שבוע מרגש, כמו שמתארים כל דבר בYנט
השבוע נפטר חיים גורי, בטקס האשכבה הבן שלי אוריה ליווה בגיטרה את יונתן ששר את שיר הרעות ומישהו ציין את הקטע ברגישות רבה, כשאני מביטה בכל המלווים את ח. גורי בדרכו האחרונה אי אפשר שלא לשים לב למבט החורך שלהם איך גנבו להם את המדינה..
[URL]https://www.facebook.com/ezryaari/posts/1785402268158397?pnref=story[/URL]
בכפר שלי התרחשה טרגדיה, איש אחד שיש לו עדר כבשים באיזור יפה , הן נמצאות שם ואת האוכל שמלחככות (או מלכחות?) מחזירות לשטח בצורה טבעית, קיצר בוקר אחד הוא מגיע לאיזור ומוצא 15 כבשים טרופות, הסת-בר שזאבים טרפו אותן, יש איזה ארגון כמו חברה להגנת הטבע בארץ שהחליטו שצריך להחזיר את הזאבים הם חלק מהטבע, הזאב האחרון שנצפה בדנמרק נראה בשנת 1819 , הזאבים מהגרים מגרמניה , נתנו להם להתרבות, בטבע שלהם כשהם רואים חיות חלשות הם טורפים את כולן, המוח הקטן שלהם משדר להם שכשיהיו רעבים שוב הם יחזרו לאיזור הצייד והטרף יחכה להם..גם אצל שועלים זה ככה , הם יכולים להכנס ללול תרנגולות ולטרוף את כולן, לכן תרנגולות שגדלות חופשי בלי לולים האיזור שלהן מגודר ויש רשת מעליהן שלא יעופו לכל מקום, המסכן בכה לי שעכשו יהיה לו סיפור עם הביטוח כי הם בטח יתחמקו מתשלום נזקים על הזאבים, אין לו כסף לגדר את האיזור של הכבשים, סיפור ממש לא נעים , מה עכשו הוא הוסיף, יחזירו גם את הדינוזאורים גם הם חיו בטבע.