סופ"ש רגוע בפורום ריטה

pc girl

New member
סופ"ש רגוע בפורום ריטה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של ריטה: שיר השבוע לא של ריטה: סרט השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: בילוי השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: המלצת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מוטו: מסר לאומה: תמונת השבוע: שיהיה לכם שבוע מצויין וכייפי :)

pc girl

New member
../images/Emo24.gif

שיר השבוע של ריטה: כובע קסמים שיר השבוע לא של ריטה: אין לי דבר - ליאת יצחקי סרט השבוע:
נייט זמן ספר השבוע:
נייט זמן תוכנית השבוע: חברים + סיינפלד :) בילוי השבוע: סופ"ש ארוך עם החבר... נוסעים מחר לחמי יואב ואחכ אולי לאיזו מסעדה
דבר טוב שקרה השבוע: שיעורי נהיגה :) + החוג שלי צ'י גונג... מין אומנות סינית לשליטה באנרגיות... + מבוא לפוליטיקה וממשל במכללה שהיה ממש מעניין... והכי חשוב בני חזר הביתה :) דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא דיברתי עם בני איזה ארבעה ימים כי היה להם שבוע שטח... ועד שסוף סוף דיברתי איתו הוא התקשר באמצע שיעור ביולוגיה
... חוצמזה הרבה בצפר, לחץ ולמידה למבחן בתנך
המלצת השבוע: קחו לעצמכם כמה שעות מול הטלויזיה עם מלא סיינפלד וחברים עם נס קפה ושוקולד
תוכניות לשבוע הבא: מבחן בתנך+מבחן באנגלית
, שיעורי נהיגה... צ'י גונג + מול"א... ואולי בני חוזר סופ"ש... חוצמזה אין משהו מיוחד
מוטו: מאחורי כל זוג עיניים יש נשמה
מסר לאומה: תנו את הכבוד לצה"ל
תמונת השבוע:

אוזניהו

New member
:)

שיר השבוע של ריטה: היו לילות שיר השבוע לא של ריטה: מירי מסיקה - לשם סרט השבוע: מצפן הזהב ספר השבוע: אין תוכנית השבוע: פיק אפ בילוי השבוע: בריתה [סוג של בילוי] המלצת השבוע: שייק בננה-תמר על בסיס חלב-יוגורט תוכניות לשבוע הבא: לא יודע עדיין מאחל לכולם שבוע טוב

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifשבוע טוב../images/Emo13.gif

שיר השבוע של ריטה: הפעם, תשקר לי שיר השבוע לא של ריטה: הראל סקעת- משהו ממני, Jennifer Paige - Crush תוכנית השבוע: אבודים
בילוי השבוע: ספא אתמול ואחרי זה ההרמת כוסית לכבוד היומולדת שלי..
דבר טוב שקרה השבוע: היו הרבה דבר פחות טוב שקרה השבוע: בצפר.. תוכניות לשבוע הבא: לחגוג את היומולדת, לנסוע לחיפה ושיהיה כייף! תמונת השבוע:

nizzan

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של ריטה: כתר שמש שיר השבוע לא של ריטה: send me an angel סקורפיונס וליאל סרט השבוע:
ספר השבוע: למי היה זמן לקרוא ספר? אלא אם לקרוא סיכומים במתמטיקה דיסקטית נחשב..
תוכנית השבוע: ורוניקה מארס - סוף סוף יוצא לי לראות פרק פה ושם בילוי השבוע: המופע האקוסטי של עביר לידר אתמול בערב - אם יש לכם אפשרות תלכו, היה מדהים
דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי עם המבחן במתמטיקה דיסקרטית דבר פחות טוב שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה דיסקרטית
המלצת השבוע: המופע של עברי תוכניות לשבוע הבא: להיפגש עם החיילים שלי לשעבר מוטו: music means life מסר לאומה: שביתת המרצים זה מסריח תמונת השבוע:

nizzan

New member
../images/Emo207.gif

ראיתי אתמול את השלט של המופע "רמזים" ביגור וזה רק המחיש כמה זה מתקרב... ועוד אחרי שראיתי שיש לי אחלה מקום, אני בכלל כבר לא יכולה לחכות

שבוע טוב../images/Emo70.gif

שיר השבוע של ריטה: אל תפחד שיר השבוע לא של ריטה: if i could- celine dion סרט השבוע: a new day... celine dion הדיוידי של המופע בווגאס- מדהים
ספר השבוע: אממ.. אני "קראת" את אנה פרנק- יומן. אבל לא באמת יש לי זמן לקרוא.. תוכנית השבוע: למי יש טלויזיה בכלל?? חח בילוי השבוע: פגישה עם חברות ביום חמישי- עשה לי את השבוע. דבר טוב שקרה השבוע: פגישה עם חברות ביום חמישי
דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא היה קל... המלצת השבוע: הדיוידי של סלין- מומלץ ביות
כל החמש שעות שלו... תוכניות לשבוע הבא: מבחן באנגלית, "חג שלושת הדתות" במכללה, לימודים לימודים ועוד לימודים... מוטו: you'll never be alone with music מסר לאומה:
תנו חיוך- הכל לטובה

ofek777

New member
שבוע טוב ...

שיר השבוע של ריטה: שיר השבוע לא של ריטה: "ים הרחמים" - קובי אפללו סרט השבוע:
ספר השבוע: "זכרונותיה של גישה" תוכנית השבוע: "הישרדות" בילוי השבוע: ארוחת שחיטות ב"ופל בר" דבר טוב שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע: עומס... עומס...עומס המלצת השבוע: תהיו טובים תוכניות לשבוע הבא: שבוע קריטי לפני....שיהיה בהצלחה

למעלה