סופ"ש כבר כאן

אמאדובה

New member
בסימן התאוששות


אני מרגישה כמו מי שהתאוששה ממחלה. הנסיעה של בעלי התישה אותי ברמה שלא היתה בעבר.
השבוע לקחתי גם יום חופש - אמנם לסידורים - אבל עדיין זה היה מצוין.
ולתוכניות רקומות... קיבלתי את מגבות המטבח שהזמנתי מ shiny happy world והן נראות איכותיות מאוד. תכננתי לרקום עליהן - קניתי 3 אדומות ו-3 כחולות ורציתי לרקום על כל אחת מוטיב קטן ברקמה חופשית שקשור לחלבי/בשרי, או סתם משהו "מטבחי", אבל לא מצאתי שום דבר יפה ברשת. אם יש לכן רעיונות אשמח לראות.
 
גם אני בכאלה שבועיים חולה/מתאוששת..ושוב חולה

מעט...(לא אנושה כמובן
כמו כולם כזה..)למרות זאת לא ביטלתי השתתפות סדנת שטיח טריקו שהתקיים בביתי..הייתי גורמת למדריכה ולבנות שנאספו אכזבה כך שיצא לי כמה שעות "לא לחשוב" /לשכוח..שאני חולה.. הלכו ,וכעת אני מרגישה את הפינוק להתכרבל מתחת לשמיכה.
 

tair40

New member
לנוח!

התעוררתי היום בשעה 3.30 בבוקר ככה שממש לנוח כבר לא יהיה לי....
אחרי חצי שני קשה של השבוע, בדיקות וכאלה לבן שלי מה שאמר שהייתי ב-24 שעות של נסיעות, מכאן לשם ומשם לשם וחזרה הביתה... בקיצור, לנוח (אני מקווה שאני אצליח לחזור לישון כי בינתיים הילדים שלי עדיין ישנים...)
 
מבולבל משהו

תכנונים ששונו.
אתמול הרגשתי גרוע וחשבתי שהשפעת התחילה בהתקפה אבל אחרי בלבלה עם השינה אתמול, יקיצה בחצות , חזרה למיטה ב 3 והתעוררות לבוקר יפה היום.....נראה שהשפעת החליטה לקחת צעד אחורה.
בתקווה שיהיה נעים ונוח לכולנו.
 
לי היה לילה קשה -חום צמרמורות, זיעה, חלומות

יצירתיים כאלה שרק מהם אני צריכה להכין תסריט
, עכשיו קצת טוב יותר אבל זה מבלבל..עוד היום לפני.
 

saraint

New member
לא ידעתי שאפשר להידבק דרך הפורום...

כולם פה חולות או שזה רק נדמה לי?
 
למעלה