סופ"ש משעמם

efroch99

New member
סופ"ש משעמם

הי לי מין סופ"ש כזה שלא היה לי חשק לעשות כלום - שום ספר לא מושך, שום פורום לא מלהיב (סליחה), פרויקטים יצירתיים לביצוע עצמי לא על הפרק כרגע, חברים לא התחשק לי... בקיצור, מין באסה כזאת שמונעת כל אפשרות לקום ולהזיז את עצמי. אז סתם עשיתי כל מיני דברים שקשורים לבית, קצת ספורט, ורוב הזמן תפסתי עמדת צמח מול הטלוויזיה (קריא - מצב גרוע במיוחד עבורי). אז תוך כדי חשבתי לעצמי, אם זה הריק שאנשים מדברים עליו, שאומרים שבלי ילדים משעמם. כאילו הרגשתי - מה כבר יש לי בחיים שכל כך נורא לותר עליו אם יהיה לי ילד? בקיצור, הייתי בבאסה, לא הצלחתי (וגם לא התאמצתי כל כך) להוציא את עצמי מזה, ומשום מה זה מיד עשה לי טריגר לחשוב על נושא הילדים. כאילו משהו להאיחז בו למלא את החלל הזה שהיה לי קשה להתמודד איתו. אני יודעת... יבוא פרויקט חדש, יבוא חוג או ספר או משהו חדש לגמרי שילהיב אותי וישכיח את זה ממני, אבל היה מעניין להיתקל במנגנון הזה בראש שלי, שעשה את ההקשר הזה.

XUXA141

New member
ילדים לא נועדו לפתור שיעמום.

ילדים צריכים להביא כי רוצים ילדים למרות שאולי עסוקים ולא משועממים. בכלל, ילד זה הרבה יותר מתעסוקה לשעה שעתיים, זה השקעה של 24 שעות במשך לפחות 18 שנים ( ולפעמים עד גיל 30...)...

הלוואי עליי להיות משועממת בסופישבוע

סתם. כלומר, אני לא מצטערת שיש לי ילדים, אבל לא אשקר, שלפעמים שאני קצת מקנאה באנשים שאינם הורים, כי אצלינו סופשבוע לפעמים זה קושי, במיוחד שאין איפה ללכת או שגשם. הילדים קמים בסביבות 6-6 וחצי (והם בני 5 וחצי פלוס!) ונרדמים ב7 בערב (לפחות זה), ולמרות שהם יחסית עצמאיים, זה עבודה נון סטופ איתם וכמעט ואין רגע לנשום. אבל כמובן שילדים לא נועדו להפגת השיעמום, אבל בהחלט כשאין ילדים מרגישים (אני לפחות) כזה "ריק" לעיתים, ושיש ילדים הבית מלא. לא תמיד שמחה וצחוקים, אבל מלא.

magicgirl1983

New member
אני לא יודעת אם זה הסינים או היפנים

אצלם אם "משעמם" אז זה טוב...הרבה יותר טוב מטרגדיה... תמיד אפשר לתכנן נסיעה לאיזה טיול בצפון, לעשות על האש.. להזמין חברים, לגדל חתול... ללכת לבקר את ההורים... האמיני לי, כל דקה שאני ליד ילדים העצבים שגואים ועולים בי הם כל כך גדולים שהייתי מתה לאיזה "רייק" כזה שיהיה. כל הזמן אני מסתובבת ליד ילדים...באם הם שייכים לאוכלוסיית האחים של החבר שלי...או באם הם שייכים לאוכלוסיית האחיינים שלי. היום למשל "ביליתי" עם האחיינים שלי...אני לא באמת רוצה לספר לך איזה סיוט זה היה...מבחינתי הייתי חותכת ורידים לפני שאני אתנדב לשמור על האחיין שלי...גועל נפש של ייצור... האחייניות שלי מתוקות...(כשהן באות והולכות לאחר 4 שעות - הן מעסיקות את עצמן יפה מאוד).

../images/Emo13.gif

הכי אני שונאת ללכת לקניון. יום אחד עשיתי את הטעות הזאת: הלכתי לקניון ובתום לב רב חשבתי לשבת לי בבית קפה אחרי הקניות ולשתות כוס קפה זאת התבררה כטעות חיי. כל שניה אני שומעת 'אמממממממממממממממממממממממממממממממממממממממא', ו'אאאאאאאאאההההההההההההה' ו'אמאאאאאאאאאאאאא הוא מצייייייק לי'. אם יש חוויה שאני שונאת זה ללכת לקניון, לראות ילדים צווחים ואת האמהות שלהן, בראשית שנות ה 30 או סוף שנות העשרים, מחומצנות, לבושות בבגדים שחורים הדוקים, מאופרות בהדגשה, אומרות להן בדחק עצבני: "אם אתה עוד פעם.... אני לא לוקחת אותך יותר". הילד והאמא נראים כמו פקעת עצבים. האמא עצבנית ( כנראה כי הסיטואציה של הבאת ילדים לעולם אינה באמת לרוחה אבל היא הייתה 'חייבת' ולכן הילד נראה לה כ'נטל' ). הילד עצבני ( אולי כי בתוך תוכו הוא יודע כי הוא הגיע לחיי האם בדחק, לא כי היא מוכנה אלא כי היא הייתה 'חייבת' ). מקולות הצווחות של הילדים ושל האמא אני מרגישה דחק, עצבנות, אי נעימות, ניסיון ליצור מראית עין של בילוי משפחתי כאשר בפועל כולם עצבנים ודחוקים

prizman

New member
נקנה לך כמה

או נאמץ בשבילך מובטחת לך תעסוקה להמשך החיים. אפרוח, יהיה לך טוב.

הרבה אנשים עושים ילדים משיעמום

טוב, זה נשמע קצת רע ההצהרה הזו, ומי אני בכלל שאצהיר כזה דבר, אבל לא פעם חשבתי לעצמי שנראה שיש הרבה אנשים שעושים ילדים כדי להפיג שיעמום, למלא את הזוגיות, למנוע היווצרות חלל. מבחינתי זו אחת הסיבות שאני חוששת להביא ילדים- אולי הרגעים שבהם אני חושבת "אולי בכל זאת" הם בעצם רגעים שבהם אני מחפשת איך להפיג שיעמום? מפחדת משיעמום בזוגיות?

marish

New member
חבר שלי אומר

שכשלבני זוג נמאס להציק אחד לשני, אז הם עושים ילדים.

קראתי את כל השרשור

אחת הסיבות שאיני רוצה להביא ילדים לעולם היא כי לא משעמם לי אפפעם ותמיד יש לי מה לעשות, בכל רגע נתון, המצב שלי הפוך- מצוקת זמן. אנשים ששומעים שאיני רוצה ילדים מסתכלים עלי כמו על מישהי שנפלה מהירח ו/או חסר לה בורג. העניין הוא שדווקא הרבה מאלו שרואים אותי כ'לא בסדר' הם אילו שעושים ילדים מתוך שיעמום ומחסור בתוכן בחיים.... אבל העיקר, אני שלא משתוקקת לילדים ה'לא בסדר'..

quatso

New member
גם לתינוק יהיה משעמם

ואז הוא יביא תינוק :) נסי לגלות את משמעות החיים עבורך . לפי שתמצאי אותה לא תוכלי להעביר אותה הלאה לילדך. אפשר להסתכל על שעמום כחוסר ריגושים בחיים ואפשר פשוט להרגע איתו.

אחת הסיבות שאני לא רוצה ילדים, היא

שאני מאמין שאם יהיו לי ילדים, התשומת לב שלי תופנה אוטומטית לטיפול בהם, וזה יבוא על חשבון דברים אחרים. משעמם לי לפעמים? כן ודאי, אבל תמיד יש לי מה לעשות, לפעמים פשוט לא בא לעשות כלום, אז משעמם.

למעלה