סופ"ש נעים, רגוע ואפשרי לכולם

סופ"ש נעים, רגוע ואפשרי לכולם ../images/Emo204.gif

אני לא מאמינה מה הולך כאן, הקצב מסחרר, אני כבר לא מצליחה לעקוב! מקוה שהרוח החדשה שהפריחה שרון תמשיך ותדבק בנו. אני במהלך היום אשלים פערים ואכתוב תשובות משלי בדיונים שנפתחו כאן. בינתיים, מה אתם מתכננים לסופ"ש? הבוקר מלא בסידורים, אחה"צ יש ימי הולדת של ילדים מהגן של הבנים שלי, כך שיום שישי כבר יעבור מהר. מחר בבוקר נצא לטיול אופניים עם הבנים, וולקראת ערב יש לי פגישת בנות עם החברות הכי טובות שלי שהתפזרו להן ברחבי הארץ. אני מחכה לזה כמו אויר לנשימה. ובין לבין מתכננת טיול של שבוע
לבקר את אחי שגר בפרנקפורט. אני אהיה שם בדיוק לכריסמס, צריך להיות כיף. ( אבל קררררר.....
)

eaz1514

New member
ריצות של בקר יום ששי

קנין אחרונות, נסיעה להרצליה לבקר את אמא, חזרה הביתה ב
כי אני יודעת שהבן כבר מחיכה בבית. כביסה, פטפוטים עם הבן, שטיפת הבית. בדיקת אימיילים והפורום הזה, עכשיו להכין צהרים
. ערב רגוע מול ה
עם יהיה מה לראות או סרט ב-D VD עם סדרות שאני אוהבת כמו אמטומיה של גריי, האוס אי. אר - כן הכל רפואה !!
מחר שבת, טיול עם הכלבה
צ'לסי לפרוק מרץ, צהרים,
צפיה עם הבן במשחק
מכבי ת"א אמורנו ?
זהו בתמצות, קריאה
תמיד חובה ממתינים לי איזה 4
חדשים + 2 מהספריה והזמן לא מספיק לי. שבת רגועה ושלווה לכולם
אילנה, אמא של רונן

eaz1514

New member
שחכתי לדנה טיסה וחופשה נעימה

תחזרי עם סוללות מוטענות והמון כחי להמשך הדרך. ואני מתנצלת על שגיאות הכתיב, זה מפני כשהראש עובד יותר מהר מהאצבעות.

שרון123

New member
../images/Emo25.gifואצלנו

אין תיכנונים מיוחדים לסופ"ש. אולי נלך מחר לקטיף פומליות
הבוקר עבר עלינו בסידורים, וארוחת בוקר זוגית
גם אצלנו אחה"צ גיא הולך ליומולדת של חברה מהגן. לפני זה נשחיל ביקור אצל ההורים שלי. וכמובן ביקור אצל ירדן
בית העלמין נמצא בדרך בין הבית שלנו לבית ההורים שלי וכמעט כל סופ"ש אנחנו מבקרים שם עם הילדים גם אני בחו"ל בשבוע הבא. טסה ביום ראשון אחה"צ וחוזרת בלילה שבין שלישי לרביעי
דנה איזה כיף זה בילוי עם האחים
כל הכבוד לכם
אילנה גם לי ממתינים ספרים על המדף. אבל כל כך קשה לי להתמיד בקריאה ולהתרכז. יש לי עוד ספרים משבוע הספר שלא הצלחתי לקרוא... יש לכן/ם ספרים להמליץ לי? רוצה לבקר במבצע של האבא ב 100

eaz1514

New member
טיסה נעימה והנה לך הזדמנות פז

קלקחת ספר ל-
. להמליץ על ספרים אני יכולה אבל תצטרכי לפתוח מדור מיוחד בפורום. אני קוראת מגיל 6 כל יום בחיי ולא משנה איפה ובאיזה מצב אני, אנ לא יכולה לישון בלי ספר. גם ילדי גדלו כך. אתמול קבלתי משלוח מאמזון: 1. ספר המעשיות של ג.ג. רולינס מחברת ספרי הארי פוטר THE TALES OF BEEDLE THE BARD (אני לא יודעת איך יקראו לו בעברית) וכאן ארחיב ואספר שזו אחת המשימות שלקחתי על עצמי להמשיך בשביל רונן התחלנו לקרוא ביחד מהספר הראשון עד ה-4. כולם באנגלית, רונן לא אהב את המתורגמים. רונן התחיל לקרוא את הספר ה-5 באשפוז האחרון 9/03 והשאיר סימניה בעמוד 102/103 (הלכתי עכשיו לבדוק את העמוד והסימניה היא סטיקר "רון ארד - לחופש נולד"
) לקח לי כשנתיים לקחת לידי את הספר ולקרוא את כולו. אחריו הזמנתי את ה-6 וה-7 וקראתי אותם עד תום. גם את הסרטים ראיתי ונהניתי. 2. השימפנזה השלישית - ג'ארד דיימונד 3. מוצא המינים - דרווין בנוסף קיבלתי מתנה עם העיתון - בתה של המאהבת. עכשיו אני עומדת להזמין מהמבצע 4 ב-100 מלאכים ג', אשת חייל , אהבה אסורה בפטרבורג, זוגות בודדים של ישראל סגל. אני רואה שקתדרלה ליד הים המצויין שקראתי גם נמצא במבצע ואני ממליצה. * למי שחווה אובדן ממחלת הסרטן - ביתו של שומר הזכרון ספר חזק אבל מצויין. אני לא יודעת במה להתחיל , נראה קודם עלי לסיים ספר של הספריה להחזיר ביום ב'. עד כאן המוסף הספרותי של אילנה
.

../images/Emo124.gifשרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלחתי לך SMS ואני כותבת גם כאן כי לא יכולה להתאפק................... האם הנסיעה היא לאן שאני חושבת????????????

חיה אש

New member
טיסה נעימה...

זו הדרך להתאורר ואם זה בספונטניות זה הכי כיף....תהני!

למעלה