סופ"ש שכולו BOMBASTOS עידכונים 6.2.09

TAL BAR ZOHAR

New member
סופ"ש שכולו BOMBASTOS עידכונים 6.2.09../images/Emo58.gif

חברים אין לי ספק שמדובר כאן באחד הקליפים החזקים שנראו לאחרונה בתעשיית הקלאב חשוב לציין זהו הוידאו קליפ הראשון של ההרכב הישראלי שצולם ונערך במקסיקו בימים הקרובים הקליפ יעלה לתכנים סלולריים,VOD ואתריי חיי לילה נוספים .. כמובן שאת ההשקה המולטי בומבסטית תתקיים במקסיקו במועדון הANGLS בחופף ליום האהבה 09 .

TAL BAR ZOHAR

New member
לו"ז הופעות רשמי ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif מעודכן 6.2.09

DUDI SHARON & JOUEL LIVE NEW MIX SHOW UP COOMING ************************************************ 6.2 -מועדון ה-KOYA ת"א פותח את שעריו ומארח את דיוות המועדונים JOUEL להשקת הוידאו קליפ הראשון BOMBASTOS יום שישי קהל:27+ 9.2 -מועדון-פטרה ת"א ליין הנוער חוגג בחירות ישראל ומארח למופע המרכזי את הרכב הקלאב במופע בומבסטי רווי חומרים חדשים מתוך האלבום החדש בקרוב !! קהל:17+ 13.2 -ליין הגייז חיפה מארח את המגה די' גי' דודי שרון לסט בומבסטי ורווי חומרים חדשים במיוחד לכבוד יום האהבה (שימו לב ליין הגייז החדש פרטים מלאים בקרוב !!! קהל:גייז וחברים 14.2 -ANGLS (מקסיקו) השקה רשמית לקליפ BOMBASTOS (סירטונים יעלו בהמשך... 20.2 -פורום המעריצים הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל חוגג שנה (רשת תפוז חברים) פרטים בהמשך< 8.3 -הנוער בישראל חוגג פורים 2009 במגה קלאב האומן 17 השקת האלבום הרשמית לקהל הנוער בישראל דודי שרון וג'ואל לראשונה ברפרטואר מלא מתוך האלבום החדש !! חדר ועוד חדר,WAKBAC,יעקב 'BOMBASTOS תאריכים נוספים ייזרמו לתפוצה הרישמית שמופיעה כאן פרטים בהמשך...

DORAMOR10

New member
טל תודה על העדכונים ../images/Emo6.gif

שבת שלום קסומה לכולם

TAL BAR ZOHAR

New member
דור מתי נראה אותך ,אתה בגיל של "פטרה" יאללה ב

יאללה תפוס יוזמה ובוא לערב הראשון שלך בחיי הלילה אתה כבר בגיל המתאים הגיע הזמן להצטרף לכולם ולהבין בהופעה חיה במה מדובר :]. קדימה חברים לחץ על דור אמור חח אני צוחק כשתרגיש שזה נכון אני אהיה שם :]

למעלה