סופ"ש רגוע

pc girl

New member
סופ"ש רגוע ../images/Emo24.gif../images/Emo184.gif

שיר השבוע של ריטה? שיר השבוע לא של ריטה? סרט השבוע? ספר השבוע? בילוי השבוע? דבר טוב שקרה השבוע? דבר לא טוב שקרה השבוע? תוכניות לסופ"ש? תמונת השבוע: מוטו: מסר לאומה: שיהיה לכולם אחלה שבוע

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של ריטה? "הפעם", בלי צל של ספק
שיר השבוע לא של ריטה? אממ... אייל גולן – הוזה אותך מולי Britney Spears – Radar Rihanna – Don't Stop the Music Nelly Furtado – Say It Right Helena Paparizou – Heroes Sophie Ellis-Bextor – Catch You Evanescence – Good Enough Within Temptation – The Swan Song סרט השבוע? לא ראיתי שום סרט
ספר השבוע?
בילוי השבוע? אתמול, מסיבת גיוס של בן דוד... דבר טוב שקרה השבוע? היו כמה... דבר לא טוב שקרה השבוע? כנ"ל... תוכניות לסופ"ש? ביקור אצל בני דודים
תמונת השבוע:
מוטו: "הכל לטובה, גם אם זה נראה עכשיו אחרת" מסר לאומה: תצביעו לריטה במצעדים

pc girl

New member
../images/Emo184.gif

שיר השבוע של ריטה? ימי התום שיר השבוע לא של ריטה? מצב זמני - הנשמות הטהורות סרט השבוע?
ספר השבוע?
בילוי השבוע?בר מצווה לאח של בן, קניון עם חברים ו...המממ זהו בערך
דבר טוב שקרה השבוע? הוצאתי סופסופ טופס ירוק בשביל להתחיל ללמוד לנהוג, אני לקראת סיום הביוטופ שלי, והייתי אתמול בקורס מבוא לפוליטיקה וממשל. דבר לא טוב שקרה השבוע? נהייתי קצת חולה
, ובן התגייס לשריון
תוכניות לסופ"ש? הולכת היום לארוחת ערב אצל בן ומחר אולי אעבוד על הביוטופ הזה... תמונת השבוע:
מוטו: החיים והמוות בידי הלשון מסר לאומה: מאחורי כל זוג עיניים יש נשמה.

petit

New member
לשם שינוי עונה חלקית...

שיר השבוע של ריטה? רגע פרטי מONE. מכורה לביצוע הזה שיר השבוע לא של ריטה? בוא מההופעה של עברי לידר סרט השבוע? היום הולכת לסרט ספר השבוע? למי יש זמן???? בילוי השבוע? כנ"ל. דבר טוב שקרה השבוע? עמדתי ביעדים בעבודה
דבר לא טוב שקרה השבוע? לא ירד גשם
תוכניות לסופ"ש? לנוח ,לנוח ולנוח
תמונת השבוע: מוטו: מסר לאומה:

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifשבוע טוב

שיר השבוע של ריטה? חברה, בביתי הנעול שיר השבוע לא של ריטה? אמן והנה זה בא- היהודים בהופעה אתמול. סרט השבוע? צ'אק ולארי ספר השבוע? אין בילוי השבוע? היהודים בתאטרון דבר טוב שקרה השבוע? היה שבוע כייפי
דבר לא טוב שקרה השבוע? צינון תוכניות לסופ"ש? היה כבר.. תמונת השבוע: חלום
מוטו: מסר לאומה: אני רוצה לישון.

איך רציתי לבוא אתמול...

במיוחד כדי לאחל לצחר בהצלחה פנים מול פנים
ואני רואה את צחר עכשיו חושב לעצמו שאני לעולם לא יבוא יותר להופעות של היהודים... אבל אני יבוא
[מבטחה לעצמי...] בכל אופן, חברה זה אחד השירים... שבוע טוב שיהיה

Dug E

New member
אוף. את באמת צריכה לבוא כבר להופעות../images/Emo3.gif

הייתה אחלה הופעה.

שבוע מצוין ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של ריטה? אמממ אחרי שאהב... אבל באמת שלא היה הרבה זמן למוזיקה לצערי שיר השבוע לא של ריטה? פורטה של היהודים- האלבום סרט השבוע? למי היה זמן לסרט?? ספר השבוע? או לספר... אבל יש לי כמה מאמרים מעניינים למי שמעוניין
בילוי השבוע? אחר צהריים מקסים עם חברות בתל אביב דבר טוב שקרה השבוע? אחר הצהריים מקסים עם חברות... דבר לא טוב שקרה השבוע? אמממ.. הכל לטובה.... תוכניות לסופ"ש? בסופש הקרוב אני ב...... נורווגיה!!!!
תמונת השבוע: לא הפעם... מוטו:
תן חיוך- הכל לטובה
מסר לאומה: תהיו טובים

למעלה