סופ"ש נעים בלי אבק ...

הדסהש1

New member
סופ"ש נעים בלי אבק ...

לי זה כבר מספיק..כרגע חזרתי עם הנכד מהרופאה..הוא כבר גדול
אך צריך ליווי..סובל 4 ימים מקוצר נשימה..קיבל עכשיו תוספת לאנילציה שכבר עושה...זה צריך לעבור תוך שבוע..הוא לצערי רגיל...זה כבר כרוני אצלו...

יוליקה

Member
מנהל
יצאתי לחצר... התבוססתי בענני אבק

כל החצר מכוסה בשכבה עבה של אבק...
נאלצי לשטוף את האוטו..כי אנחנו צריכים לנסוע בערב
לאזכרה של גיסי...אבל השמשה היתה ממש אטומה גם החלון האחורי.
בינתיים לשתי בצק לעוגת שמרים - מסורת אצלנו בחגי תשרי!!

הדסהש1

New member
אני שוטפת את הבית פעמיים ביום..זה מגעיל

והנכדה צריכה להגיע אלינו והרהיטים מלאי אבק...

עמיקם10

New member
אמרו שהאובך יירד בסוף השבוע.יום א' ערב חג.

הכנו לחם פרוס עד יום ד' שזה כמעט לשבוע,ובעוד שבועיים בסוכות שוב שבת וחג מיום ה' עד יום ב' ואנחנו נקנה כיכרות פרוסים של לחם אחיד. אנחנו לא אוכלים לחם לבן ז"א חלה. ביום השני של ראש השנה נולד בננו הבכור לפני 52 שנה.אז היה כאן הכל אחרת.היינו בקיבוץ לא קנינו אוכל היה חדר אוכל והקיבוץ לא היה מופרט.
היום אנחנו בגיל 71-77 מסתכלים ומקשיבים ולא מבינים מה השתנה.
אגב: אני קורא על אור יהודה שהיא קרובה לראשון ועל הרחוב שראש העיר המודח קרא על שם החברה שלו.מסקנה שהחברה בישראל זו שלאחר כהונת הנשיא קצב השתנתה.האם זה בגלל הלחץ שמאפשר למופרעים להגיע למשרות ניהוליות ולבחור למשרות ולתפקידים אנשים פחותי אופי?
שתהיה שנה טובה לכולנו.
[בתמונה-רמת דוד בחזית ומושב נהלל מימין]

מינהר

New member
עמיקם תמונה יפה של עמק יזרעאל.

פעם היו שם ביצות, לא?
בעניין ראש העיר הפלרטטן, לא ידוע אם התאוה קדמה לשררה, או השררה עשתה תאבון יתר. איך היה אצל קצב? ואצל עוד כמה ראשי עיר בדרום?
עכשיו נבחרה אישה. האם יהיו נשים שיפלרטטו עם העובדים שלהן?

עמיקם10

New member
פלירט של ראש עיר מראה משהו.

ביצות נהלל עדיין קיימות. בין נהלל לרמת דוד יש שטח שהוא מלוח וקשה לגדל בו פלחה.מי התהום גבוהים ויש נרקיסים.

מינהר

New member
יש לך תמונה של הנרקיסים?

אז לא סתם שרים- הנרקיס מלך הביצה?

misu007

New member
שנה טובה

למרות שאנני נכנס הרבה כאן ,ברצוני לברך את כל החברים וותיקים וחדשים בשנה טובה בראיות טובה ושמחת חיים ולא לשכוח שגם מעט שקט במדינה בין כל האזרחים וכמובן אם אפשרי ?שלום אמן

למעלה