סופ"ש כבר פה

maiky17

New member
סופ"ש כבר פה../images/Emo13.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? איך עבר השבוע באופן כללי? היום הכי טוב, ולמה? היום הכי פחות טוב השבוע? קניית השבוע: שיר/ספר/סרט השבוע: ציטוט השבוע: מחמאת השבוע: הצלחת השבוע: הפתעת השבוע: המלצת השבוע: מלך השבוע: זרקו "הידעת": הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: תוכניות לסופשבוע: בשבוע הבא, מצפה ל...:

Russet

New member
מייקי מה קרה לסמיילים?

עד כמה מהר עבר השבוע? די בינוני
איך עבר השבוע באופן כללי? מוזר, לא מצליחה לעכל מה היה בכלל
היום הכי טוב, ולמה? יום שלישי- התבשרתי בבשורות נחמדות, לא נפתח מכרז אצלנו לאחמ"ש אבל כן נתנו לי את הזכות להתראיין ראשונה לתפקיד.
היום הכי פחות טוב השבוע? שני- היה יום קשה יחסית
קניית השבוע: תחליף מזון מסוים שיעזור לי להוריד קצת במשקל
שיר/ספר/סרט השבוע: בדרנית בחצות- סרט אידיוטי וישראלי כמו שרק צביקה פיק ותיקי דיין יכולים לייצר אבל מצחיק
ציטוט השבוע: אבא שלי שסופסופ למד לפרגן- סימסתי לו שא ני מוזמנת לריאיון וכנראה שויטמין פי יעבוד לטובתי סופסופ והוא כתב לי בהצלחה!!! ולא שאל למה לי ואם יש בזה כסף...
מחמאת השבוע: מנהלת המוקד שאומנם טוחנת אותי אבל לפחות לא שוכחת להגיד תודה
הצלחת השבוע: התחלתי לקרוא מאמרים ל2 עבודות שאני צריכה להגיש בתחילת השבוע הקרוב כבר ביום ראשון, הגיע הזמן
הפתעת השבוע: הסופ"ש הנ"ל מלא בכלבים אצלנו, 2 חברים השאירו לנו 3 כלבים לבייביסיטר= 4 כלבים בבית אחד...
המלצת השבוע: תנוחו, זה בריא לבריאות
מלך השבוע: חברהמהעבודה- אמא שלה לאחר חצי שנה בהנשמה עברה לנשום עצמאית, אותה חברה הצליחה לא להרוס לעצמה את ערב החתונה, לצלוח אותו ולחזק את המש' כדי להגיע לרגע הזה.
זרקו "הידעת": ממולאים בתוך תפו"א זה דבר מעולה
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: ממולאים בתוך תפו"א- יצא פשוט טוב. הבעיה שאם החבר היקר ינסה לשחזר את זה זה תמיד יוצא פחות טוב :(
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: קורס רענון נהיגה, מקווה שעברתי את המבחן הנאחסי הזה
תוכניות לסופשבוע: המון טיולים, בכל זאת 4 כלבים, לסיים 2 עבודות
בשבוע הבא, מצפה ל...: מסיבת סיום של הסנדוויצ'ית, בחיי הקופה הזו ענקית, היא בדיוק חצי מגילי, לא מתקבל על הדעת שהיא עוד מעט בת 12 ואני 24. הזוי

maiky17

New member
הממ../images/Emo4.gif

הסמיילים נעלמו עקב שבוע דכאוני וכבד מאוד שעבר עליי

Russet

New member
אני מקווה שסופ"ש עוזר לעידוד,

ואם עדיין לא אנחנו תמיד פה

ייפי הוריי- הסופשבוע כבר פה ../images/Emo6.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? האמת שדי מהר, לשמחתי
איך עבר השבוע באופן כללי? היה שבוע די טוב שעבר בנעימים, אבל קצת היו הרבה עצבים ותסכול מבחינת זוגיות שהסתדרו לשמחתי
וגם בעבודה בשיעורים הפרטיים קרה משהו שעיצבן אותי (ביטלו יום אחרי יום בהתראה של הרגע האחרון, אני מתכוונת להבהיר להם שפעם הבאה הם ישלמו מחיר של שיעור מלא אם יבטלו ככה). היום הכי טוב, ולמה? הממ... נראה לי יום חמישי, כי גם הבחור הקפיץ אותי לעבודה אז יכולתי לקום מאוחר מהרגיל, וגם הוא אסף אותי משם כדי שניסע לטקס של אח שלו אז בילינו המון ביחד
. היום הכי פחות טוב השבוע? הממ... אתמול- יום מלא עצבים ותסכול
קניית השבוע: הממ... מכשיר למינציה שקנינו, הקודם נהרס והאחריות לא על מה שנהרס, וזה מצרך חובה למי שעובדת בגן, כי זה ממש לא נוח לרוץ לסמינר לעשות את הלמינציה כל פעם. שיר/ספר/סרט השבוע: "אשת חיל" של ליהי לפיד, פשוט נשאר לי עדיין במוח למרות שקראתי מאז שסיימתי אותו 4 ספרים, הוא ממשיך ללוות אותי. ציטוט השבוע: הממ... לאור העובדה שרוב הזמן אני מבלה עם תינוק בן חצי שנה, אין ממש ציטוטים מרשימים חוץ מ"הא" ו"באאאאא"
מחמאת השבוע: שכל הזמן חושבים שאני האמא של התינוק, כי אני מחבקת ומנשקת אותו כל הזמן ושרה לו שירים וממש משקיעה בו. הצלחת השבוע: עשיתי משהו שקשה לי מאוד לעשות אותו- עניינים אדמינסטרטיביים. הפתעת השבוע: אולי רק שבקושי היו לי שיעורים פרטיים השבוע, אז מצב הכסף בהתאם
המלצת השבוע: אם בא לכם לבזבז ואין הרבה, לכו לחנויות הכל בדולר, יש שם דברים מגניבים מניסיון
- במיוחד בחנויות הגדולות. מלך השבוע: כל מי שרוצה לעזור לקדם את הפורום, במיוחד אשה מרציפן שהביאה כמה רעיונות נהדרים
, עדיין מוזמנים להוסיף רעיונות בשרשור או לשלוח לי במסר. זרקו "הידעת": הידעת? אין דבר העומד בפני הרצון. הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הממ... עוגת וניל, כאנתיטזה לפונדו שוקולד שהכנו אתמול בערב
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: הממ... חיפשתי יותר ברצינות גן, ויש לי רשימה של אנשים להתקשר אליהם מחר לגבי זה. תוכניות לסופשבוע: אתמול אירחנו זוג חברים, היה די משעמם וגם רבנו לפני זה אז זה היה ערב די מעפן
, היום זה יום משפחתולוגיה בעיקר. בשבוע הבא, מצפה ל...: עוד שבוע עמוס...

למעלה