סופ"ש נעים לכולם

Prince Yoni

New member
סופ"ש נעים לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

שרשרו
מה אתם מתכננים לעשות בסופ"ש, בילויים, עניינים, סרטים ומה שבא לכם! שרשור
סופ"ש נעים לכולם

שבת שלום! וכמה דברים על אייל ובכלל

אייל גולן היה השבוע בנהריה והוא יופיע בטיילת נהריה במהלך החופש הגדול! מה אני יעשה היום? ילך לחברים נשב כמה חברים נראה סרט..נרגילה יעני סבבה.. סימסית! בואי להצטרף איתנו לנרגילה! חחחחחח

סימסית

New member
שירלי...

תרשי לי רגע...פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאני יעשן?אני אלרגית!!!!

אין דבר כזה אלרגיה לזה

את פשוט לא אוהבת תריח או משו אבל אןי דבר כזה..נירא לי.! אם את לא רוצה לעשן אז אפשר גם להזריק..

סימסית

New member
סתמי סתומה!!!

יש דבר כזה,את רוצה תשאלי ת'רופאה שלי...חוץ מזה דוד שלי נפטר מזה מסרטן!!!!אני לא מתכוונת להדרדר למצב כזה....עדיין יש לי חיים...טחחחח.....בכל מקרה אני לא הולכת לעשות את זה,כמוך....אני מזהירה אותך זה מסוכן!!!!בסוף מישהו יתפוס אותך על תעשי את זה...!ההורים שלך יודעים שאת מעשנת נרגילה?

אמ.............

נרגילה הם יודעים סיגריות לא. וההופעה בנהריה עוד לא נתנו תאריך אבל אמרו שתהיה במהלך ההפועות שיש כמה פעמים השבוע.. ובכלל בחופש והיהיו הרבה זמרים לא רק אייל גולן השקיעו הששנה..

Prince Yoni

New member
אוקיי..

אז כשתהיה תידעי אותנו, אני בא! גאד סוף סוף הוא בא לצפון!

אושרת צ

New member
הופעה בנהריה?

מתי באיזה תאריך ושעה אייל מופיע בנהריה? ממעריצה שרופה של אייל מחיפה

מצאנו את מי שגנב תפלאפון!!!!!

זה איזה עבריין אחד מנהריה! שהתקשר לאחותי ואחותי המרוקאית העצבנית איימה עליו ואז אני התקשתי ואמרתי לו "שמעון אני יודעת שזה אתה וכדאי לך מאוד שתחזזיר תפלאפון למה אם לא יהיה חבל עלייך" הוא כזה אומר לי "מי זה???????!!!!???" וניתק! הלכתי עם אמא שלי ואחותי לבריכה ששם גנבו לי דיברנו עם האחראי הוא מזה התעצבן אמר לו שמעון ישך שעתיים להחזיר קתפלאפון אם לא ישך עסק איתי! ואמא שלי חטפה תקריזה זאתי רצתה כבר להזמין משטרה והאחראי אמר הבטחה שלי הפלאפון אצלכם עד מחר. אז אני שמייחה! וגם ראיתי את אהובי והוא בא קפץ עליי וחיבק אותי! חי חי חי!

סימסית

New member
שמחה לשמוע!!!

אוף!!!!אין לי אינטרנט!!!!!!!!!!!!!! חרא!היתה לי הפסקת חשמל בחדר שלי בגלל שהמנורה שלי התפוצצה,בזמן שניקיתי ת'חדר ,והייתי מה זה מבואסת ועכשיו אני מבואסת עוד יותר כי אין לי אינטרנט!!!!!

פורקה אין לך?ומחקו לי חצי מהזיכרון!

איזה ביאוס חצי מזיכרון שלי האידיוט שאמרתי לך מחק לי! חחחח הוא התחיל לבכות לי שאני לא ילך למשטרה. כי אם היינו מגישים תלונה היו מעיפים אותו לפנימיה לעבריני נוער כי יש לו תיקים מפה ועד הודעה חדשה!

למעלה