השבוע שלי
תוצאות הבחירות בבריטניה הן לא מה שציפו ויחלו לו. ממשלה צרה. אני עדין לא מסתדרת עם שיטת הבחירות פה (כמו בארה"ב) שבעצם אני מצביעה למועמד שייצג את האזור שלי בפרלמנט הבריטי, ובוחרת את המועמד המתאים לנו ולאו דווקא את המפלגה. אבל האמת, לא נראה לי שבפועל יהיה הבדל גדול למרות כל הדיבורים.
השבוע ראינו את הסרט Their Finest, שעל פניו מאוד פשוט. הסרט הזה לא עזב אותי כמה ימים. אני חושבת שהסרט הזה הוא חגיגה לכוח הנשי. ממליצה בחום.
http://www.imdb.com/title/tt1661275/
בשבת בבוקר קמתי מקוררת לגמרי. זה היה יכול להיות מעולה לנוח ככה בסופ"ש, רק שהגיעו אלינו 2 ילדים מהבוקר עד 15:00. הגדול (11) הוא חבר של בוני ואחותו בת ה-5. אני חשבתי שהגדולים יעלו לשחק בחדר של בוני כרגיל, ואני יכין עם הקטנה עוגה לקינוח לארוחת הצהריים. אז חשבתי!!!
הילדים היו היפר לגמרי. כל אחד מהם רצה לעשות משהוא אחר. כל אחד מהם דיבר/שר או הוציא קולות
יותר חזק מהאחרים שישמעו אותו, ואני רק רציתי להכנס למיטה ולסגור את הדלת מאחורי. את העוגה הכנו כולנו יחד. כל אחד מהם מתחרה כמה הוא יתרום להכנה, 3 ילדים במטבח הקטן שלי = סיוט!!!
האבא שלהם אסף אותם ב-15:00 ואני נחתתי על הכורסא בסלון עם כוס תה, דבש ולימון וברכתי כל פעם מחדש שיש לי רק ילדה אחת