השבוע אני חולה
מקוררת כבר כמה ימים. נזלת, שיעול, כאב ראש וכל הנאחס הזה
הבית מוכן לקריסמס - אני לא מאמינה שזה קורה. שזה הגיע. קודם כל, כבר כמה שנים בעלי אומר שעד קריסמס נהיה בבית החדש, והינה, את הקריסמס הזה אנחנו חוגגים בבית החדש.
עד סוף נובמבר לא הייתי בבית ולא התארגנתי על מתנות. בעלי במצב נפשי לא משהוא, הודיע שהוא לא עוזר בתחום הזה השנה, ואנחנו חיים על אי ככה שהזמנות מהאינטרנט מצריכות יותר זמן, והעצה בחנויות המקומיות הוא לא גדול. ועדין - הצלחתי לאסוף אוסף מכובד של מתנות לקריסמס וליום ההולדת של בוני שחל יום אחרי
והבית ערוך ומוכן לחג וליום הולדת!!!
חייבת להגיד כמה מילים על כרטיסי הברכה. בבריטניה לפחות, שוק כרטיסי הברכה הוא מטורף!!! לכל אירוע יש כרטיסי ברכה ואנשים שולחים כרטיסי ברכה כל הזמן כולל אבל, מעבר בית וכד'. כשרק הגענו לכאן, קיבלנו כמה כרטיסי ברכה בודדים לקריסמס. לא הבנתי את הקטע הזה עם הכרטיסי ברכה שמוצגים לתפארת בסלון, לפעמים תלויים על חוט מסביב כל הסלון. היום, אני כאן 7 שנים, וכרטיסי הברכה שקיבלנו מצטופפים על עדן החלון הגדול בסלון, והם ממש מחממים את ליבי. כל אחד מהם הוא ממשהוא שאני פוגשת בחיי היומיום שלי, ואנשים שאכפת להם, ממעגלים שונים בחיי, כמעט כולם אנשים שאני מכירה לא יותר מ-7 שנים, כנראה הרבה פחות, ואכפת להם ממני. אני יודעת שזה הכי קיטשי בעולם, אבל זה עושה לי טוב.