סופ"ש נעים

Lir האחת

New member
סופ"ש נעים../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

איך אתם מסכמים את השבוע שעבר עליכם? מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? מה הדבר הכי פחות טוב שקרה לכם? וכמובן, מה התוכניות שלכם לשישי שבת? שבת שלום לכולנו

אני... אני... אני

שבוע טוב סה"כ. עמוס בעבודה. הדבר הכי טוב? שאני יודע שאני מאוהב - הכל. לגמרי. עם כל הסרטים וכו'. פחות טוב? ביישנות ינעל דינק. שישישבת? בבית, בהיעדר תקציב לצאת.

danielo18

New member
אני!

איך אתם מסכמים את השבוע שעבר עליכם? היה פנאן סה"כ,היה לי יומיים חופש,ישנתי הרבה בזבזתי על בגדים (זה הבעיה בחופש,יש זמן לבזבז) מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? - הדבר הכי טוב? שביום ד' נכנסה המשכורת,זה היה רגע של נחת אמיתי. מה הדבר הכי פחות טוב שקרה לכם? - פחות טוב? מסתבר שהתחלתי עם בחורה קצת כפייתית (הזמנתי אותה לדייט ראשון,והיא רצתה שאני אבוא אליה הביתה "לראות סרט"...מה אתם חושבים שעשיתי?) ונראה איך יוצאים מזה,וגם היה לי יום שואה בעבודה ביום ב'..אבל זה כבר עבר! וכמובן, מה התוכניות שלכם לשישי שבת? - שישבת? לישון והרבה,אולי דייט עם הכפייתית הנ"ל ו/או קצת חברים...נראה כבר. שבת פנאן לכולנו

Lir האחת

New member
../images/Emo192.gif

איך אתם מסכמים את השבוע שעבר עליכם? הממ עוד שבוע
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? טלפון ממישהו מהעבר
מה הדבר הכי פחות טוב שקרה לכם? החום הזה
וכמובן, מה התוכניות שלכם לשישי שבת? לצאת לבלות

יאללה, פעם אחת גם אני אשתתף.

איך אתם מסכמים את השבוע שעבר עליכם? סבבה אגוזים ברוטב משמש, היה נחמד. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? התקדמות מבחינה תעסוקתית. מה הדבר הכי פחות טוב שקרה לכם? החום הזה ועצבים סמויים ולא מובנים על החברה שלי. וכמובן, מה התוכניות שלכם לשישי שבת? שישי- לפאב עם ידיד, שבת- ללמוד עם החברה של העצבים.

טוב נו... ../images/Emo3.gif

במילא אני לא מצליחה להירדם...
איך אתם מסכמים את השבוע שעבר עליכם
אההה.... נחמד.
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע
ערב משפחתי משהו משהו באיזשהי מסעדה.
מה הדבר הכי פחות טוב שקרה לכם השבוע
ערב יום האהבה ויום האהבה. ולראות את בנדוד שלי הקטן חולה
מה התוכניות שלכם לשישי שבת
שישי כבר מסתיים לו... העברתי בבית עם המשפוחה. מחר בבוקר אצל סבתא ואחריזה ... נראה. סופ"ש מקסים לכולנו

שבת שלום

איך אתם מסכמים את השבוע שעבר עליכם? חזרתי מאילת עייפה מתמיד ישר לעבודה...כיף.=/ מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? סתם שבוע שעבר מהר.. מה הדבר הכי פחות טוב שקרה לכם? שהיום אני לא עובדת <אחלה כסף שבת> וכמובן, מה התוכניות שלכם לשישי שבת? לנוח...

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif שיהיה אחלה סופ"ש! ../images/Emo9.gif

איך אתם מסכמים את השבוע שעבר עליכם? חצי חרא לגמרי, חצי אלוהי
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? הגעתי לניו-יורק
(התגעגעתי)
מה הדבר הכי פחות טוב שקרה לכם? הטיסה המזעזעת לפה
וכמובן, מה התוכניות שלכם לשישי שבת? שופינג, והרבה

L y c a n

New member
הדבר היחיד שהופך טיסה למזעזעת

זה כשיושבים לידך דוסים. הרבה דוסים. הדבר האחר שמלחיץ אותי זה כשמושיבים אותי עם נוף למנוע של המטוס:S קרה לך אחד מהשתיים?

למעלה