ייפי הוריי- הסופשבוע כבר פה ../images/Emo6.gif
עד כמה מהר עבר השבוע? האמת שדי מהר, לשמחתי
איך עבר השבוע באופן כללי? היה שבוע די טוב שעבר בנעימים, אבל קצת היו הרבה עצבים ותסכול מבחינת זוגיות שהסתדרו לשמחתי
וגם בעבודה בשיעורים הפרטיים קרה משהו שעיצבן אותי (ביטלו יום אחרי יום בהתראה של הרגע האחרון, אני מתכוונת להבהיר להם שפעם הבאה הם ישלמו מחיר של שיעור מלא אם יבטלו ככה). היום הכי טוב, ולמה? הממ... נראה לי יום חמישי, כי גם הבחור הקפיץ אותי לעבודה אז יכולתי לקום מאוחר מהרגיל, וגם הוא אסף אותי משם כדי שניסע לטקס של אח שלו אז בילינו המון ביחד
. היום הכי פחות טוב השבוע? הממ... אתמול- יום מלא עצבים ותסכול
קניית השבוע: הממ... מכשיר למינציה שקנינו, הקודם נהרס והאחריות לא על מה שנהרס, וזה מצרך חובה למי שעובדת בגן, כי זה ממש לא נוח לרוץ לסמינר לעשות את הלמינציה כל פעם. שיר/ספר/סרט השבוע: "אשת חיל" של ליהי לפיד, פשוט נשאר לי עדיין במוח למרות שקראתי מאז שסיימתי אותו 4 ספרים, הוא ממשיך ללוות אותי. ציטוט השבוע: הממ... לאור העובדה שרוב הזמן אני מבלה עם תינוק בן חצי שנה, אין ממש ציטוטים מרשימים חוץ מ"הא" ו"באאאאא"
מחמאת השבוע: שכל הזמן חושבים שאני האמא של התינוק, כי אני מחבקת ומנשקת אותו כל הזמן ושרה לו שירים וממש משקיעה בו. הצלחת השבוע: עשיתי משהו שקשה לי מאוד לעשות אותו- עניינים אדמינסטרטיביים. הפתעת השבוע: אולי רק שבקושי היו לי שיעורים פרטיים השבוע, אז מצב הכסף בהתאם
המלצת השבוע: אם בא לכם לבזבז ואין הרבה, לכו לחנויות הכל בדולר, יש שם דברים מגניבים מניסיון
- במיוחד בחנויות הגדולות. מלך השבוע: כל מי שרוצה לעזור לקדם את הפורום, במיוחד אשה מרציפן שהביאה כמה רעיונות נהדרים
, עדיין מוזמנים להוסיף רעיונות בשרשור או לשלוח לי במסר. זרקו "הידעת": הידעת? אין דבר העומד בפני הרצון. הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הממ... עוגת וניל, כאנתיטזה לפונדו שוקולד שהכנו אתמול בערב
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: הממ... חיפשתי יותר ברצינות גן, ויש לי רשימה של אנשים להתקשר אליהם מחר לגבי זה. תוכניות לסופשבוע: אתמול אירחנו זוג חברים, היה די משעמם וגם רבנו לפני זה אז זה היה ערב די מעפן
, היום זה יום משפחתולוגיה בעיקר. בשבוע הבא, מצפה ל...: עוד שבוע עמוס...