סופ"ש מקסים

Ronushnush

New member
סופ"ש מקסים ../images/Emo152.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ירדן88

New member
../images/Emo190.gif

שיר השבוע של איגי-משחקת עם בובות שיר השבוע לא של איגי-כמה של צ'ילי פפרז ונירוונה משהו שעשה את השבוע-יום רביעי הופעה של עברי,ומלא יציאות..היה כיף..וחברה שלי קנתה לי דיסק שחיפשתי שנים! משהו שהרס את השבוע-אימא כרגיל והתספורת המכוערת..
אני נראית רעמאוד בילוי השבוע-הרבה אשדוד סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-OC מה קניתם השבוע?-כלמיני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-2 חתונות
זה אומר לנשק את כולם כ"כ הרבה פעמים.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם

A m 0 s

New member
מהזה כתבתי זה נמחק?! ../images/Emo2.gif

אויש אין לי כוח שוב!!

Ronushnush

New member
טייק איט איזי

שיר השבוע של איגי- אמן ויהיה
שיר השבוע לא של איגי- הרבה איזבו משהו שעשה את השבוע- פשוט מצברוח טוב. משהו שהרס את השבוע- לדיאטנית שלי נמאס ממני
בילוי השבוע- הופעה של חמי המלך סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- מסטיקים, שתייה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ים, ולסיים עם ההשלמות בספורט תמונה שבא לשים- נה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תכף נגמר החופש
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיכל היפה
אתם לא מבינים כמה שהיא יפה.

Peeeach

New member
מתי-איפה הייתה הופעה של חמי?

הייתה אמורה להיות יומרביעי בב"ש והוא ביטל..

Peeeach

New member
ממ סופ"ש רגוע ונעים:)

שיר השבוע של איגי- לא יצא לי לשמוע איגי השבוע... שיר השבוע לא של איגי- מממממממ...Break on Through של DOORS בכללי נזכרתי בהם וגילית עד כמה מוריסון היה גאון(בשירים בלבד חח) משהו שעשה את השבוע- אממ...לא היה משהו מיוחד .. משהו שהרס את השבוע-אתמול, חרא יום . \= בילוי השבוע- ואיי טיילתי מלא אין מקום ספציפי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה עובר על גילברט. ושוקולד.. מה קניתם השבוע?- אמ............,,.,.,,.,בגד-ים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-בולגריההההההההההההההה תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שומכלום. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרפי!

למעלה