אם זה לא מאוחר מדי ...
ראיתי שכל ההודעות בנושא נכתבו אתמול . היום שבת , מקווה שזה עדיין "בתוקף" . ובכן , שבוע זה היה פרודוקטיבי מקודמיו . בתחילת השבוע חשבתי לעצמי בראש "הלוואי והשבוע הקרוב יהיה השבוע הכי פרודוקטיבי מבחינתי" (או - אחד הפרודוקטיביים ביותר) . אז חזרתי לשיגרת שליחת קורות חיים , בשינויים קלים (תוך התמקדות בכל משרה ומשרה ועריכת קו"ח בהתאם - לא יצא מזה כלום עד כה , אבל אנסה להמשיך כך ... - הפעם שלחתי קו"ח גם למשרות שאינן בתחום המחשבים) וכן נערך לי ראיון לפני מספר ימים (לאחר חודשיים בדיוק שלא הייתי באף ראיון , כאן היה לי ראיון מוצלח למדי של 45 דקות - פנים אל פנים) . כמו-כן, דאגתי למלא טפסים למלגה (אתמול) . מקווה שיצא מזה משהו - או מלגה (אפילו חלקית) או עבודה ... ואם משניהם לא יצא כלום , אז אחזור לתוכנית שהתחלתי לפתח בחודש שעבר ב - VISUAL BASIC 2005 וכן לחדר-כושר (אני רואה שהרבה משתתפים בפורום הנוכחי מזכירים את נושא הכושר הגופני ...) - לאחר שהייתי בו רק בשבת שעברה ואתמול חזרתי אליו (הייתי גם חולה באמצע ...) . בנוסף , ביקרתי בפורומים של תפוז הרבה פחות מאשר בשבוע קודם-לכן - וכן לא הגבתי באף פורום - והתפרדקטביתי ! (כלומר , הפכתי לפרודוקטיבי !) זה מה שנקרא "דבר פחות , עשה יותר" . התחייבויות/שאיפות לשבוע הקרוב : 1) להמשיך את התוכנית מהחודש שעבר ב - VISUAL BASIC 2005 (כל פעם אני ממשיך אותה קצת - לא יזיק אם אשב עליה יותר זמן - א"כ לא יהיה לי את הזמן הזה ...) 2) להמשיך לשלוח קורות חיים (אם אקבל עיתונים) . אם לא , "לחרוש" מספר אתרי אינטרנט לחיפוש עבודה . במקביל , אנסה ליזום יצירת קשר עם חברים/ידידים לשעבר מהאוניברסיטה/מכללה (אולי גם טלפונית - מקווה שזו לא הטרדה ...) וכן ב - EMAILים וליידע אותם על זה שאני מחפש עבודה מזה זמן רב מאד . 3) לקרוא מאמר באנגלית מהאינטרנט כל יום - ע"מ לשפר את האנגלית . וכמובן , כפי שציינתי - ללכת לחדר כושר מיום שני (ביום שני יש לי "סדנת-שקט" - "הרצאה" המלווה במדיטציה ודמיון מודרך) . מחר (ראשון) , חדר-הכושר סגור . אשתדל לבקר כאן כל שבוע ולציין את מידת עמידתי בהתחייבויות . אולי זאת תהיה השיטה שלי להגדרת יעדים ולמימושם (דבר בו אני לוקה בחסר) . ליאור . סגור