סופ"ש כבר כאן

סופ"ש כבר כאן

איך עבר השבוע? מה מתוכנן לסופ"ש?

זה המקום לשתף, לשים לינקים ולעלות נושאים קטנים כגדולים

סופ"ש נפלא לכולם

שבוע בסימן חברים שעוזבים

משפחה שהיתה לנו חברים ומשפחה תומכת, ומי כמוכם יודע כמה זה חשוב כשאין משפחה קרובה. אז אחרי 7 שנים של חברות הם עזבו את האי

בלילה האחרון שלהם כאן הם באו לישון אצלנו, ובאו להפרד מהם אנשים, והיה פה בלגן שלם, ואתם בטח כבר יודעים שבלגן ואני לא חברים טובים, אבל צלחתי את זה בכבוד

הם גם רוקנו את המקרר והפריזר שלהם למקרר ופריזר שלי, ומצאתי את עצמי עם כל מיני מוצרים שאף פעם לא השתמשתי או אפילו אכלתי. למשל יורקשייר פודינג וגבינת חלומי. אתמול בערב הכנתי לנו יורקשייר פודינג עם בצל, פטריות וגבינת חלומי, הכל מטוגן יחד עם תבלנים - מצ"ב תמונה. המילוי יצא נפלא, את היורקשייר פודינג הזה פחות אהבתי

שבוע טוב לכולם!!!!

La Milagrosa

New member
הדוד הקשיש של בעלי תמיד נוחת עלינו ברגעים הכי לא נוחים.

הוא כבר איזה שנתיים חי על הקו ארגנטינה- וולנסיה, וכמעט כל פעם שהוא נוחת מבואנוס איירס הוא בא אלינו ליום יומיים. שעם זה אני יכולה לחיות (התרגלתי, אין ברירה) למרות שזה מאד לא נוח לי כי חדר האורחים הוא חדר העבודה שלי, וגם חצי מהבגדים והנעליים שלי שם.
הפעם האיש קנה כרטיס טיסה של אייר אירופה, ונחת במדריד ביום שבת בשש וחצי בבוקר!!!! אתם כבר מתארים לכם כמה שמחתי לקום בשש בבוקר בשבת כדי לנסוע לשדה התעופה. זה ביאס לי את הדייט הקבוע שלי עם בעלי בשישי בערב, כי לך תשתה יותר מכוסית יין קטנה אם אתה צריך לקום ולנהוג בשש בבוקר.
הוא נסע לוולנסיה רק הבוקר, כך שמה שמחכה לי בבית זה הניקיון השבועי שלא עשיתי בשבת, פלוס הסדינים שלו (אין לי מייבש וכבר שבועיים וחצי לא מפסיק לרדת פה מבול, אז איך אני אכבס סדינים?)....
מזל שמחר יש לי יום חופש כי קבעתי תור לגניקולוג על הבוקר.

אני מקוה שיש גם יתרונות לזה שהוא נוחת אצלכם כל פעם

גם לנו אין מיבש כביסה, ואני מיבשת בבית. אצלנו הכביסה לעולם לא תתיבש עד הסוף בחוץ, כי אחוזי הלחות פה מאוד גבוהים והחום פה לא ממש
אז תמיד פורסת על מתלה כביסה נייד ליבוש סופי. יש לנו בבית דיומדיפייר בשביל זה

La Milagrosa

New member
איזה יתרונות כבר יכולים להיות לזה?

אין מה לעשות. כשנשואים צריך לקבל דברים כאלו באהבה, וזה לא שהוא מתנחל לי בבית לשבוע.

למעלה