סופ"ש רגוע :)

pc girl

New member
סופ"ש רגוע :)

שיר השבוע של ריטה: שיר השבוע לא של ריטה: סרט השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: בילוי השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: המלצת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מוטו: מסר לאומה: תמונת השבוע: שיהיה אחלה סופ"ש לכווווווווווווווולם

אוזניהו

New member
Me

שיר השבוע של ריטה: דלם מיחאד שיר השבוע לא של ריטה: To Love Once Again - Solid Harmonie תוכנית השבוע: היה השבוע ש.ח. של 'מה נשמע' עם ריטה בערוץ 24 דבר טוב שקרה השבוע: המחשב סוף סוף חזר לתפקד דבר פחות טוב שקרה השבוע: הגעתי לחדר כושר ואז שמתי לב שמכנסי הספורט נשארו בבית... שיהיה שבוע טוב :]

pc girl

New member
../images/Emo24.gif

שיר השבוע של ריטה: הולכת אליך שיר השבוע לא של ריטה: יאללה ביי - אריאל הורביץ סרט השבוע: סימה ועקנין מכשפה
ספר השבוע:Meet me in Istanbul
ספר שלקחתי השבוע לבוקריפורט באנגלית
תוכנית השבוע: חברים+סיינפלד בילוי השבוע: נפגשתי עם חברה טובה אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותה... דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי ללמוד לנהוג! אני בשיעור שלישי והולך בנתיים מצויין :) וחוצמזה עבדתי קצת השבוע וסיימתי ללמוד כמעט את כל השאלון שלי למת'... רק חבל שיכריחו אותי לגשת בקיץ
דבר פחות טוב שקרה השבוע: חבר שלי סוגר שבת בבסיס
וגם חזרנו ללמוד ועוד שניה כל תקופת המבחנים מגיעה. המלצת השבוע: קחו את המפתחות ולכו לנהוג
תוכניות לשבוע הבא: קודם לסופ"ש... ללמוד לתאוריה שבוע הבא + לעבוד בשבת... וביום שלישי אני אמורה לקבל איזו תעודה בטקס של הקורס שאני לוקחת במכללה... וחוץ מזה....... לעשות מלא שיעורי נהיגה
מוטו: מאחורי כל זוג עיניים יש נשמה
מסר לאומה: החיים יפים, אז תנסו תמיד להסתכל על הצד היפה שבהם
תמונת השבוע:

למעלה