סופ"ש כבר... עוד רגע נגמר

סופ"ש כבר... עוד רגע נגמר

איך עבר השבוע וסופ"ש?

מה מתוכנן לשבוע הבא?

חוגגים את הלואיין? איך?

שבוע טוב

אתמול חזרנו הבית מחופשה קצרה

מזג האויר לא היה משהוא
אבל ידענו מראש שכך יהיה. נחנו לנו בכייף בקוטג'. יצאנו לטיולים קצרים, וראינו סרטים
בדיוק מה שהתאים לנו בעצם.

כשהגענו לקוטג', הפתיע אותנו מאוד לראות הודעה שהשאירה בעלת הקוטג', שבאחד הימים שאנחנו שם, החשמל ינותק משעה 9:00 עד 17:00
כל המטבח על חשמל (קומקום, כיריים תנור וכד'), החימום על חשמל למרות שיש שם אוגרי חום אז זה לא ממש בעיה. לא תתקשרי להודיע לנו על זה מראש? לא תשאירי לנו גזיה או תרמוס לשמור מים חמים לקפה? מאוד מוזר בעיני? מה דעתכם? להזכירכם, אנחנו שוכרים את הקוטג' הזה לפחות פעם בשנה אם לא יותר, כבר כ-5 שנים.

ומחר יום שני חוזרים לשיגרה אחרי שבועיים של חופשת הסתיו.

שבוע טוב

אוי, באמת היה ראוי שתודיע לכם מראש

או שלפחות תכין איזו תוכנית גיבוי. הרי אי אפשר להשכיר קוטג' בלי חשמל, נכון?
מקווה שהצלחתם ליהנות בכל זאת. הקשת נפלאה!

danakama10

New member
היא אכן היתה צריכה להודיע לכם מראש

וגם לתת את היום הזה בחינם או בהנחה גדולה.
אני במקומך הייתי יוצרת איתה קשר ומבקשת החזר של 50-100% מתשלום אותו היום, לשיקולה.
הייתי גם מפרסמת את פרטי המקרה באתרים המתאימים.

כמו שכתבתי כבר,

אנחנו שוכרים את הקוטג' הזה לפחות פעם בשנה. המחיר שהיא לוקחת הוא נמוך מהשוק ואני ממש לא מרגישה צורך לבקש החזר. אני רק מאוכזבת שהיא לא עידכנה אותנו.

יום ראשון טיפוסי

כשהבעל לא נמצא בבית ...

"9:00 התעוררתי לקול צלצול הפעמון של הדלת …
קפה
מקלחת
טיול זואי
הכנת צהריים
איסוף קרני - אחרי סליפאובר אצל חבר
אירגון ילדים פלוס שיער לילי
נסיעה למשחק כדורסל - אמרי
הקפצת לילי להתעמלות
חזרה למשחק כדורסל
חזרה הבייתה
איסוף לילי מהתעמלות
זואי - פארק כלבים
ארוחת ערב
כלים ומדיח
פח
כביסה
מקלחות
סרט - inside out ( בפעם ה ?)
21:00 כולם במיטות
שקט… ��"

שבוע נפלא לכולם והלואין שמח

סופ"ש והאלווין

היה סופשבוע נפלא - לקראת סוף חופשת המחצית הילדים נסעו כל אחד לענייניו ולנו היה סופשבוע ארוך לעצמנו. נסענו לכפר קטן ויפהפה ולנו בבית מקסים לשימור, טיילנו בטבע ואכלנו אוכל טעים, ובעיקר יכולנו לעשות כל מיני דברים שהילדים משתעממים מהם. אפילו מזג האוויר היה סביר, אם כי בן זוגי טוען שהסטנדרטים שלנו כל כך ירדו מאז שהגענו לאנגליה שדברים כמו גשם קל ורוח בטמפ' של מתחת ל-10 מעלות כבר נראים לנו כמו זוטות.
הילדים נהנו בפעילויות שלהם והיום חזרנו לשגרה כאילו כלום.
האלווין - השנה הצלחתי לשכוח שהאלווין וקניתי כרטיסים למופע מחול לי ולילדה, אז ניאלץ לוותר. בדר"כ אנחנו מתחפשים והולכים לאותם חברים כל שנה ואחרי שהילדים גומרים לאסוף ממתקים מכל השכונה, אוכלים ושותים ולפעמים הם מארגנים יחד עם הילדים איזו הצגה ברוח החג. השנה לצערי זה לא יקרה :(
אגב, יש לנו מדיניות קשוחה עם הממתקים שהם אוספים בהאלווין - מותר מקסימום אחד ביום ולפעמים גם זה לא, וכך סטוק הממתקים המזעזע מחזיק מעמד פחות או יותר עד כריסמס - אז הם שוב מקבלים תועפות של שטויות ובעיקר שוקולד...

למעלה