סופ"ש - סיכום שבועי והתחיבויות

סופ"ש - סיכום שבועי והתחיבויות

סיכום שלי: היה לי שבוע קצת יותר מוצלח מקודמיו. לאט לאט יוצאת מהבעסה. הרבה בעזרת עבודות שיש לי להכין ונותנות תעסוקה, חברות שפגשתי - וזה ישר עשה לי טוב, והרבה ספורט. התחיבויות שלי: ללכת לים (קבעתי עם חברה לערב) לסיים את העבודה הסמינריונית עד סוף השבת

BellA עלמה

New member
סיכום שלי

היה לי שבוע לא קל בכלל הסוף שבוע הוא מיועד לפינוקים עם החבר וזהו וקצת שליחת אי מיילים ופקסים ואימונים

לקשמי

New member
סיכום שבועי

אתחיל דווקא מהסוף - היום ואתמול שילמתי את כל החובות שהיו לי אני מדגישה את זה כי זה כל כך כיף להיפטר מחובות, ומדובר בחובות די רציניים. אתמול הלכתי לחברת החשמל לשלם חוב די רציני שהיה לי ולשכנות שלי (אני גרה בדירת חדר שהיא חלק מדירה יותר גדולה שהיתה פעם דירה אחת וחולקה לשלוש כך שהחשבונות משותפים לשלושתנו), דקה לפני שכבר עמדו לנתק לנו את החשמל והיום שילמתי חוב עוד יותר גדול לעירייה, חוב שנסחב כבר המון זמן. כיף להיפטר מחובות
חוץ מזה הכאב שהיה לי ביד עבר אחרי שלקחתי כדורים ובעבודה אני משתמשת במין כפפה אלסטית שנועדה למנוע מאמץ של המפרק. עדיין יש כאבי גב אבל אני ממשיכה לשחות בהתמדה 3 פעמים בשבוע (היום שחיתי יחסית מוקדם בבוקר והיה ממש כיף) ומקווה שבקרוב יתחיל טיפול הפיזיותרפיה שהופניתי אליו. התחייבות לסוף השבוע - ללכת לשחות גם מחר. שבת שלום.

את עושה לי חשק ללכת לבריכה

כבר שבועיים
מזל טוב על סיום החובות
זה בטח נותן תחושת הקלה אדירה. (אני נמצאת בחובות תשלומים כאלה כל הזמן. שוכחת לשלם בזמן, ואז זה נגרר)

סיכומו של שבוע ../images/Emo66.gif

כביכול השבוע הפכתי להיות מובטלת רשמית, אבל הייתי כבר פעמיים בעבודה לכמה שעות וגם בשבוע שמגיע אני אבוא עוד איזה פעם אחת לפחות- לקחת משכורת
היום ביליתי קצת עם אחותי, האחיין ואמא שלי- היינו בבריכה מיוחדת לתינוקות, והיה ממש כיף, צללנו אני והאחיין ביחד וצילמו אותנו מתחת למים- ממש כיף

נשלח לי בטעות...

בערב הולכת עם חברים לקריוקי בפאב "הבולדוג"- על בטוח יהיה כיף
התחייבות:
להבליג להערות של אחותי- לא לריב איתה, זה פשוט מיותר ובזבוז של זמן.
לשפר את ההתנהגות שלי עם אמא שלי- להתנהג אליה יותר יפה ולא בכעס גם כשהיא משגעת אותי...

thankful

New member
אם זה לא מאוחר מדי ...

ראיתי שכל ההודעות בנושא נכתבו אתמול . היום שבת , מקווה שזה עדיין "בתוקף" . ובכן , שבוע זה היה פרודוקטיבי מקודמיו . בתחילת השבוע חשבתי לעצמי בראש "הלוואי והשבוע הקרוב יהיה השבוע הכי פרודוקטיבי מבחינתי" (או - אחד הפרודוקטיביים ביותר) . אז חזרתי לשיגרת שליחת קורות חיים , בשינויים קלים (תוך התמקדות בכל משרה ומשרה ועריכת קו"ח בהתאם - לא יצא מזה כלום עד כה , אבל אנסה להמשיך כך ... - הפעם שלחתי קו"ח גם למשרות שאינן בתחום המחשבים) וכן נערך לי ראיון לפני מספר ימים (לאחר חודשיים בדיוק שלא הייתי באף ראיון , כאן היה לי ראיון מוצלח למדי של 45 דקות - פנים אל פנים) . כמו-כן, דאגתי למלא טפסים למלגה (אתמול) . מקווה שיצא מזה משהו - או מלגה (אפילו חלקית) או עבודה ... ואם משניהם לא יצא כלום , אז אחזור לתוכנית שהתחלתי לפתח בחודש שעבר ב - VISUAL BASIC 2005 וכן לחדר-כושר (אני רואה שהרבה משתתפים בפורום הנוכחי מזכירים את נושא הכושר הגופני ...) - לאחר שהייתי בו רק בשבת שעברה ואתמול חזרתי אליו (הייתי גם חולה באמצע ...) . בנוסף , ביקרתי בפורומים של תפוז הרבה פחות מאשר בשבוע קודם-לכן - וכן לא הגבתי באף פורום - והתפרדקטביתי ! (כלומר , הפכתי לפרודוקטיבי !) זה מה שנקרא "דבר פחות , עשה יותר" . התחייבויות/שאיפות לשבוע הקרוב : 1) להמשיך את התוכנית מהחודש שעבר ב - VISUAL BASIC 2005 (כל פעם אני ממשיך אותה קצת - לא יזיק אם אשב עליה יותר זמן - א"כ לא יהיה לי את הזמן הזה ...) 2) להמשיך לשלוח קורות חיים (אם אקבל עיתונים) . אם לא , "לחרוש" מספר אתרי אינטרנט לחיפוש עבודה . במקביל , אנסה ליזום יצירת קשר עם חברים/ידידים לשעבר מהאוניברסיטה/מכללה (אולי גם טלפונית - מקווה שזו לא הטרדה ...) וכן ב - EMAILים וליידע אותם על זה שאני מחפש עבודה מזה זמן רב מאד . 3) לקרוא מאמר באנגלית מהאינטרנט כל יום - ע"מ לשפר את האנגלית . וכמובן , כפי שציינתי - ללכת לחדר כושר מיום שני (ביום שני יש לי "סדנת-שקט" - "הרצאה" המלווה במדיטציה ודמיון מודרך) . מחר (ראשון) , חדר-הכושר סגור . אשתדל לבקר כאן כל שבוע ולציין את מידת עמידתי בהתחייבויות . אולי זאת תהיה השיטה שלי להגדרת יעדים ולמימושם (דבר בו אני לוקה בחסר) . ליאור . סגור

לדבר פחות ולעשות יותר

יש בזה משהו
לפי מה שאתה כותב, אתה מאד מאד פעיל, והאבטלה לא יצרה אצלך דאון. זה נפלא בעיני. אצלי - יומיים בלי תעסוקה, גורמים לי ליפול לתהומות. בהצלחה עם הראיונות וקבלת המלגה השבוע. אשמח לשמוע עדכונים, ופרטים על סדנת השקט. ושיהיה שבוע טוב

למעלה