סופ"ש רגוע

pc girl

New member
סופ"ש רגוע ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של ריטה: שיר השבוע לא של ריטה: סרט השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: בילוי השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: המלצת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מוטו: מסר לאומה: תמונת השבוע:

pc girl

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של ריטה: האם היית... פשוט שיר מדהים שיר השבוע לא של ריטה: נוצה לתמיד - רמי קלינשטיין סרט השבוע: חכמת הבייגלה ספר השבוע:... תוכנית השבוע:סיינפלד+חברים בילוי השבוע: ההופעה אתמול של ריטה דפנטלי
דבר טוב שקרה השבוע: ההופעה של ריטה, לשכת גיוס, ואתמול בני חזר חמשוש :). דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא עשיתי שיעורי נהיגה השבוע
, פספסתי את הקורס שלי של הפוליטיקה, ולא עבדתי השבוע
המלצת השבוע: וופל בלגי (בלי פירות\ירקות על זה, וופל בלגי נטו, עם גלידת שוקולד+קצפת) + מילקשייק שוקולד
תוכניות לשבוע הבא: 2 מבחנים במת' ומחשבים, שיעורי נהיגה, חרישה למתכונת בתנך, ואולי גם לעבוד
מוטו: מאחורי כל זוג עיניים יש נשמה. מסר לאומה: הכל לטובה. תמונת השבוע: אתמול... איכות על הפנים, אני יודעת... תאשימו את הפלאפון.

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo185.gifסופ"ש רגוע../images/Emo185.gif../images/Emo186.gif

שיר השבוע של ריטה: שיר השבוע לא של ריטה: אם היית...וואי..היו לי צמרמורות...(ד"א למישהו יש את המילים של השיר?) סרט השבוע: נשים מושלמות- ניקול קידמן ספר השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות- אתמול בערב סיימתי אותו! תוכנית השבוע:
בילוי השבוע: ההופעה הייתה השיא שלי השבוע..שום דבר לא משתווה לה! דבר טוב שקרה השבוע: שאלה רטורית...אבל בכל זאת- שפגשתי את כולכם!!!!
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
המלצת השבוע: רמזים...וללא רמזים..אני כבר רוצה אותו אצלי!!! (ועיצוב חדש לדף של סלין בפליקס...תציצו בהזדמנות..) תוכניות לשבוע הבא: ? Can you keep a secret מוטו: לשמוע סיפור מריטה זה כמו סם לחיים...בחיי! מסר לאומה: משי ונועם, אני אוהבת אתכן
תמונת השבוע:

אוזניהו

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של ריטה: All Winter's Gone שיר השבוע לא של ריטה: רמי - קרוב אל לבך תוכנית השבוע: פיק אפ בילוי השבוע: שופינג המלצת השבוע: רן דנקר ועילי בוטנר - מה שלא הספקתי לומר שבת שלום וסורי שעניתי קצר :)

שבוע טוב ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של ריטה: מחכה, האם היית שיר השבוע לא של ריטה: תוכנית השבוע: חברים בדיוידי בילוי השבוע: ריטה ביום חמישי לוקחת בגדול.. וביום שישי הייתי בבית ויצאתי לגורן, הבר שרמי שותף לו באילת :) היה ממש כיף, אחלה מקום. דבר טוב שקרה השבוע: ההופעה בחמישי. הדבר הכי טוב שקרה לאחרונה. וראיתי קצת את אחותי, כפרה עליה, וגם הייתי סופ"ש בביית שזה תמיד טוב. דבר פחות טוב שקרה השבוע: אמממ... חוסר שעות שינה המלצת השבוע: עוד לפני שהוא יצא בכלל אני ממליצה על האלבום החדש
יש לי תחושה שהוא הולך להיות מצוין תוכניות לשבוע הבא: לימודים, מבחן באנגלית, עבודה קצת... מוטו: תן חיוך
הכל לטובה מסר לאומה: אפ שותים לא נוהגים- בשביל זה יש חברים

למעלה