עוגה ברגע:
עוגה מהירה וקלה מאוד להכנה ובכל זאת טעימה מאוד. תבנית פיירקס מלבנית או חד פעמית באותו הגודל. חבילה של בישקוטים "סבויארדי" קטנה (שתי שורות) חלב להרטבת הבישקוטים 1 כפית תמצית וניל 2 מיכלים שמנת מתוקה 1/2 כוס סוכר 1 קופסא אינסטנט פודינג (וניל או אחר, לפי הטעם) לציפוי: 125 מ"ל שמנת מתוקה - 1/2 מיכל 150 גר' שוקולד חלב או מריר קצוץ לערבב תמצית וניל בחלב. להרטיב קלות את הבישקוטים בחלב (לא יותר מדי שלא יתפרקו) ולהניח בתבנית האפיה, אחד ליד השני. איפה שיש "חורים" מפיאת צורת התבנית, להשלים עם חתיכות ביסקויטים. להקציף שמנת מתוקה + סוכר + אינסטנט פודינג לקרם נוקשה ויציב. למרוח את הקרם על הבישקוטים וליישר בעזרת מרית חמה. להכניס למקרר עד להכנת הגנאש לציפוי. להביא שמנת מתוקה לסף רתיחה ולהוסיף את השוקולד, לחכות דקותיים ולערבב עד לתערובת חלקה. לשפוך על העוגה שבמקרר. אפשר לקשט בכל מיני קישוטי שוקולד. לכסות בניילון נצמד או נייר אלומיניום ולהכניס למקרר ללילה לפחות. העוגה משתבחת מאוד ביום למחרת.