סופ"ש רגוע ושקט לכולנו

יפית מן

New member
שבת שלום ומבורך ובשורות טובות שבת שלווה

אמש מלאו 4 חודשים למחטף שנחטף לנו ילד בין לילה ללא הכנה מוקדמת, ואפילו ללא כל רמז,הלך לישון ביום חמישי המר והנמהר וביום שישי כבר אין לנו ילד..מאור ילד של-אור,אנחנו אוהבים אותך מאורי-לה עד כלות הנשמה,ילד יקר שלנו שמור נא עלינו מלמעלה ודע לך שאין יום ואין שעה ואין רגע שאנחנו לא איתך ואתה איתנו בלב ונושאים אותך בשכבינו,ובקומינו,אמש חגגתי יום הולדת וכל המי ומי היה ..רק לך חיכיתי וכל רגע הצצתי אולי תופיע ,עם החיוך התמידי שלך ותאמר "סבתא הנה באתי לאחל לך ...אבל החלום נגוז.. והלב ממאן לשמוח כי אתה הרי אינך מאורי שלי ילד טהור וזך ילד של אהבה לכולם מאור ילד של אור ,שמור על אחיך,ועל אחותך התינוקת שכל כך מתגעגעת וששואלים אותה איפה מאורי היא עונה:בשמים ושואלים אותה מה עושה שם מאורי והיא עונה:מאורי לומד תורה...נוח בשלום ילד שלנו 7 שנות אור נתתה לנו ועל זאת תודה לך מאורי ..היה שלום ילדי נכדי ואני נשארת רק עם הדמעות..היורדות על המקלדת ...שבת שלום לכוכם ממני יפית שרוצה לאחל לכם אך טוב

בלה ענת

New member
../images/Emo189.gifמחזקת אותך מרחוק.

אין ניחומים, ישנו רק צער עמוק על כל מה שעובר על כולנו. המון געגועים. צורך עז בלגעת, לחבק ולנשק. לדבר ולקבל תשובה. לצחוק ולשמוח כמו פעם. אין חגים, אין יומי הולדת. בקיום היום-ימי נשאר סבל עמוק. אנחנו במלחמה עצמית. חשוב לשרוד ולא להשבר. להעביר את הזמן הנותר כך שאחרים לא הסבלו. אמא של ענת אור ענת אור
06.05.1980-21.02.2007

יפית מן

New member
תודה מאמי תודה אמא של ענת אור גם ממכם נלקח

האור ספרי לי על ענת ואומר עליה פרק תהילים לעלוי נשמתה הצחה , הזכה,והטהורה ויותר שלא תדעו /ונדע צער ששום צער לא יבוא עוד למחנינו אמן ,נחמת אותי אישה יקרה והרי נאמר:איש את אחיו יעזורו,ולאחיו יאמר חזק,חזק,חזק,ונתחזק שיהיה לך שבת שלום יקירתי ולבני משפחתך בטוב,הנראה,והנגלה

למעלה