סופ"ש כבר כאן

סופ"ש כבר כאן

איך עבר אליכם השבוע? בסופ"ש שעבר חגגו את יום האם בארה"ב ואף אחד לא אמר מילה
ציינתם?

אני רוצה להודות לנחמנית על פתיחת הפינה בואו לשולחן. היא עסוקה מאוד בתקופה האחרונה ולא תוכל להמשיך. אני מחפשת מישהו שיחליף אותה. מי לוקח על עצמו?

ועוד שאלה, איך נראה האביב אצלכם?

alphadelta

New member
לא ממש מזכירים

מאז שהילדים לא בגיל שמכינים איתם משהו בבית הספר. גם ככה זה תמיד נראה לי מעט מאולץ.
אבל חברה סיפרה לי שביתה בת ה4 העירה אותה ב5 בבוקר כדי לתת לה את המתנה...
אבל כמובן זכרנו להגיד לדודות ולסבתא. אני חושבת שסבתא נעלבה כי כרטיס הברכה נשלח מאוחר. (היא מצפה לברכות לכל החגים המומצאים של הולמארק) שלחתי הפעם ביום שישי אז זה בטח לא הגיע עד ראשון) אבל תמיד אפשר לשלוח לה כרטיס התנצלות...

עוד פעם סופ"ש ארוך אצלנו,

ובוני היתה בחופשה מיום שישי. ביום שישי נסענו אני ובוני עם אבא של חבר של בוני, החבר שלה ואחותו הקטנה לטייל קצת. היה נחמד מאוד. בוני כבר בגיל שיותר כייף לה עם חברים.
בשבת בוני הלכה לקורס כתיבה יוצרת שהיה חלק משבוע הטבע שמתקיים פה השבוע. חברה שלי שהיתה בעיר בה אנחנו גרים, לקחה אותנו לבית שלה, שקרוב למיקום בו היו צריכים להפגש לקורס, ולקחה את בוני לקורס וחזרה. ביליתי אצלה כמה שעות טובות ומאוד נהנתי. היום נסענו רק אנחנו לטייל קצת. היה מזג אויר נפלא.

באמצע השבוע קבוצת ההליכה שאני מצטרפת אליה הלכה למקום שנקרא Happy Valley. משם התמונות שאני מצרפת. האביב כבר כאן!!!

galialon8

New member
היה סופ"ש אביבי ומקסים

מזג האוויר היה מושלם, וגם אני יותר רגועה עכשיו שסיימתי את חובותי לסמסטר הזה. האביב כאן ירוק, הרבה עצים מלאים בפריחה מרשימה ואני הולכת בחוץ ומתמוגגת... מצד שני, מזג האוויר די הפכפך - בשבוע שעבר היו יומיים מאוד חמים ולא נעימים, אח"כ הגיע סופ"ש נהדר, והיום קריר ומטפטף.
ביום ראשון נסענו, פעם ראשונה כאן, לניחום אבלים אצל המנחה שלי מהאוניברסיטה. זאת משפחה יהודית לא דתית במיוחד, והם ישבו שבעה חלקית (לא שבוע שלם, וקיבלו אורחים בימים מסוימים ובשעות מסוימות בלבד). התלבטתי רבות האם להגיע, באיזה הרכב ומה להביא... בסופו של דבר לא היה מאוד שונה ממה שאני מכירה מהארץ - יושבים, מדברים, מעיינים בתמונות ומנשנשים.
מה שהיה עבורי יוצא דופן היה ההתיחסות של הסטודנטים האחרים במעבדה - נראה שהם ממש לא יודעים מה לעשות במצב כ"כ רגיש ואישי, והם שמחו לשלוח אותי כנציגה עם סל פירות בשם כולם. גם פוסט-דוק אחד הגיע לשבעה, אבל נראה לי שהוא לא היה מעז לנסוע אם לא הייתי אומרת שאני מתכוונת לבוא. היה מוזר שמתייחסים אלי כאל בעלת הסמכות...

איפה את בעולם?

די מביך המנהגים השונים, אבל למדתי שאם מגיעים, כבר זורמים.
התיחסו אליך כבעלת סמכות בגלל היהדות או בגלל מי שאת?

galialon8

New member
בצפון-מזרח ארה"ב

התייחסו אלי כבעלת סמכות בגלל היהדות. אף אחד לא ידע מה זה שבעה, והם מאוד חששו להסתבך עם מנהגים שהם לא מכירים. תכלס, מבינה אותם...

למעלה