סופ"ש פרוע!!

milkshakit

New member
סופ"ש פרוע!! ../images/Emo41.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע:) שיהיה לכולם שבוע מקסים

LoveYourHate

New member
עונה =]

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM:לאב'ס רקוואים
שיר השבוע כללי:האנטר של 30 שניות למאדים לא של ביורק להקת\אמן השבוע:30/ניינ אינצ' ניילס אלבום השבוע:אמ..טול 1000ימים אדם שעשה לכם את השבוע:איזה באסיסט בלהקה שחבקתי אותו
משהו טוב שקרה השבוע:הופעת מטאל בסיטיהול XD כ"כ כיף! משהו רע שקרה השבוע:רבתי עם אמא שלי כ"כ הרבה
מאכל השבוע:סוג של בורקס בלי גבינה כזה..משהו מגניב XD משהו חדש השבוע?:נמ שום כלום ציטוט שמאפיין את השבוע:THE PERFECT WORDS NEVER CROST MY MIDE CUSE THERE WAS NOTHING IN THERE BUT YOU סנו פאטרול מיי סיגנל פייר
[לא בטוחה שרשמתי נכון בכללXD ] ציטוט שעשה לכם את השבוע:Celebrate this chance to be Alive and breathing טול -פרבולה
לינק/אתר השבוע:תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע:ספר-פיפס סדרה-מחשבות פליליות
רידד!!!!
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שום כלום.. שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיגיע הדיסק לטאוור [כן עדיין] סוף שנה.! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:סוף שנה [כן אני ופיצול] משהו שאתם מקווים שיקרה:שהדיסק יגיע ושאני אתחיל כבר את הציור של וילה
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:חברה הכי טובה שלי ..
שיר שפתחתם איתו את השבוע:סיגנל פייר של סנו פטרול סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אמ..שום כלום נראה לי
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע:) כמובן
חח

Girl In The Box

New member
הממ..

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : RHIMA שיר השבוע כללי: Epica-Sensorium Epica-Solitary Ground Nightwish-BOTB Metallica-The Four Hoursman Doors-Light My Fire Blind Guardian-Valhala Metallica-Wherever I May Roam I Want You-Elvis Costello Mika-Lollipop Silverchair-Freak להקת\אמן השבוע:נייטוייש ואפיקה אלבום השבוע:The Phantom Agony-Epica אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:ההצגה של מור ודנה משהו רע שקרה השבוע:חרא שבוע. מאכל השבוע:קרפלך,בורקס משהו חדש השבוע?:אין ציטוט שמאפיין את השבוע:אין ציטוט שעשה לכם את השבוע:אין לינק/אתר השבוע:אין סרט/סדרה/ספר השבוע:מגרש ביתי,גיבורים,רדיו חזק
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:סתם שבוע חרא שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיהיה יותר טוב משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:להתכונן ללשון:/ משהו שאתם מקווים שיקרה:למצוא כבר עבודה!!! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:אין שיר שפתחתם איתו את השבוע:sensorium-epica סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע:)

LoveYourHate

New member
מישהי בקשה ממני לעשות את זה

אני זוכרת מי אבל זה לסופ"ש אז הנה

LoveYourHate

New member
סליחה אדווה!!!

סליחה סליחה אני מזה מצטערת.!!! פשוט ברח לי לרגע השם שלך.!!!
סולחת לי
?

little WhiSper

New member
../images/Emo93.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי:היהודים- איןלךמקום, בלאקפילד- once, שלמה ארצי ומוקי- החיים, והשירים של הסרט. להקת\אמן השבוע:
אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:התקדמות בסרט, 75, נגמר אקולוגיה ואזרחות! בוחן שכונה באזרחות. משהו רע שקרה השבוע:האנשים ההם, העצבים מהכל, מתכונת הסטוריה, לחחחץ לימודים, עצבים מהסרט, עייפות, סוף. מאכל השבוע: ירקות משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: זה שיר פרידה, אז בואי רק אמרי שלום. אני אומר תודה ואת יודעת שחלום, סופו להתגשם... אני אומר תודה ואחר כך נושם. ציטוט שעשה לכם את השבוע:"מי שלא שם לא קיים ומי שלא קיים לא יכול להיות שם." לינק/אתר השבוע: אין, זמן, לנשום. סרט/סדרה/ספר השבוע: אחים ואחיות, חברים, והקליפ סופשנה! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שאני ממש לא רוצה לסיים, אבל ממש, ממש, ממש. שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבה, חדר עריכה, שבת שכבה. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: ה ס ו ף. *מתה*. משהו שאתם מקווים שיקרה: שלא ייגמר, שיהיה טוב, ושאני לא אבכה הרבה. [ושאעבור את הבגרות בהסטוריה בשלום]. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כל השכבה [ובמיוחד א'] שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שאני רוצה למות. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע:)

FFTL

New member
../images/Emo61.gifאין על הסופש הזה../images/Emo13.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: שירים של המכשפות, סליפנוט, צ'ילדרן. להקת\אמן השבוע: המכשפות, סליפנוט, צ'ילדרן. אלבום השבוע: האוסף הכפול - המכשפות
אדם שעשה לכם את השבוע: טליה.
משהו טוב שקרה השבוע: סופשבוע לפאאאאאאנים:] יומולדת לחברה בים. :) משהו רע שקרה השבוע: אמ. לאדעת O: מאכל השבוע: פיתה עם נקניקיה, חומוס ומלפפון חמוץ XD משהו חדש השבוע?: עניבה
ציטוט שמאפיין את השבוע: חולה בוודקה.
ציטוט שעשה לכם את השבוע: לאזוכרת >< לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אין XD שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשנה!!!!!!!!!!!!1111111111 חזרווווות!$^!$@*^&!
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: חזרות ><
משהו שאתם מקווים שיקרה: צורןןןןן D: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: האישה. שוב
שיר שפתחתם איתו את השבוע: להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך - המכשפות. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! סתם כי היא הייתה כל השבוע בתמונהתצוגה של המסן

Rose131

New member
^^

שיר השבוע של HIM :אמ. לאדעת
For you, Soul on Fire, כאלה שיר השבוע כללי: כל האלבום החדש של דה יוזד בערך להקת\אמן השבוע:דה יוזד אלבום השבוע:החדש של דה יוזד אדם שעשה לכם את השבוע: סמואל פלומר!(?) משהו טוב שקרה השבוע: בגרות משהו רע שקרה השבוע: בגרות? מאכל השבוע:אוכל סיני! משהו חדש השבוע?:אמ. ציטוט שמאפיין את השבוע: חאג' אמין על הזין ציטוט שעשה לכם את השבוע:^^ לינק/אתר השבוע:תפוז! סרט/סדרה/ספר השבוע:מיקוד בהיסטוריה א' 2007 סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: הממ. שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:סיום הלימודים וכזה משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:סיום הלימודים וכזה משהו שאתם מקווים שיקרה:אמ. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:כלמיני שיר שפתחתם איתו את השבוע:משהו של דה יוזד. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:הממ. ו...תמונת השבוע!סתםתמונה.

MyTearsDontFall

New member
אני^.^

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : נאמנאמ. אין P: שיר השבוע כללי: Tokio Hotel - Through The Monsoon להקת\אמן השבוע: טוקיו הוטל אלבום השבוע: אמ אין או של בולט. אדם שעשה לכם את השבוע: נועה3> משהו טוב שקרה השבוע: מזמוזים#@!!!!@ D: משהו רע שקרה השבוע: מזמוזים32! לאסתם, רבתי עם חברות. =/ מאכל השבוע: שניצלP: משהו חדש השבוע?: מכנס, חצאית, בגד ים! ציטוט שמאפיין את השבוע: אין. ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין. לינק/אתר השבוע: אין. סרט/סדרה/ספר השבוע: שרק 3! XD סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: נאמנאמ כלום! שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:סוף לימודים. ואילתP: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אממ כלום. משהו שאתם מקווים שיקרה: מזמוזים3!@! XD אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: מיכאל. XD שיר שפתחתם איתו את השבוע: נאמ? סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: כלום! ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע:)

dandiT

New member
^^

שיר השבוע של HIM : אממ.. heartless שיר השבוע כללי: הרבה>< להקת\אמן השבוע: HIM 30STM The Used אלבום השבוע: 30STM - 30STM אדם שעשה לכם את השבוע: לודעת
משהו טוב שקרה השבוע: שהוא עבר>< משהו רע שקרה השבוע: חברה קרציה=/ מאכל השבוע: חמאת בוטניםD: משהו חדש השבוע?: הדיסק של טורטיD: ציטוט שמאפיין את השבוע: נאמ?
ציטוט שעשה לכם את השבוע: חברה שלי: איכסה הקולה הזאת מקולקלת!! אני: זה ספרייט -.-" לינק/אתר השבוע: נופ
סרט/סדרה/ספר השבוע: חברים... ודרייק וג'ושD: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שאני שונאת את הבצפר שלי? -_-" משהו שאתם מחכים לו השבוע: הדיסק החדש של דיוזד ומסימים ללמודD: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אממ... החברה הקרציה>< משהו שאתם מקווים שיקרה: אישיD: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: לודעת >< שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאב הרטס של אינקובוס
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שאני אוהבת שסקיםXP ו...תמונת השבוע! אני במהיר...

inbal287

New member
באיחור אופנתי../images/Emo98.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : Please Don't Let It Go Sweet Pandemonium In The Nightside Of Eden שיר השבוע כללי: Tokio Hotel - Through The Monsoon Garbage - Shut Your Mouth Incubus - Love Hurts להקת\אמן השבוע: HIM
אלבום השבוע: אין אדם שעשה לכם את השבוע: עינב משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לאיתי
משהו רע שקרה השבוע: היה שבוע עמוס בטירוף
מאכל השבוע: שוקולד
משהו חדש השבוע?: ספרים
ציטוט שמאפיין את השבוע: אין ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין לינק/אתר השבוע: תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: אושן 13, האוס, תמונה כוזבת/ג'פרי ארצ'ר סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אממ אין
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: רביעי [לקנות בגדים לטקס סיום], שבת [האפטר פארטי שלנו, שלושה ימים לפני הטקס
...] משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: המתכונת בספרות מגמה מחר
משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אמצא בגדים באמת תוך יום כי אחרת לא יהיה לי מה ללבוש [אני תקועה כל הזמן בחזרות] אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: איתי
שיר שפתחתם איתו את השבוע: Goo Goo Dolls - Slide
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע:) אין...

למעלה