סופ"ש מוצלח ושאלון, שתהיה תעסוקה

סופ"ש מוצלח ושאלון, שתהיה תעסוקה

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: ***הועתק מפורום סקרים ושאלונים. סופ"ש מלא אהבה

s h i r k u s h

New member
נו טובבבבב ../images/Emo8.gif

שמתי
שמאז שפורום סקרים נולד, כל שאר הפורומים הפכו לפורום סקרים גם
עבר: שם המורה בכיתה א': חמדה הזיכרון הראשון שלך: אני ואחותי הגדולה בגן שעשועים ופתאום אני מתחילה לפחד ממנה ולא מוכנה לחזור איתה הבייתה
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: חשבון המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברנו כשהייתי בת שנתיים למקום שהוא חמש דקות מהדירה הישנה. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת: השקט שנשאר הדבר האחרון שצחקת בגללו: במפגש פורום דיברנו על התנגשויות בדלתות- אל תשאלו איך הגענו לדבר על זה
הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה שבועות האדם האחרון שראית: ההורים שלי הדבר האחרון שאמרת: לא רעבה יותר <בדיוק היינו אחרי האוכל> הדבר האחרון שאכלת: בורקס הדבר האחרון ששתית: קפה לטה עם חלב מוקצף וליקר שוקולד מעל- ייאמי
הדבר האחרון שקנית: מקציף חלב השיר האחרון ששמעת: רבות הדרכים/דניאל סולומון הדיסק האחרון שקנית: וואלה מזמן לא קניתי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: בחג הדבר הכי מטורף שעשית: וואלה לא יודעת הווה: שיער נוכחי: חום גלי, אורך בינוני בגדים נוכחיים: מכנסי ג'ינס וחולצת טישרט תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: קצת התגעגעות נוכחית: לא מגלה
תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה של האחיין הכי מדהים בעולם
חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש בהחלט האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? עייפה קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא מגלה ממה הכי נמאס לך?: מהימי חופש שטסים לי יותר מדי מהר
את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה?: לעבוד בלי הפסקה

לקשמי

New member
תודה על התעסוקה ../images/Emo13.gif

שם המורה בכיתה א': ציפי. הזיכרון הראשון: יצאתי עם ההורים שלי לאנשהו ובדרך פגשנו את הגננת שלי (גיל 4) והם התחילו לצחוק שאולי אני אלך אליה. אני התחלתי לפחד.
המקצוע הראשון שנכשלתי בו: מתימטיקה. (שנקרא אז חשבון) המקצוע האחרון שנכשלתי בו: לא זוכרת אבל סביר להניח שזה היה מתימטיקה. האם עברתי דירה? כן, בגיל שנתיים עברנו מחיפה לראשון, בגיל 4 עברנו לדירה אחרת בראשון, בגיל 8 עברנו לעוד דירה ששם גרתי עד שעזבתי את הבית של ההורים ומאז עברתי הרבה דירות.
הילדות שלי: מעניינת. (קשה להגדיר במילה אחת). השיר האחרון ששרתי: משהו של שלמה ארצי, לא זוכרת. אה, "עבד הממהר". הדבר האחרון שצחקתי בגללו: נזכרתי במשהו היום שהצחיק אותי, אבל לא זוכרת במה נזכרתי. הפעם האחרונה שבכיתי: לפני בערך שבוע ומשהו, סתם מצברוח. האדם האחרון שראיתי: המוכר במכולת, היום. אה, בעצם לא, זה היה אדם אחר, שאחר כך שאל אותי איפה יש פה מכולת בסביבה. הדבר האחרון שאמרתי: "פה, ישר" (עניתי לו). הדבר האחרון שאכלתי: ארוחת צהריים שכללה: תבשיל ירקות עם טופו, אטריות אורז, סלט ולחם עם טחינה. הדבר האחרון ששתיתי: מים. הדבר האחרון שקניתי: עיתונים של סופשבוע. השיר האחרון ששמעתי: לא זוכרת. היום לא שמעתי שירים, אני חושבת. הדיסק האחרון שקניתי: מוסיקה מיוחדת של נועה בלאס (מוסיקה מדיטטיבית כזאת). שעזרתי לאמא: לפני יותר מ5 שנים, כשעוד גרתי עם ההורים. הכי מטורף שעשיתי: בטח עשיתי דברים מטורפים אבל לא עולה לי כרגע. הווה: שיער נוכחי: חום נוטה לשחור, קצר. בגדים נוכחיים: טישירט ירקרקה ותחתונים. תכשיטים נוכחיים: אין. עצבנות נוכחית: אין. (די רגועה). התגעגעות נוכחית: לנופש יוגה שהיה. מחכה כבר לבא. תמונת דסקטופ נוכחית: אום. (התמונה המצורפת להודעה) חבר: אין. אדם שהייתי רוצה שיהיה כאן: אולי אחותי הקטנה. האם אני מתחמקת ממטלה? האמת שאני כבר הרבה זמן רוצה לנקות את החדר ולא עושה את זה... עייפה: לא. רעבה: לא. לחבק: חתול או כלב. ממה נמאס לי? מהשיעמום שאוכל אותי עכשיו. לא הייתי רוצה להרוג אף אחד! הכי פחות מהנה: להשתעמם.

בבקשה

עבר: שם המורה בכיתה א': טלי הזיכרון הראשון שלך: לא זוכר... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אני עד היום לא אוהב כדורגל האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חיפושיות זבל...(סתם ניראה לכם?..לא עד כדי כך מטורף) המקצוע הראשון שנכשלת בו: ???? המקצוע האחרון שנכשלת בו: קורס שקשור בהפרעות נפשיות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אני גר בהוסטל זה נחשב לעבור דירה? איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ילד שמן ופחדן השיר האחרון ששרת: קציר הצער-מטאליקה הדבר האחרון שצחקת בגללו: התוכנית קצרים הפעם האחרונה שבכית: כל יום עמוק פנימה האדם האחרון שראית: אבא שלי הדבר האחרון שאמרת: אבא לך לישון הדבר האחרון שאכלת: אורז לבן+חומוס הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה הדבר האחרון שקנית: 3 במבה אוסם השיר האחרון ששמעת: קציר הצער-מטאליקה הדיסק האחרון שקנית: ריקודו של המת-בתולת הברזל הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אמא שלי נפטרה ב2001 האותה שנה ביקרתי אותה הרבה בבית חולים הדבר הכי מטורף שעשית: יש כבר הרבה לך תזכור הווה: שיער נוכחי: שטני קצר בגדים נוכחיים: חולצה קצרה+מיכנס קצר תכשיטים נוכחיים: שעון בלבד עצבנות נוכחית: בטן מעט כואבת התגעגעות נוכחית: ימים טובים תמונת דסקטופ נוכחית: FEAR OF THE DARK IRON MAIDEN חבר\\ה?: איין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אגם רודברג האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן לשטוף כלים האם אתה עייף? רעב? גם וגם את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אמא, ועוד מישהני-סודי ממה הכי נמאס לך?: מהלחץ הנפשי את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: שעה אחרונה כל יום בעבודה ***הועתק מפורום סקרים ושאלונים. סופ"ש מלא אהבה

יאללה... נו טוב2 ../images/Emo9.gif

ומנצל"שת להתנצלות על הנוכחות שלי (or lack there of) בשבוע האחרון.. קצת לחץ בלימודים, ושאר יצורים. בכל אופן, שיהיה סופ"ש מקסים מקסים לכולם
עבר: שם המורה בכיתה א': סמדר הזיכרון הראשון שלך: זה דיי מדהים, אבל אני זוכרת פעם מאיזה גיל שנתיים שאבא בא בלילה להחליף לי חיתול, ועשיתי את עצמי ישנה, כי לא רציתי שהוא יתחיל להציק לי... (להרים אותי, וכאלה). נראה לי שאני זוכרת את זה כי כשהייתי יותר קטנה כל הזמן הייתי נזכרת בזה מחדש, ונדהמת שיש לי זכרון של עצמי בחיתולים. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא נראה לי.. אבל בתור ילדה קטנה הסתובבתי המון עם בנים, והייתי גם עושה איתם את הדברים שהם עשו, כמו לשחק במכוניות, או פלייסטיישן, או כדורגל, או מלחמה..
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שזכור לי.. אולי חול, בעצם..
המקצוע הראשון\אחרון שנכשלת בו: אממ.. אף פעם לא נכשלתי במקצוע..
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מהבית שלי לבית של סבתא, וחזרה, ולארה"ב, ואז לעיר אחרת בארה"ב, ואז לקצה השני של אותה העיר בארה"ב. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אחת? הייתי אומרת, מלאת חלומות. אבל זה לא אחת. :) שמחה, זה אחת. השיר האחרון ששרת: Roxie Hart משיקאגו הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שחברה אמרה הפעם האחרונה שבכית: בטקס ליום השואה. לא יכולתי להפסיק לבכות. האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: כל הכבוד הדבר האחרון שאכלת: יוגורט הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חבילת מסטיקים השיר האחרון ששמעת: דנה ברגר – חמימות חולפת הדיסק האחרון שקנית: Sarah McLachlan – Fumbling Towards Ecstasy הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שלשום, עם דברים מהסופר. הדבר הכי מטורף שעשית: פוווו יש כל מיני. הווה: שיער נוכחי: חום עם גוונים בלונדיניים בגדים נוכחיים: מכנסי טרנינג וחולצה גזורה תכשיטים נוכחיים: עגילים עצבנות נוכחית: לא מרגישה עצבנית כרגע, תודה לאל
התגעגעות נוכחית: הביתה
תמונת דסקטופ נוכחית: הבייבית של בת דודה שלי
חבר\\ה?: כרגע אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סבתא ז"ל. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, ללמוד לפסיכומטרי
ומכל השיעורים / עבודות שיש לי לעשות חוצמזה. האם אתה עייף? רעב? קצת עייפה. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חברה טובה שלי מהארץ. ממה הכי נמאס לך?: מהבלאגן שיש לי בראש. ומלהתגעגע לארץ, אולי אפילו יותר. את מי היית רוצה להרוג? ווי, לא יודעת. הכי פחות מהנה?: ללמוד, כמובן.

גם אני ../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': חמדה (איזה שם של מורות של פעם) הזיכרון הראשון שלך: גיל שנה. סוכריות שקיבלתי בבית חולים. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן, אבל בלי הצלחה גדולה. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חביתה עם דבש ומלח נחשב מוזר? המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתימטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: הנדסה תיאורית (סוג של מתימטיקה) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן והרבה. סוף סוף שנתיים של קבע. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: קלה מדי. השיר האחרון ששרת: green הדבר האחרון שצחקת בגללו: מבוכת היכרות ראשונית הפעם האחרונה שבכית: תחילת השבוע - בחלום. על סבתא שמתה. האדם האחרון שראית:
הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: מעדן סויה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חומר דוחה יתושים (ברוך הבא - קיץ) השיר האחרון ששמעת: GREEN הדיסק האחרון שקנית: עידן רייכל החדש הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אהמממ..עזרה מחשבתית גם נחשב? הדבר הכי מטורף שעשית: מטורף חיובי- לקנות כלב. הווה: שיער נוכחי: תלתלים בגדים נוכחיים: שמלת טריקו לשינה ואיפור ליל שישי כבד תכשיטים נוכחיים: צמיד מאבא עצבנות נוכחית: חוסר וודאות התגעגעות נוכחית:
תמונת דסקטופ נוכחית: שדה כלניות מטיול לצפון חבר\\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא בטוחה בזה. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ביומיים האחרונים כבר לא. האם אתה עייף? רעב? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את הכלב שלי ממה הכי נמאס לך?: מעצבנות לגבי חוסר וודאות. את מי היית רוצה להרוג? אני שמתי שאלה כזו פה? גאד
הכי פחות מהנה?: חברה של אנשים לא אמיתיים

לחיים יש את ההפתעות שלהם

הצפוי להיות בנאלי- הפך למאד מקורי (אבל לא כזה שהייתי חוזרת עליו). המקורי- הוא הבנאלי לחלוטין. חלומי לחלוטין. וסוף סוף השלמתי שעות שינה.

רננהלי

New member
../images/Emo13.gif

את נשמעת טוב להבונת
מחוייכת משהו.. (וכן, שומעים גם את השאלה:"האם?" שבטח צועקת לך בראש נונסטופ)

opalit

New member
אני

עבר: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:כן מאוד האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:חפיסת שוקולד + בננה שלמה בפיתה- עד היום. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):בארה"ב 4 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:תמימות השיר האחרון ששרת: פרסומת הזויה של הערוץ הישראלי שנתקעה לי בראש. הדבר האחרון שצחקת בגללו:ארץ נהדרת אתמול הפעם האחרונה שבכית:הלילה הדבר האחרון שאמרת:"פאק" הדבר האחרון שאכלת:במבה הדבר האחרון ששתית:פרנצ' ונילה הדבר האחרון שקנית:אוכל לסופ"ש- מלא שוקולדים הדיסק האחרון שקנית:קנו לי את החדש של עידן רייכל והוא במשלוחה... הווה: שיער נוכחי:חום ארוך גלי בגדים נוכחיים:פיג'מה תכשיטים נוכחיים:אין לי בכלל תכשיטים עצבנות נוכחית:על עצמי התגעגעות נוכחית:חברה טובה מהארץ תמונת דסקטופ נוכחית:פיה סגולה אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אמא האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן האם אתה עייף? רעב? רק קמתי ותמיד אני יכולה לאכול... את מי אתה הכי רוצה לחבק?:אמא ממה הכי נמאס לך?:מההתנשאות הסתמית והדוחה שאני נתקלת בה כל יום. את מי היית רוצה להרוג?מה פתאום... סופ"ש מלא אהבה להבה: איך החדש של רייכל?אני מחכה לו בכליון עיניים

liza26

New member
מתה על שאלות../images/Emo9.gif

שם המורה בכיתה א': מלכה- עד היום היא זכורה לטובה הזיכרון הראשון שלך: מעמידים אותי ליד קיר כדי לצלם אותי(צלם מקצועי שבא הביתה) האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: פרוסה עם שוקולד בכל דקה אפשרית המקצוע הראשון שנכשלת בו:ספורט המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספורט האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):המון-אין מקום לרשום כמה
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מסובכת השיר האחרון ששרת: משינה- הבלדה לסוכן כפול הדבר האחרון שצחקת בגללו: הבת שלי נגררת בעגלה ע"י האחיינית שלי הפעם האחרונה שבכית: שבוע שעבר- בכי כואב האדם האחרון שראית: הבת והבעל הדבר האחרון שאמרת: בסדר(הבעל הודיע שהוא במקלחת) הדבר האחרון שאכלת: פרוסה עם גבינה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אוכל לבית השיר האחרון ששמעת: אנה- משינה הדיסק האחרון שקנית: "פים פם פם" (לילדה) הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שעתיים-לנקות את הקיא של הבת שלי...חחח... הדבר הכי מטורף שעשית:ללדת בניתוח קיסרי הווה: שיער נוכחי:שחור-חום חלק בגדים נוכחיים: חולצה אדומה וג'ינס תכשיטים נוכחיים: 2 טבעות זהב(אחת נישואין), שעון ועגילי חישוק עצבנות נוכחית: כאב ראש התגעגעות נוכחית: לאבא שלי.... תמונת דסקטופ נוכחית:הילדה עם שמלת החג של פסח חבר\\ה?: במסנג'ר
, בבית יש בעל
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: בעלי, כשיסיים את המקלחת האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד האם אתה עייף? רעב? בדיוק אכלתי, קצת עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?:את הבת שלי שנרדמה .... ממה הכי נמאס לך?:מכאב הראש
את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה?:לנקות את הסביבה אחרי שהבת שלי מקיאה את הדיסה

רננהלי

New member
אולי זה יגרום לי לחייך קצת כרגע

עבר: שם המורה בכיתה א': שרה הזיכרון הראשון שלך: אני הולכת עם אבא ואחותי הגדולה לרופא כי אחותי חולה. (נראה לי שנתיים וחצי) האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: ממש לא. טיפסתי על עצים (ועל גגות לפעמים), אבל זה לא בגלל שרציתי להיות בן, סתם כי אהבתי. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא זכור לי המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא זוכרת. נראה לי שנכשלתי באיזה שני מבחנים בחיים שלי בסך הכל (מתימטיקה ואומנות) מקסימום 4. ודווקא זוכרת שקיבלתי 40 בפעם הראשונה בחיים שלי (אבל לא זוכרת איזה מקצוע זה היה) וזה שיעשע אותי בגלל שזו היתה הפעם הראשונה (וגם, כולם קיבלו 40). המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים. בגיל 3 לאיזור אחר, ובגיל 8, מרחק 5 דקות אבל בית הרבה יותר גדול (שבו היתה לנו אמבטיה, בניגוד לבית הקודם, ואחותי ואני כל כך התלהבנו מזה, שלא הפסקנו לעשות אמבטיות ארוכות ארוכות) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ילדות - מחוייכת. התבגרות - מתסכלת (אולי זה שוב הנושא הקשה של החברים? שכאילו היו לי תמיד, אבל תמיד הרגשתי שלא באמת). השיר האחרון ששרת: ירושלים של זהב (נו בעקבות הסיפור על נעמי שמר..) הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת בדיוק, אבל משהו בשיחת טלפון עם חברה הערב. הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: תדליקי את הפקס מחר בבוקר. הדבר האחרון שאכלת: פרוסה עם ריבה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: גלידה השיר האחרון ששמעת: משהו של יהודית רביץ (לא זוכרת איזה) הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת, אולי של חווה אלברשטיין הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: באופן כללי אני לא מטורפת. אז מטורף אצלי זה לעזוב את העבודה שהיה יכול להיות לי בה עתיד טוב, כשהבוסית נורא אהבה אותי, והמקום מקצועי ומעולה. והאנשים בו טובים ומשקיעים (נשמע טיפשי יותר מאשר מטורף..) הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: פיג'מה תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: על חברה שלי התגעגעות נוכחית: למי שעוד לא קיים בכלל תמונת דסקטופ נוכחית: ירוק (אני משנה כל הזמן, ומחזירים לי לירוק המשעמם הזה) חבר\\ה?:
אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הפסיכולוגית שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לחפש עבודה ברצינות האם אתה עייף? רעב? לא עייפה, אבל יודעת שכבר צריכה ללכת לישון עכשו אם אני רוצה לקום מחר בבוקר.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: שאלה קשה. יש לי חברה אחת שמחבקת הכי טוב בעולם, אבל אני כועסת עליה, ודי מנותקת ממנה, אז לא היא. אולי ילד אחד קטנצ'יק בן שנתיים שהוא חמוד חמוד. ממה הכי נמאס לך?: לא לדעת לאן אני הולכת בחיים שלי את מי היית רוצה להרוג? למרות הכל, אין אדם כזה הכי פחות מהנה?: להיות לבד במקום שאתה לא מכיר אף אחד.

למעלה