סופ"ש מתקרב..והשאלה הידועה: מה מתבשל בסירים?|

אצלנו../images/Emo71.gif:

עוגת קסטה
חיטה עם תפו"א
מרק קישואים
מוקפץ
פיצה
חילבה
חלות

g a l i 1 0 1

New member
באהבה ובאמונה,כל הכבוד!!!../images/Emo24.gif

אפשר את המתכון לעוגת קסטה בבקשה???

עוגה ברגע:

עוגה מהירה וקלה מאוד להכנה ובכל זאת טעימה מאוד. תבנית פיירקס מלבנית או חד פעמית באותו הגודל. חבילה של בישקוטים "סבויארדי" קטנה (שתי שורות) חלב להרטבת הבישקוטים 1 כפית תמצית וניל 2 מיכלים שמנת מתוקה 1/2 כוס סוכר 1 קופסא אינסטנט פודינג (וניל או אחר, לפי הטעם) לציפוי: 125 מ"ל שמנת מתוקה - 1/2 מיכל 150 גר' שוקולד חלב או מריר קצוץ לערבב תמצית וניל בחלב. להרטיב קלות את הבישקוטים בחלב (לא יותר מדי שלא יתפרקו) ולהניח בתבנית האפיה, אחד ליד השני. איפה שיש "חורים" מפיאת צורת התבנית, להשלים עם חתיכות ביסקויטים. להקציף שמנת מתוקה + סוכר + אינסטנט פודינג לקרם נוקשה ויציב. למרוח את הקרם על הבישקוטים וליישר בעזרת מרית חמה. להכניס למקרר עד להכנת הגנאש לציפוי. להביא שמנת מתוקה לסף רתיחה ולהוסיף את השוקולד, לחכות דקותיים ולערבב עד לתערובת חלקה. לשפוך על העוגה שבמקרר. אפשר לקשט בכל מיני קישוטי שוקולד. לכסות בניילון נצמד או נייר אלומיניום ולהכניס למקרר ללילה לפחות. העוגה משתבחת מאוד ביום למחרת.

נעמה92

New member
ואצלנו

באים אורחים לזכור ולמחות את זכר "עמלק" ולכבודם ולכבוד השבת אני מכינה: סלטים: חצלים מטוגנים חצלים בטחינה גזר שרי קלורבי ושומר כרוב אם אני אמצא של חסלט. מנה ראשונה דגים פחזניות עם פטריות או תפוח"א מרק מנה עיקרית עוץ/ שניצל תפוח"א עם רוזמרין ושמן זית אורז ירקות מוקפצים קינוח עוגת קרמבו

נעמה92

New member
רק עכשו ראיתי את ההודעה

מקווה שלא מאוחר מידי: 250 מ"ל מים קורט מלח קורט סוכר 100 גר' מחמאה או חמאה את כל הנ"ל להרתיח 150 גר' קמח לבן לוהסיף לעיסה עד שהקמח הוטמע בעיסה ( תוך כדי בישול קליל) לא ממש על האש ולא ממש לא על האש 4-5 ביצים להוסיף שעיסה לא על האש ולהוסיף בהדרגה עד שאת מקבלת עיסה נוחה לזילוף כמו קרם מזלפים עם שק זילוץ וצנתר משונן מספ' 10 יוצא בערך 40 פחזניות ההשקעה מתשלמת....

ואצלנו ../images/Emo20.gif +../images/Emo207.gif

מנה ראשונה- בורקס בשר של חמותי. אח"כ- מרק אפונה עוף עם תפוחי אדמה בבירה (אפוי) שעועית ירוקה ברסק עגבניות לקינוח- סלט פרות. יתכן גם גזר גמדי מבושל. הכל בעז"ה ובלנ"ד כי אני בתחילת הדרך... נצל"ש- שמתי יותר מידי שום בשעועית ירוקה ברסק עגבניות- יש דרך להציל

candy77091

New member
אני הכנתי עוגת גזר,יאמי כולם התלהבו :)

הייתי שבת אצל הוריי. הבאתי לשם את העוגה(הכנתי שני מגשים,אחד נשאר בבית ואחד הבאתי לשבת) העודה עלתה מאוד יפה והייתה מאוד אוורירית וטעימה,חוסלה כולם אצל הוריי..

למעלה