סופ"ש עם מיכל...

Ofericko

New member
סופ"ש עם מיכל...

היי כולם. הגעתי לסופ"ש ארוך עם מיכל. אתם מן הסתם שואלים את עצמכם על מה ההתרגשות אז ככה: מיכל "מאושפזת" בבית הוריה לכל אורך תקופת ההחלמה וזה רחוק מאד מירושלים עירי. אז הגעתי לכאן לכל הסופ"ש ונשמח להכיר את כולכם. סי יו לייטר... Ofericko & Michal

lir42

New member
תמסוק דש למיכל מה שלומכם????

תהיו בקשר לירי

לעופריקו!

אני מבין את ההתרגשות שלך להיות סופ"ש ארוך יחד עם מיכל אחרי התקופה הקשה שעברתם.מקווה שהתקופה הקשה תשכח במהרה ותחזרו לחיים רגילים. שיהיה לכם רק טוב והרבה בריאות.

sure16

New member
עופריקו חביב!../images/Emo13.gif../images/Emo68.gifסופ"ש נחמד!

אתה משהו משהו!!!! הספור שלכם ימוחזר (מהמילה מחזמר ) ויוסרט (מהמילה סרט....) נורא כייף לקרוא את ההודעות שלך!תישאר איתנו גם אם אתה לא מקוצר!(אולי יש בכל זאת...)
ד"ש חם למיכל ותביא גם אותה אלינו. שרה

Ofericko

New member
לכל התוהים והתוהות...

לי אין קיצור מכל סוג שהוא חוץ מהקיצור שעברתי בגיל שמונה ימים. מיכל איתי כאן ומוסרת תודה לכל החברים שהתעניינו בכל מה שעבר עלינו. כמו"כ היא בדילמה מכיוון שהבאתי לה מירושלים את החתול שלה שלא ראתה כבר 7שבועות והיא מתה להיות איתו אבל הוא כל הזמן קופץ עליה וזה בעייתי קצת עם הג´וג´ינוסטומי וכל התחבושות בבטן ובחזה. חוץ מזה הכל הולך ונהייה טוב יותר. מחר אולי אוציא אותה לטיול רכוב קטן בסביבה, וזאת בתנאי שמיכל תצליח ללבוש מכנסיים מעל הצינור בבטן... אפשר לחבר אותה לקו מים של מקורות ולשאוב קצת במקרה הצורך... יאללה חברים, לילה טוב והמשך צפייה נעימה. Ofericko & Michal

sure16

New member
ממש הפחדת אותנו../images/Emo54.gif

אני מאד אוהבת חיות (ולא בצלחת ולא על קולב...)וממש לא נראה לי החתול במיטה ליד כל הנקזים והפתחים..... זהירות!

gal33

New member
ואתה התלוננת על וולפסון?!?! למיטב

ידיעתי, חולון הרבה יותר קרובה לירושלים מאשר עמק יזרעאל, לא?

למעלה