סופ"ש נעים כולם! לא לשכוח כי: ייִדישפּיל איז אַ ייִדישער טעאַטער אין ישׂראל
0 0mroosh New member 16/9/05 #1 סופ"ש נעים כולם! ../images/Emo140.gif לא לשכוח כי: ייִדישפּיל איז אַ ייִדישער טעאַטער אין ישׂראל
N nitzan969 New member 16/9/05 #2 היי עומר! סופ"ש נעים! תגיד, אתה יודע משהו על ה"ערב להקות צעירות" מלהבים? כי יש לי להקה ואני לא יודעת מה לעשות... אם תוכל לעזור לי...
היי עומר! סופ"ש נעים! תגיד, אתה יודע משהו על ה"ערב להקות צעירות" מלהבים? כי יש לי להקה ואני לא יודעת מה לעשות... אם תוכל לעזור לי...
0 0mroosh New member 16/9/05 #3 הו. לנשום. ../images/Emo9.gif אם את מעוניינת להשתתף, אני משער שלא ימנע ממך. נוגה תכנס לפורום ותיצור עימך קשר, אל דאגה. טיפה סבלנות, אני חושב שהיא פשוט לא הניחה רגל בפורום מאז שכתבת כאן.
הו. לנשום. ../images/Emo9.gif אם את מעוניינת להשתתף, אני משער שלא ימנע ממך. נוגה תכנס לפורום ותיצור עימך קשר, אל דאגה. טיפה סבלנות, אני חושב שהיא פשוט לא הניחה רגל בפורום מאז שכתבת כאן.
ש שוודה New member 17/9/05 #7 הנני כאן! ואני אשמח לעזור לך את יכולה לפנות אליי באיי סי קיו 300949366 או במסר או סתם לשאול בפורום.
ש שישיץ New member 16/9/05 #5 ../images/Emo75.gifסופ"ש מקסים!! ../images/Emo75.gif_../images/Emo79.gif אמוטיקונים חדשים!!