סופ"ש נעים לכולם

hilali1

New member
../images/Emo140.gifגם לך!! ולכולם

ואגב, החתימה שלך חדשה או שזו רק אני? זה שיר של חוה אלברשטיין משהו לא?

סוף שבוע מצויין לכולם!!

איך היה?? השבוע כרגיל טס
גם הסוף שבוע בטח יטוס ואז שוב להתחיל שבוע חדש בבאסה(למרות שהולך להיות מאוד כיף, המפקד שלי עובר ניתוח
)

Koala Girl

New member
שלום../images/Emo23.gif

הנה מצאתי את הפורום האבוד
אולי אני אחזיר אותו לחתימה? חיחי ושאלתי משהו בשרשור למטה שכבר לא קופץ-אם למישהו בא להסתכל
סופ"ש נעים

willo1

New member
אלירן, תגיד יפה תודה לפורום

יהודה פוליקר שהחזיר לך את הגולשת האבודה..
ברוכה השבה!

תודה פורום פוליקר../images/Emo3.gif

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: אירוויזיון אוף טופיק ערוץ 24 אתניקס רוני ואני שוב לא מבין איך זה שפורום רוני ואתניקס נמצאים בין ה-5 המועדפים?? נכנסתי לפורומי האלה ואין אף הודעה של אף חבר פורום
בטח בוע הבא כבר נראה שם פורום יודה

אכן, הפורום שלנו

בתפוז טוענים שאלו חמשת הפורומים המועדפים על חברי הפורום אירוויזיון אוף טופיק ערוץ 24 אתניקס רוני אירוויזיון, |א-ו|, ערוץ 24 אני יכול להבין, אני בעצמי רשמתי ב-24 ואירווזיון. אבל אתניקס ורוני? מי מחברי הפורום גולש שם?

hilali1

New member
אני כותבת בפורום

רוני ואתניקס. מה ז"א. אני מת עליהם. סתאםם...

willo1

New member
../images/Emo6.gif

אני נכנסתי לאירוויזיון. ונראה לי שגם לאוף טופיק פעם. אבל ממש ממזמן. וגם ל24 ממש ממזמן.

שרית7

New member
סופ"ש טוב לכולם אני כבר רואה אותו

חולף לצערי ואני ממש לא רואה חופש מגיע באופק... פסח יוצא כמעט בחודש מאי שאלוהים ישמור ואם זה לא מספיק ערב חג יוצא במוצ"ש כך הפסדנו עוד יום חופש... ובקצב של מזג האויר בחודש פברואר מרץ... בסוף אפריל אני כבר צופה 30 מעלות בקיצור רפש וזוהמה!!! ובנימה אופטימית זו אהבתי מאוד את הקדם לי באופן אישית היתה חסרה התחרות הזו. ההפקה היתה יפה ומושקעת ממש חגיגה והיה לזה גם רייטינג מצויין לדעתי. גם השירים היו לגמרי לא רעים. שירי מימון זמרת נפלאה ממש חיננית מאוד וכובשת אבל השיר לא מספיק אירוויזיוני. אני אהבתי הכי הרבה את השיר של צביקה פיק. הבעיה עם צביקה זה או שאוהבים או שלא סובלים. אני אישית מאוד אוהבת. השירים שלו פשוט סוחפים ומתעצמים ובניגוד לרוב השירים שככל ששומעים אותם הם פשוט הופכים להיות מאוסים, השירים של צביקה פיק לא נמאסים לעולם. הבנות ששרו אתו צרחו ולדעתי הרסו את השיר. תתפלאו שגם את השיר של הבנות שלו הלו הלו אהבתי לפני שאתם מתנפלים נכון אתם צודקים הן זייפניות ואין להן קול אבל אני מדברת רק על השיר עצמו כפוטנציאל לשיר אירוויזיוני. המנחה שהנחתה את הקדם יפהפיה וזה הדבר היחיד שאני יכולה לומר עליה. היא ממש לא מנחה וממש לא מקצועית וגלי שלנו שתהיה בריאה שהנחתה את התכנית בחזרה לפסטיבלים בהחלט לא ביישה את הפירמה. אבל בסיכומו של דבר אני שמחה שהחזירו עטרה ליושנה.

10 הגרי

New member
אגב,שרית,את זוכרת שבזמנו דיברנו..

על כך שחבל שאין יותר את פסטיבל השוקולד?אז בשבוע הבא מה-8 עד ה-12 יש פסטיבל שוקולד בקניון עזריאלי.אמנם זה לא אותו הדבר כמו ההוא שהיה בעבר,אבל בכל זאת זה בטח יהיה נחמד.

שרית7

New member
באמת???? אני מגיעה על בטוח אולי

נקבע איזה יום... בעצם לא יודעת אם יצא לי במחשבה שניה... יום רביעי אני בחופש והולכת להסתובב עם חברות אבל לא בכיוון של עזריאלי זה משאיר לי אולי את יום שישי כי יום חמישי גם לא כל כך טוב... היה גם פסטיבל שוקולד מדהים בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה לפני כשבועיים

למעלה