סופ"ש כבר כאן

סופ"ש כבר כאן

איך עבר השבוע? מה מתוכנן לסופ"ש?

זה המקום לשתף גם פוסטים שנראה לכם מתאימים לפורום

שבת שלום וסופ"ש נפלא

אבא חזר!

חזר גמור אבל חזר... הקטנה ממש הייתה בעננים, אבל זה היה די משעשע- לא הפסיקה לומר "אמא" כל הזמן שלא הייתי בבית (יצאתי לשיעור פרטי וחד"כ).
&nbsp
היום התבטלה הפעלה כי מלא חולים/נסעו אז ניצלתי את ההזדמנות להכין כמה דברים לשבוע הקרוב ותכף נצא עם זוג חברים למסעדה בתקווה שלא קפוא מידי...

forglemmigej

New member
שבוע מרגש, כמו שמתארים כל דבר בYנט

השבוע נפטר חיים גורי, בטקס האשכבה הבן שלי אוריה ליווה בגיטרה את יונתן ששר את שיר הרעות ומישהו ציין את הקטע ברגישות רבה, כשאני מביטה בכל המלווים את ח. גורי בדרכו האחרונה אי אפשר שלא לשים לב למבט החורך שלהם איך גנבו להם את המדינה..[URL]https://www.facebook.com/ezryaari/posts/1785402268158397?pnref=story[/URL]
בכפר שלי התרחשה טרגדיה, איש אחד שיש לו עדר כבשים באיזור יפה , הן נמצאות שם ואת האוכל שמלחככות (או מלכחות?) מחזירות לשטח בצורה טבעית, קיצר בוקר אחד הוא מגיע לאיזור ומוצא 15 כבשים טרופות, הסת-בר שזאבים טרפו אותן, יש איזה ארגון כמו חברה להגנת הטבע בארץ שהחליטו שצריך להחזיר את הזאבים הם חלק מהטבע, הזאב האחרון שנצפה בדנמרק נראה בשנת 1819 , הזאבים מהגרים מגרמניה , נתנו להם להתרבות, בטבע שלהם כשהם רואים חיות חלשות הם טורפים את כולן, המוח הקטן שלהם משדר להם שכשיהיו רעבים שוב הם יחזרו לאיזור הצייד והטרף יחכה להם..גם אצל שועלים זה ככה , הם יכולים להכנס ללול תרנגולות ולטרוף את כולן, לכן תרנגולות שגדלות חופשי בלי לולים האיזור שלהן מגודר ויש רשת מעליהן שלא יעופו לכל מקום, המסכן בכה לי שעכשו יהיה לו סיפור עם הביטוח כי הם בטח יתחמקו מתשלום נזקים על הזאבים, אין לו כסף לגדר את האיזור של הכבשים, סיפור ממש לא נעים , מה עכשו הוא הוסיף, יחזירו גם את הדינוזאורים גם הם חיו בטבע.

אספרסו2

New member
כצאן לטבח

שוב הזאבים הגרמנים.
את יכולה להרגיע את הרועה,לפי חוק מ 2010 ,של האיחוד האירופי הוא מקבל כיסוי מלא של הנזק שנגרם לו על ידי הזאבים.
&nbsp
Die Europäische Kommission hat heute (24. Februar 2010) die Entschädigung von gewerblichen Nutztierhaltern bei Schäden durch den Wolf in Sachsen genehmigt. „Ich freue mich, dass unser Bemühen in Brüssel über eine rechtliche Regelung der Entschädigung erfolgreich war. Erstmals hat die Kommission damit in der EU eine Beihilfe zum Ausgleich für Schäden durch dieses Raubtier zugelassen. Ein wichtiger Erfolg für Sachsen und seine Tierhalter in der Wolfsregion, die auch den anderen Bundesländern helfen wird“, sagte Umweltminister Frank Kupfer nach Bekanntwerden der Entscheidung.
Mit der Genehmigung können künftig auch alle gewerblichen Nutztierhalter die Wolfsschäden in vollem Umfang ersetzt bekommen. Bis zu 7.500 Euro innerhalb von drei Jahren zu 100 Prozent, darüber hinaus zu 80 Prozent. „Dennoch erhalten die Betroffenen Landwirte eine Entschädigung für den gesamten Schaden. Denn die fehlenden 20 Prozent werden von der Gesellschaft zum Schutz der Wölfe übernommen“, ergänzte Kupfer. …

שום דבר מיוחד בשבוע שעבר

אבל אני חיה בבריטניה, אז בואו נדבר על מזג האויר

3 סופות בשבוע וחצי - רוחות של בין 40-70 מייל לשעה, וסופ"ש נפלא עם 6 מעלות, שמים כחולים ושמש כמובן, ובלי רוח!!!! איזה כייף!!!!
ממחר חוזרים לטמפרטורות נמוכות שאצלנו זה בין 4-0 ושלג שכנראה לא ממש התאסף, אז מה זה שווה

מצרפת תמונה שצילמתי השבוע מאוד אהבתי

שבוע טוב לכולם

למעלה