סופ"ש נעים לכן יקירות הפורום!

סופ"ש נעים לכן יקירות הפורום!

מה אפשר לעשות בסוף השבוע הזה כשאת לבד? אז ככה: אפשר להכנס ל"הגר" ולהשתתף בקמפיין שלנו לשינוי השפה של שיח המיטה: האם את אוהבת לבטא את התאווה שלך דרך המילה "להזדיין"? אם לא, תוכלי להציע למערכת הגר מילה אלטרנטיבית - נשית. ואנחנו, הכותבות נכניס אותה לשימוש קבוע במאמרים שלנו. אז אופציה אחת זה להשתתף ביצירת המילון האינטימי הנשיי בהגר. אופציות נוספות ולא סותרות: לקרוא את ספרה של נעמי וולף "מיתוס היופי" - שעוסק בכל מה שהורס לנו את הצורה (פסיכולוגית ופוליטית) לקרוא את ספרה של טובי בראונינג "כיצד הפכה האישה לגבר" שנותן המון מקום, עוצמה וערך לרכות הנשית, ובכלל ל"נשיי". לקרוא ספר בשם "ארבע הסכמות" שלמרות השיט הניו אייג'י שלו אני חותמת על כל הפרקטיקות שהוא (הסופר) מציע שם: לייף קוצ'ינג אמיתי! בעוונותיי שכחתי את שמו - ועכשיו כולם יגידו שאני מפלה נשים לטובה. מוזמנות להציע עוד דברים ....(אני קצת תקועה בבית אז הבלייניות והיצאניות (חחחח) ביננו תתרומנה את שלהן. והעיקר סוף שבוע איתן לנמנעות. סוף שבוע מוצלח למחפשות וסוף שבוע רגוע ושליו לכולן ולכולם באופן כללי.

spooni

New member
סופ"ש טוב ומאושר לכולכן ....

ההמלצה שלי היא לאנינות הטעם... ממליצה על מסעדה טורקית מ ע ו ל ה !! טיקה שמה. www.tike.co.il ואם באמת לקחתן ברצינות והתפנקתם שם ...אל תוותרו על מנת טלה עיקרית. חוץ מזה ...ים ..בריכה ...מים ... נראה לי שעל כולנו עבר שבוע שקט ו...לא מי יודע מה..אז שטפו אותו עם הרבה מים. אההה ...גם זוג נעליים חדשות יעשו את העבודה יפה
וכמובן הכי הכי ...יעשה את העבודה יפה זה ? נו ? ניחושים ? קדימה תתאמצנה....ס ק ס !!!!!! עכשיו ..מי באמת חשבה על סקס ..? אני קצת מקופחת הסופ"ש ...נדפקתי מכל החורים... אני תורנית שישי-שבת כך ש...אני צריכה להיות בקירבת בית. אז אני אנצל את השישי - שבת להיות בבית , מה שאני נמנעת ממנו לאחרונה. אני בטח אחשוב הרבה והעלה רגשות. ואחגוג את השבועיים התנתקות. ו....בנות ...אתן לא כותבות ...התגעגעתי אליכן ...מה זה השקט הזה ?

Miss Choco1

New member
את ההמלצות לסופ"ש

אני מנצלת כל השבוע... אני כרגע בימי מחלה בבית אז הייתי השבוע פעמיים במסעדות, הרבה משחקי כדורגל, קניות וכמובן סקס והרבה...

bounty האחת

New member
את גדולה !! ../images/Emo13.gif תגידי ....

מה את עושה פה בפורום בכלל ? כאילו מהו הסיפור שלך ?

Miss Choco1

New member
../images/Emo8.gif

לגבי השאלה שלך, אם יש משהו ספיציפי שאת רוצה לדעת אשמח לענות.

E D G Y

New member
המלצת פה על שלושה ספרים מצויינים!

שבת שלום לכולן

Miss Choco1

New member
סופ"ש נעים לכולן

נראה לי שהולך להיות לי סופ"ש קצת משעמם, רוב החברים עסוקים...

היה סופשבוע משעמם...

וחם! כל כך חם! אי אפשר ללכת לשום מקום! איחס... אם ככה הולך להיות כל הקיץ, אז אני אהיה שבלול. כל היום בבית! שבוע נפלא לכולכן.

למעלה