שוב סליחה שאני לא כאן
הבשורה הכי חשובה השבוע, היא שמכרנו את הבית שלנו לזוג צעיר. לצערי הבחור לא נמצא כאן בשבועיים הקרובים ולכן הם לא יכולים להתארגן עם המשכנתא, והכל מתעכב עכשיו. סוכן הנדל"ן אמר לי שהם דיברו עם הבנק וקיבלו אישור למשכנתא לקנית בית במחיר של הבית שלנו, כך שלא צריכות להיות בעיות. כרגע הבית כבר לא עומד למכירה כך שלא צריך לשמור עליו נקי ומסודר טיפטופ וזה מחזיר אותנו לנורמליזציה
חגגתי השבוע יומולדת. בעלי התנצל מראש ואמר לי שהוא לא מכין כלום, כי הוא ממש לא.... ואני לגמרי מבינה את זה. ביום ההולדת שלי היה לי גם קורס משעה 17:00-19:00 אז גם זה היה קצת באמצע. אף אחת מהחברות שלי לא היתה פנויה, ולשמחתי הרבה דווקא משפחה ישראלית שחיה בסקוטלנד, ואני מכירה את האישה וירטואלית בלבד, ביקרו על האי שלנו והם הזמינו אותי לקפה ושימחו אותי מאוד. מצחיק איך דברים מתנהלים לפעמים.
חברה טובה שלי נפרדה מבעלה ועזבה את האי לאנגליה השבוע. שבוע לא פשוט עבר אלינו יחד. אני מניחה שרובכם מכיר את זה שחבר טוב שלכם עוזב ומשאיר חלל גדול וריק. איזה מזל שיש אינטרנט.
אפרופו אינטרנט, חיברו לנו את הטלפון והאינטרנט כמובן בבית החדש, אבל אנחנו עדין בבית הקודם, עד שלא יחתמו כל טפסי הקניה של הבית, אז...
שבוע נפלא לכולם