עברה עלינו תקופה סבוכה
שייקה, חתולנו שאי אז בעבר, כשתפוז היה עולם מלא אקשן ופיב"א היה פורום חי ותוסס, הוכרז כחח"מ (חתול חשוב מאוד), וסופרו עליו סיפורים רבים, חלה בסוף ספטמבר, ובתחילת אוקטובר מת. מאז נראה כי דברים עוברים בקצב אחר. השבוע קיבלנו את אפרו בכד, ואנו מתחילים לערוך הכנות לקראת חיות מחמד חדשות בבית. כנראה דברים יתחילו לזרום בקצב הרגיל עוד מעט.
אתמול כאוס קיבלה תעודה ראשונה, שהוכיחה מעל לכל ספק שהיא נמצאת במקום שהיא צריכה להמצא בו. כל חשש שהיה לי בעבר, שכאמא איני אובייקטיבית ודוחפת אותה לאומנות כי איני מצליחה לראות איכויות בצורה ביקורתית, התבדו. הילדה קיבלה 98 באומנות, כאשר שאר התעודה שלה סובבת בין 70 ל-80.
שבוע הבא תחל חופשת הסתיו (כאן ליל כל הקדושים הוא יום חופשה לאומי, אז הגיוני שחופשות ביה"ס יארגנו סביב זה). אני נוסעת עם חברה לספרד, והגברים ישארו עם הילדים. כאוס רצתה כלב וחתול לפני החופשה, אך האיש מתנגד לקחת כלב בלעדי, ואז להשאיר את הילדה ימים לבדה בבית עם כלב חדש. הפשרה היא שהם ילכו למקלט לחיות בחופשה ויאמצו חתלתול, ואימוץ כלב ידחה לאחרי שאחזור. אלא אם היא תחליט שהיא רוצה שני חתולים, ואז אימוץ כלב ידחה בשנה-שנתיים (או עד שהאיש יצא לפנסיה). אני בעד חיות שאינן גורים דווקא, אז נראה מה יקרה.
נ.ב.
שכחתי לקשר את סיפורי שייקה מן העבר, אז הרי הם:
http://www.tapuz.co.il/search2009/?q=שייקה&g=Blogs&pid=78701&p=ogenblik