סופ"ש רגוע בלי גלגל"צ

bleeding guitar

New member
סופ"ש רגוע בלי גלגל"צ../images/Emo80.gif../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

ומי שאוהב בל יעלה אל העיר.....

שיר השבוע של שלומי- מגדל הפזמון שיר השבוע לא של שלומי- תנו לי לשתות- כנסיית השכל משהו שעשה את השבוע- ההופעה של שלומי ביום שני. וכנסיית השכל ביום רביעי משהו שהרס את השבוע- הציון בכימיה :/ בילוי השבוע- האזנה ל"עיר" בלופ... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אלף שמשות זוהרות- חאלד חוסייני מה קניתם השבוע?- תיק חמדמד.. והרבה אלכוהול.. הגזמתי השבוע.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום.. יש לי חופשת סמסטר.. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שלומי תופיע בב"ש יותר!!!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לשלומי
אגב... אני חדשה פה.. אז נעים מאוד. אני בתאל :)

bleeding guitar

New member
זמן ללכת כי עכשיו כבר מאוחר ../images/Emo29.gif../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי- מותק את אצלי בראש שיר השבוע לא של שלומי- חם ומתוק - גן חיות משהו שעשה את השבוע- הופעות!!!! של יובל בנאי, שרון מולדאבי והכי והכי ערן צור
משהו שהרס את השבוע- האמת נראה לי שכלום בילוי השבוע- נאמממ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עיתון העיר! כי היתה שם כתבה על חברה שלי מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת, פסח שבוע הבא זה רע תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאף אחד, לא מגיע לכם! חח

sivanm82

New member
:)

שיר השבוע של שלומי-מחר , האזרח האחד. שיר השבוע לא של שלומי-Rosmary's eyes של גבע אלון משהו שעשה את השבוע-ההופעה של שלומי ביום שני, ללא ספק. משהו שהרס את השבוע-מבחן באזרחות.. בילוי השבוע-הרבה שעות מוזיקה רצופה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אין.. מה קניתם השבוע?-צעיף D: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-בינתיים לכלום, נחכה לטוב חח תמונה שבא לשים- - שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לא מכירה פה עדיין אף אחד..ככה ש D: אגב, גם אני חדשה באזור ואני ברוב חוצפתי מגיבה ומגיבה בחופשיות, בלי שהצגתי את עצמי אז- היי אני סיוון , וממש נחמד פה , שמחה שיש מקום שאפשר לחלוק בו את כל מה שקשור לשלומי.
שיהיה אחלה שבוע :)

MikMercury

New member
../images/Emo1.gif

שיר השבוע של שלומי- מחר (ב"ה). שיר השבוע לא של שלומי - Schubert - Der Lindenbaum (שיר, שיר..) משהו שעשה את השבוע- העובדה שהוא מאחורי. משהו שהרס את השבוע- רביעי וחמישי - יומיים מהשאול, סוג של. בילוי השבוע- יצאתי קצת היום ופגשתי מישהו שלא ראיתי המון זמן. היה כיף. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- טלוויזיה חדשה לחדר בתלושים לפסח! הא. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- קצת שקט ומנוחה אולי. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
המופע של שלומי בצוללת ב-1.5 יהיה מופע פסנתר
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שקורא ומשתתף כאן ולחדשים במיוחד. באמת, אין שום צורך להרגיש לא בנוח וזו לא חובה להציג את עצמכם באופן "רשמי". כ"כ כיף לי לראות כאן עוד אנשים ופעילות, אני מקווה שזה ימשיך כך!

ivis

New member
המממ

שיר השבוע של שלומי- הביצוע ל''שגר פגר'' של הבילויים שיר השבוע לא של שלומי- שגר פגר של הבילויים משהו שעשה את השבוע- קניתי מצלמה!!! משהו שהרס את השבוע- א.מ.ל בילוי השבוע- ראו ספר השבוע
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ספר ''דיפלומטיה מדינית במאה ה-20'' מה, זה לא שלכם גם ? מה קניתם השבוע?- מצלמה חדשה!!!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- --> שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- א.מ.ל תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-- אומנם באיחור, אבל לשלומי על ההופעה בח'7.

Black Star

New member
ולא אסתיר ממך ש...כן.

שיר השבוע של שלומי- "מותק, את אצלי בראש" (חברה שלי שלחה לי מתנה את הרינגטון הזה השבוע, אז עכשיו אני שומעת את השיר הזה הרבה
) שיר השבוע לא של שלומי- Babe I'm gonna leave you של לד זפ. אחד השירים האהובים עליי בעולם אם לא זה שבמקום הראשון, ולא יצא לי לשמוע אותו הרבה זמן, ופתאום השבוע חזרתי אליו. משהו שעשה את השבוע- הרבה חדר כושר ופילאטיס, מפגש חברים נחמד ביותר בבית של אח של רן ביום ב'. משהו שהרס את השבוע- בקצרה - מקום העבודה שלי. וזה שלא הספקתי ללמוד מספיק למבחנים (זה הולך יחד). בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ראיתי "חתונת הרפאים" וממש אהבתי
אם אני אגיד איזה ספרים מעסיקים את ראשי עכשיו אתם תיבהלו (תקופת מבחנים, מה לעשות...) מה קניתם השבוע?- השאלה החביבה עליי
בלמים לאוטו זה נקרא?
סתם... שמלה קיצית חמודה, שני זוגות מכנסיים, חולצה יפה, ונראה לי שזהו. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להיות ביום ד' בצהריים אחרי המבחן בלוגיקה בתקווה שיילך טוב כמו המבחן שפתרתי אתמול בלילה. תמונה שבא לשים- אין כרגע :) שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- סוקרטס היה דביל גדול. זהו. הייתי צריכה לפרוק. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ידיד שלי מהלימודים (שם שמור במערכת) שספג את הקריזה שהוצאתי עליו ביום ה' ולא כועס עליי בגלל זה ונשאר ידיד טוב שלי והתנחלתי אתמול בדירה שלו שעות.

למעלה