סופ"ש לפנינו שוב

סופ"ש לפנינו שוב

אז מה מתבשל אצלכם במטבח?

מארחים? מתארחים?

לאן אתם מטיילים בשבת?

איך נראה הסופ"ש שלכם?

חוטהשני

New member
השבת אנחנו מכינים הרבה בשר (בעיקר עוף...) כי כל השבוע הזה אנחנו אוכלים מאכלים ללא בשר....

חוטהשני

New member
כי בשבת לא נוהגים מנהגי אבלות...
כעקרון אצל אשכנזים אסור לאכול בשר כבר מראש חודש אב - ואצל הספרדים רק בשבוע בו חל תשעה באב...

רזאי

New member
חוגגים יום נישואים השבת.

את הארוחה המשפחתית הגדולה נצטרך לדחות. הגדול בתקופת בחינות בצד השני של המדינה ויגיע רק בסוף החודש. נסענו אתמול לבקר אותו, ולא היה לו זמן אפילו ללכת למסעדה.

כרגע אני עדיין מתלבטת מה לעשות. אולי בנתיים נציין את יום הנישואים באופן זוגי.

חוטהשני

New member
לקראת שבת דברים לפרשת השבוע
פרשת דברים

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2577435

rinamlo

New member
לא מבשלת היום

אנחנו מתארחים אצל חברים
מחר בצהרים נוסעים ל"מהותי" ברחבת הקאמרי לפעילות יחד עם חברה מהגן של בתי - האמא הציעה ואני מצטרפת
אני עדיין בעבודה, חמתי עם בתי ובעלי מבלה...

ayely33

New member
היום בערב באים אלינו אורחים/ משפחה

אז מה מתבשל אצלכם במטבח? היום ארוחה חלבית , כל אחד מביא משהו, אני הכנתי מאפינס בולגרית וזיתים, עוגת גבינה וביסקוויטים ועוגת תפוחים.

המשפחה באה אלינו, לכבוד יום הולדת 63 של אמא שלי.

הרבה זמן לא היו אצלנו כך שמחכים ובינתיים מארגנים את הבית הילדים קצת עוזרים ובעיקר מבלגנים

בבוקר כשהבן היה בגן הכנתי עם הבת שלי את העוגות.
בצהריים אספנו את כל הצעצועים שזרוקים בחצר שלנו, עשינו להם שטיפה ביחד- הם נרטבו ונהנו
קישטנו קצת את הפרגולה עם בלונים- הפתעה לסבתא והילדים הכינו לה ציורים , והערב עוד לפנינו...

היום אירחנו חברים לארוחת שישי

לארוחת הערב הכנתי חצילים בתנור, תפוחי אדמה בתנור, קציצות מטוגנות, ספגטי בולונז, סלט ירקות, סלט בייצם וטחינה, האורחים הביאו ברוקולי וקינוח...
מחר אנחנו מטיילים לכבוד יומולדת של אחיינית שלי. הכנתי לה את העוגה שלמעלה ואני מכינה גם סלט סלרי ופספלורה לפיקניק...
בקיצור שישבת עמוס.... ננוח ביום ראשון?

סלט

גבעולי סלרי קצוצים, חמוציות, משמשים מיובשים חתוכים לרבעים ולפתוח לבפנים 6-7 פספלורות. להוסיף מעט שמן זית ומעט מלח. זה הכל.

מה שקרה זה

שבדרך לטיול העצים קצת נפלו מהעוגה.
זו כנראה עוגת טבע שלא צריכה לצאת לטבע.
אחיינית שלי שמחה מאוד והיה יאמי יאמי.
המלצה לטיול מקסים ולא קשה עם הילדים בשבת - עין צובה.
מסלול רגלי קצר שבסיומו נקבה שאפשר לרדת אליה בתשלום של 10 שח לאדם מעל גיל 5 ויש גם בריכה טבעית קטנה שאפשר להשתכשך. בקיצור מקום מקסים. מתאים לטיולי משפחות...

למעלה