מוכנה להחזיק ביד ולהכניס לפה- היא לא מסכימה, ישר מעיפה אבל מצד שני כל צעצוע שקיים בעולם היא תכניס לפה.
האמת שבד"כ דווקא מצליחה לאכול במקביל אליה ואם יש מזל והיא ישנה והאוכל מוכן-אני כבר אוכלת צ'יק צ'ק. גם ככה לא אוכלת הרבה אז זה לא ביגדיל.
&nbsp
היום אכלה עדשים כתומות עם קינואה, בטטה בתנור ועוף

חח האמת שהיא אוכלת כפליים ממני, לא שזה חוכמה...

יש לה תיאבון בריא והיא אוהבת לנסות הכל ועם זה שאין לה בכלל שיניים-היא ממש מצליחה לאכול הכל.
אוכלת מפסטה,קציצות ועוף ועד לקינואה,עדשים וכל מיני ירקות כמו תרד שלא חשבתי שתאהב בכלל.

השבוע אני חולה

מקוררת כבר כמה ימים. נזלת, שיעול, כאב ראש וכל הנאחס הזה

הבית מוכן לקריסמס - אני לא מאמינה שזה קורה. שזה הגיע. קודם כל, כבר כמה שנים בעלי אומר שעד קריסמס נהיה בבית החדש, והינה, את הקריסמס הזה אנחנו חוגגים בבית החדש.
עד סוף נובמבר לא הייתי בבית ולא התארגנתי על מתנות. בעלי במצב נפשי לא משהוא, הודיע שהוא לא עוזר בתחום הזה השנה, ואנחנו חיים על אי ככה שהזמנות מהאינטרנט מצריכות יותר זמן, והעצה בחנויות המקומיות הוא לא גדול. ועדין - הצלחתי לאסוף אוסף מכובד של מתנות לקריסמס וליום ההולדת של בוני שחל יום אחרי
והבית ערוך ומוכן לחג וליום הולדת!!!

חייבת להגיד כמה מילים על כרטיסי הברכה. בבריטניה לפחות, שוק כרטיסי הברכה הוא מטורף!!! לכל אירוע יש כרטיסי ברכה ואנשים שולחים כרטיסי ברכה כל הזמן כולל אבל, מעבר בית וכד'. כשרק הגענו לכאן, קיבלנו כמה כרטיסי ברכה בודדים לקריסמס. לא הבנתי את הקטע הזה עם הכרטיסי ברכה שמוצגים לתפארת בסלון, לפעמים תלויים על חוט מסביב כל הסלון. היום, אני כאן 7 שנים, וכרטיסי הברכה שקיבלנו מצטופפים על עדן החלון הגדול בסלון, והם ממש מחממים את ליבי. כל אחד מהם הוא ממשהוא שאני פוגשת בחיי היומיום שלי, ואנשים שאכפת להם, ממעגלים שונים בחיי, כמעט כולם אנשים שאני מכירה לא יותר מ-7 שנים, כנראה הרבה פחות, ואכפת להם ממני. אני יודעת שזה הכי קיטשי בעולם, אבל זה עושה לי טוב.

אנחנו מאוד צפוניים והאור בבוקר עולה כאן עכשיו בסביבות

8:30 וב-16:00כבר חשוך. כאשר מאוד מעונן, וזה קורה הרבה כאן, רמת האור יורדת כמובן ועוד יותר חשוך. יש ימים שרמת האור מאוד נמוכה כל היום.
האמת, זה לא ממש מפריע לי ביומיום, כי קר ולא נמצאים בחוץ יותר מדי בכל מקרה; אבל כאשר שעות האור גדלות, אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את הלילות הלבנים של הקיץ. אז השמש פה לא ממש שוקעת, היא יורדת לדימדומים בסביבות 23:00 ועולה שוב בסביבות 2:00 בלילה. אבל שוב, כאשר מעונן, יש ממש חושך.

לחיי נצחון האור על החושך

למעלה