סופ"ש כבר כאן

שבוע של שלג

היה לנו, והשלג עדין לא נמס. אני אוהבת את השלג, אני יוצאת לצלם ונהנת מזה שהכל פתאום נראה קצת אחרת. לובש לבן. מה שהיה הכי טוב בשבוע שלג הזה, שלא היתה רוח. אצלנו זה ממש הבדל של שמיים וארץ!!! תהנוג!!! בוני חזרה ביתה רק אחרי שהחשיך, הלכה עם חברים לגלוש עם המגלשות פלסטיק

בסופ"ש היתה לנו גם חזרה של תיאטרון הילדים. בשלב הזה אנחנו צריכים להיות במקום הרבה יותר טוב וזה ממש מתחיל להדאיג, למרות שיש לנו עד מאי, אבל יש לנו ילדים חדשים ויש המון בעיות התנהגות שממש אין לי כוחות להתמודד איתן

לא מצליחה לעלות תמונות

עונה באיחור -אין לי שנייה לנשום

אז אחרי שבוע די קשה ומתיש במיוחד (נראה לי שכל שבוע כותבת את זה
) -בסופשבוע נסענו לאיזה אאוטלט שהוא שעה נסיעה מאיתנו והיה סה"כ נחמד ואפילו התחדשתי במעיל חדש ומצאתי משהו שחיפשתי לקטנה. לא הספקנו הרבה כי המקום ענקי ונתקענו בעמידה בתור בחנויות האלה אבל בקטנה- עכשיו יודעים שלא ביגדיל להגיע לשם ונחמד פעם ב... אם צריכים בגדים וכו'.
&nbsp
חוץ מזה עשיתי הפעלה ממש מוצלחת- מרגישה שמשפרת ומשתפרת כל הזמן ואפילו הזמנתי כמה דברים מגניבים מאמאזון- מחכה שיגיעו ולהשתמש בהם בהפעלות
.

galialon8

New member
שבוע מאתגר

בעלי היה בנסיעת עבודה של כמעט שבועיים, ואמא שלו הגיעה לבקר ולעזור. היה מורכב (כמו תמיד ביחסי חמות-כלה), אבל השתדלתי לנשום עמוק ולהזכיר לעצמי כל הזמן שהכוונות שלה טובות, שהיא עשתה מאמצים גדולים כדי להגיע ולעזור (ועוד כשהבן שלה לא נמצא), ושזה רק לשבוע... בסופו של דבר צלחנו את זה בשלום, ואני באמת שמחה שהיא באה.

ביום שישי היא חזרה לארץ ואני נשארתי לבד עם הילדים. השתדלתי למלא לנו את סוף השבוע בפעילות ומפגשים חברתיים, זה גם עוזר לי טכנית (לא צריכה לבשל, יש תעסוקה לבן הגדול ומבוגרים נוספים שיחזיקו את התינוק) וגם טוב למורל. סה"כ היה ממש כיף!

השבוע אני מנסה סוף סוף לחזור לשגרה של לימודים, להגיע למעבדה כל יום ולקדם את המחקר שלי. הסמסטר מתחיל ביום רביעי, ואני כבר מצפה לזה! קשה קצת לתמרן בין זה לבין הבית והילדים, אבל אני שמחה לעשות קצת משהו בשבילי.

למעלה