סופ"ש מקסים- כ"כ קשה לחזור לארץ!
A asian girl New member 19/5/06 #2 את מספרת לי? קשה זה לא המילה... אני תמיד בדיכאון אחרי שחוזרים לארץ
ש שטלטולית New member 21/5/06 #7 הבעיה עם גילוח... זה שאחרי יום יומיים מתחילים להיות גירודים וקוצים ולפעמים גם נקודות אדומות.... לכן עדיף שעווה אצל מישהי מקצועית... לא נשמע סימפטי במיוחד אבל זה מחזיק להרבה זמן וגם גודל מדולל יותר...
הבעיה עם גילוח... זה שאחרי יום יומיים מתחילים להיות גירודים וקוצים ולפעמים גם נקודות אדומות.... לכן עדיף שעווה אצל מישהי מקצועית... לא נשמע סימפטי במיוחד אבל זה מחזיק להרבה זמן וגם גודל מדולל יותר...
ש שטלטולית New member 21/5/06 #10 חחח... כן הבנתי את זה... אני מתכוונת לגברים לא חושבת שעדיף שעווה... שגם הם יסבלו קצת מה יש?!?
M mika tal New member 21/5/06 #11 אין כאן עניין שיסבלו או לא יסבלו../images/Emo13.gif זה הכל עניין של "העדפה אישית". ולמה שיסבלו מסכנים? תאמיני לי קצת קטורת טובה על הבוקר, מוסיקה נעימה 3 חודשים במזרח. סקס משובח.. ואת.. כמו חדשה!!
אין כאן עניין שיסבלו או לא יסבלו../images/Emo13.gif זה הכל עניין של "העדפה אישית". ולמה שיסבלו מסכנים? תאמיני לי קצת קטורת טובה על הבוקר, מוסיקה נעימה 3 חודשים במזרח. סקס משובח.. ואת.. כמו חדשה!!